Oprettelse af abonnement på Apple Music på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc

Opret abonnement på Apple Music, vælg dine yndlingskunstnere, og få adgang til verdens største musiksamling på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc.

Apple Music giver adgang til millioner af sange, udvalgte radiostationer, spillelister og musikanbefalinger – alt sammen i appen Apple Music. Du kan også få adgang til din musik på tværs af andre enheder, så længe du er logget på Apple Music med samme Apple-id, og musikken kan også downloades og afspilles offline.

Læs mere om Apple Music og Apple Music-abonnementer og priser.

Apple Music-funktionerne og prisen kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Inden du opretter abonnement

Apple Music er ikke en sikkerhedskopieringstjeneste, så du skal altid sørge for at have en sikkerhedskopi af din musiksamling, inden du foretager ændringer.

Sådan opretter du abonnement på Apple Music

For at oprette abonnement skal du have følgende:

1. Det Apple-id og den adgangskode, du bruger til køb i iTunes Store. Hvis du er i tvivl, om du har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.
  2. Sådan finder du det rette abonnement. Læs mere om oprettelse af Studieabonnement, oprettelse af Familieabonnement og priser. Du kan skifte til et årligt abonnement senere.
  3. En gyldig betalingsmetode.

For at starte dit prøveabonnement skal du trykke eller klikke på dette link: Start et prøveabonnement. Følg derefter vejledningen på skærmen. Eller åbn appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch, eller åbn iTunes på din Mac eller pc. Hvis du ikke får tilbudt at oprette abonnement på Apple Music, første gang du åbner appen Musik på din iOS-enhed, skal du trykke på Til dig nederst på skærmen. Gå til iTunes, og klik på fanen Til dig øverst i iTunes-vinduet.

Du kan også oprette abonnement på Apple Music på en Android-telefon.

Sådan gør du, hvis beskeden Opret abonnement på Apple Music ikke vises under Til dig

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, vises der en besked i afsnittet Til dig, hvor du bliver bedt om at vælge et abonnement. Hvis denne besked ikke vises, skal du slå Vis Apple Music til:

• iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > Musik, og slå Vis Apple Music til.
  • Mac: Åbn iTunes. Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg iTunes > Indstillinger. Klik på fanen Generelt, og vælg derefter Vis funktioner i Apple Music.
  • Pc: Åbn iTunes. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Indstillinger. Klik på fanen Generelt, og vælg derefter Vis funktioner i Apple Music.

Om gyldige betalingsmetoder

Første gang du tilmelder dig Apple Music, kan du kun vælge en af følgende betalingsmetoder:

• Kreditkort
  • Debetkort
  • Mobilbetaling (via understøttede operatører)
  • Pakke fra mobiltelefonudbyder (via understøttede operatører)
    Sørg for at tilmelde dig Apple Music via Apple eller din tjenesteudbyder for din mobiltelefon, så du ikke bliver opkrævet af begge.
  • iTunes- og Apple Music-gavekort
    Du kan betale for Apple Music med Store-kredit, hvis du har nok Store-kredit til at betale én abonnementsperiode for det Apple Music-abonnement, som du har valgt. Læs mere om, hvordan du indløser gavekort.

Når du har oprettet abonnement, kan du ændre din betalingsmetode til en anden metode, f.eks. PayPal. Læs mere om betalingsmetoder.

Følg kunstnere og venner

Vi bruger de genrer og kunstnere, du vælger, til at give dig forslag til musik fra vores eksperter, som kender og elsker musik. Forslagene vises på fanen Til dig. Du kan til enhver tid vælge andre genrer og kunstnere, når du har oprettet abonnement.

Under oprettelsen:

• Tryk eller klik på de genrer og kunstnere, du kan lide.
  • Tryk eller klik to gange på de genrer og kunstnere, du bedst kan lide.
  • Tryk på iTunes-symbolet Fjern øverst til venstre på de genrer eller kunstnere, du ikke kan lide, for at fjerne dem.

Hvis du ikke kan se nogen kunstnere, du kan lide, skal du trykke på Indlæs flere kunstnere. Vælg mindst tre kunstnere, og tryk på OK.

Du kan også få vist, hvad dine venner lytter til, og få meddelelser, når kunstnerne udgiver ny musik.

Sådan opretter du et årligt abonnement på Apple Music

Når du har oprettet abonnement, kan du ændre det til et årligt abonnement. Når du opretter et årligt abonnement, får du 12 måneders brug af Apple Music for 10 måneders pris.

Sådan ændrer du abonnement:

1. Åbn appen Musik, og tryk derefter på Til dig.
  2. Tryk på profilsymbolet  eller dit billede øverst til højre.
  3. Tryk på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at logge ind eller bruge Touch ID.
  4. Tryk på Abonnementer, og tryk derefter på Apple Music-abonnement for at se dine muligheder.
  5. Vælg Individuelt (1 år) under Muligheder. Bekræft dit valg, og tryk på Tilbage.

Læs mere

• Læs mere om, hvordan du bruger Apple Music i appen Musik.
  • Læs mere om, hvordan du indstiller og administrerer din musiksamling på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc.
  • Du kan til enhver tid skifte abonnement. Se, hvordan du ændrer eller annullerer Apple Music.
  • Med Apple Music behøver du ikke købe sange eller album fra iTunes Store. Du kan dog stadig købe musik, hvis du f.eks. vil eje en DRM-fri version af et nummer.
  • Du kan også tilmelde dig som enkeltperson på Apple TV (4. generation) eller nyere. Hvis du vil tilmelde dig som studerende eller som enkeltperson pr. år, skal du bruge en anden enhed.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.