Notifikationer på dit Apple Watch

Tilpas, hvornår og hvordan du modtager notifikationer på dit Apple Watch, så du kan tage dig af dem med det samme eller tjekke dem, når det passer dig bedst.

Her vises dine notifikationer

Notifikationer vises enten på dit Apple Watch eller din iPhone, men ikke begge steder. Læs mere om, hvornår en notifikation vises på din iPhone i stedet for på dit Apple Watch, nedenfor.

iPhone, der viser notifikationer, der går til iPhone i stedet for Apple Watch

Hvis din iPhone er låst op, vises notifikationerne på din iPhone i stedet for på dit Apple Watch.

Apple Watch, der viser notifikationer, der går til Apple Watch i stedet for iPhone

Hvis din iPhone er låst eller på vågeblus, vises notifikationerne på dit Apple Watch, medmindre dit Apple Watch er låst med adgangskode.

Nogle apps, f.eks. appen Støj, findes kun på dit Apple Watch. Notifikationer fra disse apps bliver ikke vist på din iPhone.

Det røde notifikationssymbol  vises på urskiven, når du modtager en notifikation. Når du afviser notifikationer på dit Apple Watch, afvises de også på din iPhone.

Apple Watch viser to notifikationer

Se alle dine notifikationer

1. Tryk og hold nede øverst på urskiven for at åbne Notifikationscenter. Du kan gøre dette fra enhver skærm.
  2. Vent, indtil Notifikationscenter vises, og stryg ned.
  3. Hvis du vil rulle, skal du dreje Digital Crown eller stryge op og ned på urskiven.
  4. Tryk på en notifikation for at læse den. Hvis du vil læse grupperede notifikationer, skal du trykke på en stak og derefter på en notifikation.
  5. Hvis du vil slette en notifikation, skal du skubbe til venstre og derefter trykke på knappen Slet .

Du kan skjule notifikationssymbolet , så det ikke vises, når du har ulæste notifikationer. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, tryk på Notifikationer, og slå Indikator for notifikationer fra.

Apple Watch, der viser knappen Ryd alle notifikationer

Ryd alle dine notifikationer

Du kan rydde alle dine notifikationer på en gang:

1. Tryk og hold nede øverst på urskiven for at åbne Notifikationscenter.
  2. Drej Digital Crown, eller stryg ned på urskiven, indtil du kommer til toppen.
  3. Tryk på Ryd alt.

Administrer notifikationer

Dine Apple Watch-notifikationer afspejler indstillingerne på din iPhone, men du kan tilpasse indstillingerne for hver enkelt app. I watchOS 5 og nyere versioner kan notifikationerne organiseres efter app og grupperes i stakke i Notifikationscenter. Alle dine aktivitetsnotifikationer kan f.eks. vises i en stak. Du kan også vælge, om du vil have besked om notifikationer eller ej, så de vises lydløst eller slet ikke.

Apple Watch viser skærmen lydløse notifikationer

Sådan ændrer du, hvordan du får notifikationer på dit Apple Watch

1. Tryk og hold nede øverst på urskiven.
  2. Vent, indtil Notifikationscenter vises, og stryg ned.
  3. Skub til venstre på en notifikation, og tryk derefter på knappen Mere .
  4. Hvis du ikke vil høre lyde eller have haptisk feedback for den pågældende app, skal du trykke på Diskret levering. I stedet for at du får besked om notifikationer fra denne app med en lyd eller haptisk feedback, flyttes notifikationerne direkte til Notifikationscenter både på dit Apple Watch og din iPhone.
  5. Hvis du ikke vil have notifikationer for den pågældende app, skal du trykke på Slå fra på Apple Watch.

Hvis du vil se eller høre disse notifikationer igen, skal du skubbe til venstre på en notifikation fra appen og derefter trykke på symbolet Mere  og på Tydelig levering.

Tilpas dine notifikationsindstillinger

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  2. Tryk på Notifikationer.
  3. Tryk på en app. De forskellige apps har forskellige indstillingsmuligheder. Hvis du vil have de samme notifikationsindstillinger på dit Apple Watch og din iPhone, skal du trykke på Dubler min iPhone. I nogle apps kan du tilpasse dine notifikationer. Når du tilpasser dem, kan du vælge mellem disse indstillinger:
    • Tillad notifikationer: Notifikationer vises i Notifikationscenter, og du får en besked fra dit Apple Watch.
    • Send til Notifikationscenter: Notifikationer sendes direkte til Notifikationscenter, uden at du får en besked fra dit Apple Watch.
    • Notifikationer er slået fra: Appen sender ikke nogen notifikationer.
  4. Hvis du tilpasser en apps notifikationer, kan du også gruppere notifikationer fra denne app. Tryk på Grupper notifikationer, og vælg en indstilling: Fra, Automatisk eller Efter app.

Hvis du ikke kan tilpasse en app, kan du stadig slå dens notifikationer fra. Rul ned til afsnittet Dubler iPhone-advarsler fra, og slå indstillingen ud for appen fra.

Læs mere om, hvordan du ændrer lydindstillinger for notifikationer

Hold notifikationer private

Når du løfter dit håndled for at se en notifikation, får du vist en kort oversigt og derefter alle oplysninger et par sekunder senere. Sådan forhindrer du, at alle oplysninger vises i notifikationen:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  2. Tryk på Notifikationer, og slå derefter Tryk for at få vist fuld notifikation til.
  3. Når du får en notifikation, skal du trykke på den for at få vist alle oplysninger.

Apple Watch, der viser indstillingen Vis oversigt, når låst

Administrer oversigter over notifikationer, når låst

Uanset om dit Apple Watch er låst eller låst op, får du som standard vist notifikationsoversigter eller en hurtig-oversigt. En hurtig-oversigt er en enkelt skærm, der viser navnet på og symbolet for appen bag notifikationen sammen med notifikationens titel. Du kan vælge at deaktivere hurtig-oversigt, når dit Apple Watch er låst:

1. Åbn appen Indstillinger på dit Apple Watch.
  2. Tryk på Notifikationer, og slå Vis oversigt, når låst fra.

Hvis du ikke får vist notifikationer på dit Apple Watch

Hvis dine enheder er frakoblet, sendes dine notifikationer til din iPhone i stedet for til dit Apple Watch. Hvis du vil kontrollere, om der er forbindelse, skal du skubbe opad på urskiven for at åbne Kontrolcenter. Hvis forbindelsen mellem dine enheder er afbrudt, ser du muligvis et rødt iPhone-symbol , et rødt X-symbol  eller Wi-Fi-symbolet . Prøv at oprette forbindelse mellem dit Apple Watch og din iPhone.

Når dit Apple Watch er låst, eller Forstyr ikke er slået til, sendes notifikationerne til din iPhone:

• Når dit Apple Watch er låst, vises låsesymbolet  på urskiven.
  • Når Forstyr ikke er slået til, vises symbolet Forstyr ikke  på urskiven. Du kan slå denne funktion fra ved at skubbe opad på urskiven og trykke på knappen Forstyr ikke .

Ved apps fra andre producenter bliver notifikationer kun leveret, hvis den parrede iPhone også har forbindelse til et netværk.