ePub-bøger oprettet med iBooks Author

iBooks Author 2.3 og nyere versioner indeholder nye ePub-skabeloner, som kan bruges til at lave bøger med masser af medieindhold, som fungerer sammen med iBooks og andre ePub-læsere.

De nye ePub-skabeloner til iBooks Author:

• Eksporter til ePub3-format.
  • Indstil læseren til at læse med både side- og rullevisning.
  • Indstil læseren til at måtte ændre skriftstørrelse i bogen.
  • Kan indeholde interaktive widgets som film, lydklip, HTML og billedgallerier.
  • Kan ses i alle ePub-læsere, der understøtter ePub3.

Hvis du åbner ePub-bøger, der indeholder de nye skabeloner, i iBooks, vises de på samme måde som i iBooks Author. I andre læseprogrammer kan der være mindre forskelle. I nattilstand er det desuden ikke muligt at ændre skriften eller få vist ePub-bøger med de nye skabeloner.