Meddelelser på dit Apple Watch

Dine meddelelser bliver vist på din iPhone eller dit Apple Watch, alt efter hvilken enhed du bruger, så du kan se dem så hurtigt som muligt.

Her vises dine meddelelser

Meddelelser vises enten på dit Apple Watch eller din iPhone, men ikke begge. Læs mere om, hvornår en meddelelse vises på din iPhone i stedet for på dit Apple Watch, nedenfor.

Hvis din iPhone er ulåst, vises meddelelserne på din iPhone i stedet for på dit Apple Watch.

Hvis din iPhone er låst eller på vågeblus, vises meddelelserne på dit Apple Watch, medmindre dit Apple Watch er låst med adgangskode.

Når du afviser meddelelser på Apple Watch, afvises de også på iPhone.

Vælg, hvilke meddelelser du modtager

Du kan tilpasse meddelelserne for hver app, som du bruger med dit Apple Watch. Som standard afspejler indstillingerne for dine Apple Watch-meddelelser dine iPhone-indstillinger. Eksempel: Hvis du har indstillet appen Mail på iPhone til kun at give dig besked om vigtige e-mailbeskeder, vises der kun vigtige e-mailbeskeder på dit Apple Watch.

Du kan vælge, hvilke meddelelser du får i indbyggede apps:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Meddelelser.
  3. Tryk på en app. Hvis du vil have, at appens meddelelsesindstillinger skal dublere iPhone-indstillingerne, skal du trykke på Dubler min iPhone. Hvis du vil vælge bestemte slags meddelelser, der kun skal vises på din Apple Watch, skal du trykke på Speciel.

Du kan slå meddelelser fra i apps fra andre producenter end Apple. Rul ned til afsnittet Dubler iPhone-meddelelser fra, og slå indstillingen ud for appen fra.

Hold meddelelser private

Når du løfter dit håndled for at se en meddelelse, får du vist en kort oversigt og derefter alle oplysninger et par sekunder senere. Sådan forhindrer du alle oplysninger i at blive vist i meddelelsen:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, tryk på Meddelelser, og slå derefter Anonymitet og meddelelser til.
  3. Når du får en meddelelse, skal du trykke på den for at få alle oplysninger.

Sådan skjuler du meddelelsessymbolet

symbolet med rød prik vises på urskiven, når du modtager en meddelelse. Du kan skjule den røde prik, så den ikke vises, når du har ulæste meddelelser:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Meddelelser.
  3. Slå indikatoren for Meddelelser fra.

Sådan gør du, hvis der ikke vises meddelelser på dit Apple Watch

Hvis dine enheder er frakoblet, sendes dine meddelelser til din iPhone i stedet for til dit Apple Watch. For at kontrollere din forbindelse skal du skubbe opad på urskiven for at åbne Kontrolcenter. Hvis dine enheder er frakoblet, vil du eventuelt se et rødt iPhone-ikonet X-ikon eller et Wi-Fi-ikon. Prøv at forbinde din iPhone og dit Apple Watch.

Når dit Apple Watch er låst eller Forstyr ikke er slået til, sendes meddelelserne til din iPhone.

• Når dit Apple Watch er låst, vises Lås på urets forside.
  • Når Forstyr ikke er slået til, vises Månesymbolet på urets forside. Du kan slå denne funktion til eller fra ved at skubbe opad på urskiven og derefter trykke på måneikonet Forstyr ikke.

Ved tredjepartsapps bliver meddelelser kun leveret, hvis din parrede iPhone også er forbundet til et netværk.