Oprettelse af abonnement på Apple Music på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc

Opret abonnement på Apple Music, vælg dine foretrukne kunstnere, og få adgang til verdens største musiksamling på din iOS-enhed eller computer.

Hent Apple Music

Med et abonnement på Apple Music får du adgang til millioner af sange, udvalgte radiostationer, spillelister og musikanbefalinger – alt sammen i appen Musik. Du kan også få adgang til din musik på tværs af andre enheder, så længe du er logget på Apple Music med samme Apple-id, og musikken kan også downloades og afspilles offline.

Læs mere om Apple Music og Apple Music-priser.

Få Apple Music

Apple Music-funktionerne og prisen kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Inden du opretter abonnement

Apple Music er ikke en sikkerhedskopieringstjeneste, så du skal altid sørge for at have en sikkerhedskopi af din musiksamling, inden du foretager ændringer.

Åbn Apple Music

Du kan også åbne appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch eller åbne iTunes på din Mac eller pc.

Hvis du ikke får tilbudt at oprette abonnement på Apple Music, første gang du åbner appen Musik på din iOS-enhed, skal du trykke på Til dig nederst på skærmen.

Gå til iTunes, og klik på fanen Til dig øverst i iTunes-vinduet.

Start en prøveperiode

Tryk eller klik på prøvetilbuddet for at komme i gang. Der er én prøveperiode pr. person eller familie.

Vælg dit abonnement

Vælg det ønskede abonnement.

Læs mere om oprettelse af et Studieabonnement eller Familieabonnement.

Indtast dit Apple-id og din adgangskode

Tryk på Brug eksisterende Apple-id, og indtast dit Apple-id og adgangskoden. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du trykke på Opret nyt Apple-id og derefter følge vejledningen.

Hvis du ikke er sikker på, om du har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.

Hvis du bliver bedt om en godkendelseskode, har du slået tofaktorgodkendelse til for dit Apple-id. Læs mere om tofaktorgodkendelse, og hvad du skal gøre, hvis du fortsat ikke kan logge ind.

Bekræft dine oplysninger

Du kan blive bedt om at bekræfte dine faktureringsoplysninger. Tilføj en gyldig betalingsmetode1, og tryk på Tilmeld.

Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.

1. Du kan betale for dit Apple Music-abonnement med Store-kredit, så længe der er penge nok på kontoen til at forny abonnementet første gang. Læs mere om, hvordan du overfører penge til din konto.

Vælg genrer og kunstnere, og følg venner

Apple bruger dine valg til at give dig forslag fra vores eksperter, som kender og elsker musik. Læs mere om, hvordan dine valg påvirker dine forslag.

Du kan også få vist, hvad dine venner lytter til, og få meddelelser, når kunstnerne udgiver ny musik.

En iPhone X, der viser indstillingsskærmen for Apple Music-abonnementet med Individuelt (1 år) valgt.

Sådan opretter du et årligt abonnement på Apple Music

Når du har oprettet abonnement, kan du ændre det til et årligt abonnement. Når du opretter et årligt abonnement, får du 12 måneders brug af Apple Music for 10 måneders pris.

Sådan ændrer du abonnement:

1. Åbn appen Musik, og tryk derefter på Til dig.
  2. Tryk på profilsymbolet symbolet for Min konto eller dit billede øverst til højre.
  3. Tryk på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  4. Rul til Abonnementer, og tryk på det, og tryk derefter på Apple Music-abonnement for at få vist dine indstillinger.
  5. Vælg Individuelt (1 år) under Muligheder. Bekræft dit valg, og tryk på Tilbage.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.