Oprettelse af abonnement på Apple Music på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc

Opret abonnement på Apple Music, vælg dine foretrukne kunstnere, og få adgang til verdens største musiksamling på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc.

Hent Apple Music

Med et abonnement på Apple Music kan du få adgang til millioner af sange, udvalgte radiokanaler og spillelister samt musikanbefalinger – alt sammen i appen Musik. Du kan også få adgang til din musik på tværs af andre enheder, så længe du er logget på Apple Music med samme Apple-id, og musikken kan også downloades og afspilles offline.

Læs mere om Apple Music og om priser på Apple Music.

Få Apple Music

Apple Music-funktionerne og prisen kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Inden du opretter abonnement

Få et individuelt abonnement

Følg trinnene nedenfor.

Åbn Apple Music

Åbn appen Musik på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. På pc: Åbn iTunes til Windows. Tryk eller klik derefter på Til dig.

Start en prøveperiode

Tryk eller klik på prøvetilbuddet for at komme i gang. Der er én prøveperiode pr. person eller familie.

Vælg dit abonnement

Vælg den ønskede abonnementstype.

Læs mere om oprettelse af et Studieabonnement eller Familieabonnement.

Indtast dit Apple-id og din adgangskode

Tryk eller klik på Brug eksisterende Apple-id, og indtast dit Apple-id og din adgangskode. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du trykke eller klikke på Opret nyt Apple-id og derefter følge vejledningen.

Hvis du ikke er sikker på, om du har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.

Hvis du bliver bedt om en godkendelseskode, har du slået tofaktorgodkendelse til for dit Apple-id. Læs mere om tofaktorgodkendelse, og hvad du skal gøre, hvis du fortsat ikke kan logge ind.

Bekræft dine oplysninger

Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dine faktureringsoplysninger. Tilføj en gyldig betalingsmetode,1 og tryk eller klik på Tilmeld dig.2

Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.

1. Du kan betale for dit Apple Music-abonnement med Store-kredit, så længe der er penge nok på kontoen til at forny abonnementet første gang. Læs mere om, hvordan du overfører penge til din konto.

2. Læs mere om, hvordan du bekræfter din alder, når du tilmelder dig Apple Music i Sydkorea.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.