Meddelelser på dit Apple Watch

Tilpas, hvornår og hvordan du modtager meddelelser på dit Apple Watch, så du kan svare med det samme eller tjekke dem, når det passer dig bedst.

Her vises dine meddelelser

Meddelelser vises enten på dit Apple Watch eller din iPhone, men ikke på begge. Læs mere om, hvornår en meddelelse vises på din iPhone i stedet for på dit Apple Watch, nedenfor.

Hvis din iPhone er ulåst, vises meddelelserne på din iPhone i stedet for på dit Apple Watch.

Hvis din iPhone er låst eller på vågeblus, vises meddelelserne på dit Apple Watch, medmindre dit Apple Watch er låst med adgangskode.

symbolet med rød prik vises på urskiven, når du modtager en meddelelse. Når du afviser meddelelser på Apple Watch, afvises de også på iPhone.

Sådan får du vist alle dine meddelelser

1. Tryk øverst på urskiven, og hold fingeren der. Du kan åbne Meddelelsescenter fra alle skærme.
  2. Vent, indtil Meddelelsescenter vises, og skub ned.
  3. Drej på Digital Crown for at rulle.
  4. Tryk på en meddelelse for at læse den. Hvis du vil læse grupperede meddelelser, skal du trykke på en stak og derefter på en meddelelse.
  5. Hvis du vil slette en meddelelse, skal du skubbe til venstre og derefter trykke på

Du kan skjule den røde prik, så den ikke vises, når du har ulæste meddelelser. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, tryk på Meddelelser, og slå Indikator for meddelelser fra.

Sådan administrerer du meddelelser

Dine Apple Watch-meddelelser afspejler indstillingerne for din iPhone, men du kan tilpasse indstillingerne for hver enkelt app. I watchOS 5 kan meddelelserne organiseres efter app og grupperes i stakke i Meddelelsescenter. Alle dine aktivitetsmeddelelser kan f.eks. vises i en stak. Du kan vælge, om du vil have besked om meddelelser, og om de skal vises lydløst eller slet ikke.

Skift, hvordan du får meddelelser på dit Apple Watch

1. Tryk øverst på urskiven, og hold fingeren der.
  2. Vent, indtil Meddelelsescenter vises, og skub ned.
  3. Skub til venstre på en meddelelse, og tryk på .
  4. Hvis du ikke vil have lyde eller haptisk feedback for denne app, skal du trykke på Vis uden lyd. I stedet for at du får vist meddelelser via en lyd eller haptisk feedback, går meddelelser til denne app direkte til Meddelelsescenter både på dit Apple Watch og din iPhone.
  5. Hvis du ikke vil have meddelelser for denne app, skal du trykke på Slå fra på Apple Watch.

Hvis du vil se eller høre disse meddelelser igen, skal du skubbe til venstre på en meddelelse i appen og derefter trykke på og på Tydelig levering.

Tilpas dine meddelelsesindstillinger

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  2. Tryk på Meddelelser.
  3. Tryk på en app. De forskellige apps har forskellige indstillingsmuligheder. Hvis du vil have de samme meddelelsesindstillinger på dit Apple Watch og din iPhone, skal du trykke på Dubler min iPhone. I nogle apps kan du tilpasse dine meddelelser. Når du tilpasser dem, kan du vælge mellem disse muligheder:
    • Tillad meddelelser: Meddelelser vises i Meddelelsescenter, og du får en besked fra dit Apple Watch.
    • Send til Meddelelsescenter: Meddelelser sendes direkte til Meddelelsescenter, uden at du får en besked fra dit Apple Watch.
    • Meddelelser er slået fra: Appen sender ikke nogen meddelelser.
  4. Hvis du tilpasser en apps meddelelser, kan du også gruppere meddelelser fra denne app. Tryk på Gruppering af meddelelser, og vælg en indstilling: Slået fra, Automatisk eller Efter app.

Hvis du ikke kan tilpasse en app, kan du stadig slå dens meddelelser fra. Rul ned til afsnittet Dubler iPhone-meddelelser fra, og slå indstillingen ud for appen fra.

Læs mere om, hvordan du ændrer lydindstillingerne for meddelelser

Hold meddelelser private

Når du løfter dit håndled for at se en meddelelse, får du vist en kort oversigt og derefter alle oplysninger et par sekunder senere. Sådan forhindrer du alle oplysninger i at blive vist i meddelelsen:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  2. Tryk på Meddelelser, og slå Anonymitet og meddelelser til.
  3. Når du får en meddelelse, skal du trykke på den for at få alle oplysninger.

Sådan gør du, hvis der ikke vises meddelelser på dit Apple Watch

Hvis dine enheder er frakoblet, sendes dine meddelelser til din iPhone i stedet for til dit Apple Watch. For at kontrollere din forbindelse skal du skubbe opad på urskiven for at åbne Kontrolcenter. Hvis dine enheder er frakoblet, vil du eventuelt se et rødt iPhone-symbolet X eller et Wi-Fi-symbol. Prøv at forbinde din iPhone og dit Apple Watch.

Når dit Apple Watch er låst, eller Forstyr ikke er slået til, sendes meddelelserne til din iPhone.

• Når dit Apple Watch er låst, vises Lås på urets forside.
  • Når Forstyr ikke er slået til, vises Månesymbolet på urets forside. Du kan slå denne funktion til eller fra ved at skubbe opad på urskiven og derefter trykke på månesymbolet Forstyr ikke.

Ved tredjepartsapps bliver meddelelser kun leveret, hvis din parrede iPhone også er forbundet til et netværk.