Meddelelser på dit Apple Watch

Tilpas, hvornår og hvordan du modtager meddelelser på dit Apple Watch, så du kan svare med det samme eller tjekke dem, når det passer dig bedst.

Her vises dine meddelelser

Meddelelser vises enten på dit Apple Watch eller din iPhone, men ikke på begge. Læs mere om, hvornår en meddelelse vises på din iPhone i stedet for på dit Apple Watch, nedenfor.

Hvis din iPhone er låst op, vises meddelelserne på din iPhone i stedet for på dit Apple Watch.

Hvis din iPhone er låst eller på vågeblus, vises meddelelserne på dit Apple Watch, medmindre dit Apple Watch er låst med adgangskode.

Nogle apps, f.eks. appen Støj, findes kun på dit Apple Watch. Meddelelser fra disse apps bliver ikke vist på din iPhone.

Det røde meddelelsessymbol  vises på urskiven, når du modtager en meddelelse. Når du afviser meddelelser på Apple Watch, afvises de også på iPhone.

Sådan får du vist alle dine meddelelser

1. Tryk øverst på urskiven, og hold fingeren der. Du kan åbne Meddelelsescenter fra alle skærme.
  2. Vent, indtil Meddelelsescenter vises, og skub ned.
  3. Drej på Digital Crown for at rulle.
  4. Tryk på en meddelelse for at læse den. Hvis du vil læse grupperede meddelelser, skal du trykke på en stak og derefter på en meddelelse.
  5. Hvis du vil slette en meddelelse, skal du skubbe til venstre og trykke på knappen Slet .

Du kan skjule meddelelsessymbolet , så det ikke vises, når du har ulæste meddelelser. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, tryk på Meddelelser, og slå Indikator for meddelelser fra.

Administration af meddelelser

Dine Apple Watch-meddelelser afspejler indstillingerne for din iPhone, men du kan tilpasse indstillingerne for hver enkelt app. I watchOS 5 og nyere kan meddelelserne organiseres efter app og grupperes i stakke i Meddelelsescenter. Alle dine aktivitetsmeddelelser kan f.eks. vises i en stak. Du kan vælge, om du vil have besked om meddelelser, og om de skal vises lydløst eller slet ikke.

Sådan ændrer du, hvordan du får meddelelser på dit Apple Watch

1. Tryk øverst på urskiven, og hold fingeren der.
  2. Vent, indtil Meddelelsescenter vises, og skub ned.
  3. Skub til venstre på en meddelelse, og tryk derefter på knappen .
  4. Hvis du ikke vil have lyde eller haptisk feedback for denne app, skal du trykke på Vis uden lyd. I stedet for, at du får vist meddelelser via en lyd eller haptisk feedback, går meddelelser til denne app direkte til Meddelelsescenter både på dit Apple Watch og din iPhone.
  5. Hvis du ikke vil have meddelelser for denne app, skal du trykke på Slå fra på Apple Watch.

Hvis du vil se eller høre disse meddelelser igen, skal du skubbe til venstre på en meddelelse i appen og derefter trykke på symbolet Mere  og på Tydelig levering.

Sådan tilpasser du dine meddelelsesindstillinger

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  2. Tryk på Meddelelser.
  3. Tryk på en app. De forskellige apps har forskellige indstillingsmuligheder. Hvis du vil have de samme meddelelsesindstillinger på dit Apple Watch og din iPhone, skal du trykke på Dubler min iPhone. I nogle apps kan du tilpasse dine meddelelser. Når du tilpasser dem, kan du vælge mellem disse muligheder:
    • Tillad meddelelser: Meddelelser vises i Meddelelsescenter, og du får en besked fra dit Apple Watch.
    • Send til Meddelelsescenter: Meddelelser sendes direkte til Meddelelsescenter, uden at du får en besked fra dit Apple Watch.
    • Meddelelser er slået fra: Appen sender ikke nogen meddelelser.
  4. Hvis du tilpasser en apps meddelelser, kan du også gruppere meddelelser fra denne app. Tryk på Gruppering af meddelelser, og vælg en indstilling: Slået fra, Automatisk eller Efter app.

Hvis du ikke kan tilpasse en app, kan du stadig slå dens meddelelser fra. Rul ned til afsnittet Dubler iPhone-meddelelser fra, og slå indstillingen ud for appen fra.

Læs mere om, hvordan du ændrer lydindstillingerne for meddelelser

Sådan holder du meddelelser private

Når du løfter dit håndled for at se en meddelelse, får du vist en kort oversigt og derefter alle oplysninger et par sekunder senere. Sådan forhindrer du alle oplysninger i at blive vist i meddelelsen:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  2. Tryk på Meddelelser, og slå Anonymitet og meddelelser til.
  3. Når du får en meddelelse, skal du trykke på den for at få vist alle oplysninger.

Sådan gør du, hvis der ikke vises meddelelser på dit Apple Watch

Hvis dine enheder er frakoblet, sendes dine meddelelser til din iPhone i stedet for til dit Apple Watch. Hvis du vil kontrollere din forbindelse, skal du skubbe opad på urskiven for at åbne Kontrolcenter. Hvis dine enheder er frakoblet, vil du eventuelt se et rødt iPhone-symbol , et rødt X-symbol  eller Wi-Fi-symbolet . Prøv at oprette forbindelse mellem dit Apple Watch og din iPhone.

Når dit Apple Watch er låst, eller Forstyr ikke er slået til, sendes meddelelserne til din iPhone.

• Når dit Apple Watch er låst, vises låsesymbolet  på urskiven.
  • Når Forstyr ikke er slået til, vises symbolet Forstyr ikke  på urskiven. Du kan slå denne funktion fra ved at skubbe opad på urskiven og trykke på knappen Forstyr ikke .

Ved tredjepartsapps bliver meddelelser kun leveret, hvis din parrede iPhone også er forbundet til et netværk.