Sikkerhedsindholdet i Safari 8.0.6, Safari 7.1.6 og Safari 6.2.6

I dette dokument er sikkerhedsindholdet i Safari 8.0.6, Safari 7.1.6 og Safari 6.2.6 beskrevet.

For at beskytte vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og der foreligger relevante programrettelser eller versioner. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Safari 8.0.6, Safari 7.1.6 og Safari 6.2.6

• WebKit

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.3

Effekt: Et besøg på et skadeligt udformet websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i WebKit. Problemerne er løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-id

CVE-2015-1152: Apple

CVE-2015-1153: Apple

CVE-2015-1154: Apple

• WebKit-historie

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.3

Effekt: Indlæsning af et skadeligt websted kan udgøre en risiko for brugeroplysningerne i arkivsystemet

Beskrivelse: Der var et problem med statusadministration i Safari, som gjorde det muligt for startpunkter uden rettigheder at få adgang til indholdet i arkivsystemet. Problemet er løst ved at forbedre state management.

CVE-id

CVE-2015-1155: Joe Vennix fra Rapid7 Inc., der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• WebKit-sideindlæsning

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.3

Effekt: Indlæsning af et skadeligt websted ved klik på en henvisning kan medføre manipulation med brugergrænsefladen

Beskrivelse: Der var et problem med behandlingen af attributten rel i ankerelementer. Målobjekter kunne opnå uautoriseret adgang til linkobjekter. Problemet er løst ved forbedret godkendelse af linktypeoverholdelse.

CVE-id

CVE-2015-1156: Zachary Durber fra Moodle

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.