Sikkerhedscertificeringer for iPhone-batterier

I denne artikel beskrives de internationale sikkerhedsstandarder, som iPhone-batterierne overholder.

Alle iPhone-batterier er testet, certificeret og i overensstemmelse med følgende internationale sikkerhedsstandarder:

• De Forenede Nationers (FN) transportbestemmelser UN38.3: Batterisikkerhed under lufttransport.
  • Underwriters Laboratory (UL) 2054: Sikkerhed ved almindelig brug af litiumionbatterier.
  • UL 60950-1 og den internationale standard IEC/EN 60950: Brug af batterier i it-udstyr.
  • Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) 1725: Sikkerhed ved brug af litiumionbatterier i mobile enheder.
  • Den internationale standard IEC 62133: Sekundære celler og batterier med alkaliske eller andre ikke-syreholdige elektrolytter.

Standarderne er i overensstemmelse med de sikkerheds- og testkriterier, som er fastlagt i FAA Advisory Circular AC 120-76C om luftdygtighed og brug af transportable elektroniske flyveposer.