Oprettelse af abonnement på Apple Music på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc

Tilmeld dig Apple Music for at få adgang til millioner af sange, få musikanbefalinger og meget mere.

Hvis du vil abonnere, skal du åbne appen Apple Music eller iTunes

Tryk på Til dig i appen Apple Music eller i iTunes.

Du kan også gå til music.apple.com for at abonnere på og lytte til Apple Music.

Har du allerede et abonnement på Apple Music?

Apple Music er ikke en tjeneste til sikkerhedskopiering. Sørg for at sikkerhedskopiere din iPhone, iPad, iPod touchMac eller pc, så du har en kopi af din musik og andre oplysninger, hvis din enhed bliver udskiftet, går tabt eller bliver beskadiget.

Start en prøveperiode, og vælg derefter en abonnementstype

Kom i gang ved at trykke eller klikke på prøveperiodetilbuddet (en prøveperiode pr. person eller familie). Vælg derefter et individuelt abonnement, et familieabonnement, der kan deles med op til seks personer, eller et studieabonnement.

Når først du har tilmeldt dig, kan du ændre dit abonnement til et familieabonnement, studieabonnement eller individuelt abonnement.

Log ind med dit Apple-id

Log ind med det Apple-id og den adgangskode, du bruger til at foretage køb. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du vælge Opret nyt Apple-id og derefter følge vejledningen.

Hvis du ikke er sikker på, om du har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.

Hvis du bliver bedt om en godkendelseskode, har du slået tofaktorgodkendelse til for dit Apple-id. Læs mere om tofaktorgodkendelse, og hvad du skal gøre, hvis du fortsat ikke kan logge ind.

Bekræft dine oplysninger

Du kan blive bedt om at bekræfte dine faktureringsoplysninger og skal muligvis tilføje en gyldig betalingsmetode. Tryk eller klik derefter på Tilmeld.

Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.

Læs mere om, hvordan du bekræfter din alder, når du tilmelder dig Apple Music i Sydkorea.

Lyt til Apple Music på alle dine enheder

Du kan lytte til Apple Music på enhver enhed, der er logget ind med dit Apple-id. Følg blot trinnene herunder for din enhed. Hvis du vil have adgang til dit musikbibliotek på alle dine enheder, skal du slå Synkroniser bibliotek til.

På din Mac eller pc

1. Åbn appen Apple Music eller iTunes.
  2. Vælg Konto > Log ind i menulinjen øverst på skærmen.
  3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed

1. Åbn appen Apple Music, og tryk på Til dig.
  2. Tryk på billedsymbolet i øverste højre hjørne.
  3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.

På dit Apple TV

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti.
  2. Vælg Log ind. Hvis der er mere end én bruger, skal du vælge Tilføj bruger.
  3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.