Skift af remmen på dit Apple Watch

Følg trinnene nedenfor for at fjerne remmen.

Skift remmen

Inden du skifter remmen, skal du placere dit Apple Watch med forsiden nedad på en ren overflade, f.eks. en fnugfri mikrofiberklud eller et blødt, vatteret underlag. Hvis du har en ledrem, skal du trykke på udløserknappen på et led for at dele remmen i to

Udløserknapper på remmen

Hold udløserknappen nede, og skub remmen ud for at fjerne den.

Urkasse og rem

Hvis du ikke kan skubbe remmen udad, skal du trykke på udløserknappen igen og holde den nede.

Kontroller, at teksten på remmen vender ind mod dig selv, og skub den nye rem på plads, indtil den klikker på plads.

Fjern ledremmen

Du skal dele ledremmen i to, inden du fjerner remmen fra dit Apple Watch. Du skal ikke bruge kraft eller bøje remmen, når du fjerner den. Brug nedenstående trin for at undgå at beskadige remmen eller spændet.

Luk klemmelukningen

Hvis klemmelukningen er åben, skal du folde den ind – en side ad gangen, indtil du kan mærke og høre et klik.

Ledrem

Hold en udløserknap nede

Du finder udløserknapperne på ledremmens inderside. Du behøver kun holde en enkelt knap nede.

Udløserknapper

Træk forsigtigt leddene fra hinanden

Hold en udløserknap nede, mens du trækker. Du skal dele remmen i to, inden du fjerner den fra dit Apple Watch.

delte led

Fjern din rem

Hold udløserknappen nede, og skub remmen ud for at fjerne den.

Få hjælp

Remmen må aldrig tvinges på plads. Hvis du ikke mærker eller hører et klik, skal du skubbe remmen til venstre og derefter til højre. Hvis remmen er monteret korrekt, er den ikke løs, medmindre du holder udløserknappen nede. Hvis remmen stadig ikke låses på plads, skal du centrere den og skubbe den på plads. Lirk derefter forsigtigt remmen op og ned. Du må ikke bruge dit Apple Watch, hvis remmen sidder løst.

urkasse og rem