Installer apps på dit Apple Watch

Læs mere om, hvordan du installerer nye apps på dit Apple Watch og administrerer, hvilke apps der vises på dit ur.

Når du indstiller dit Apple Watch, kan du vælge at installere alle apps nu eller på et senere tidspunkt. Hvis du vælger Installer alt, vil de apps, der tilsvarer appsene på din iPhone, blive installeret på dit ur.

Efter indstillingen kan du installere apps direkte på dit Apple Watch med den indbyggede App Store i watchOS 6.

watchOS 6 er kompatibelt med Apple Watch Series 1 og nyere modeller. Hvis du vil opgradere til watchOS 6, skal du have en iPhone 6s eller en nyere model med iOS 13 eller en nyere version.

Sådan installerer du apps på dit Apple Watch

1. Tryk på Digital Crown for at få vist hjemmeskærmen, og tryk derefter på App Store.
  2. Tryk på Søg for at finde apps, der bruger Skrible eller Diktering, eller rul ned for at finde udvalgte apps og appsamlinger.
  3. Tryk på en app for at se en beskrivelsen, vurderinger og anmeldelser, skærmbilleder, udgivelsesnoter og meget mere.
  4. Tryk på prisen, eller tryk på Hent.
  5. Når du bliver bedt om det, skal du dobbeltklikke på sideknappen for at downloade og installere appen.

Når du downloader en app på dit ur, som du ikke har downloadet før, vises den automatisk på din iPhone. Du kan administrere dette ved at åbne appen Indstillinger på din iPhone og derefter trykke på iTunes & App Store. Slå apps til eller fra under Automatiske overførsler.

Administrer apps på dit Apple Watch

Du kan administrere appsene på dit Apple Watch direkte på uret eller bruge appen Watch på din iPhone.

Sådan fjerner du apps fra hjemmeskærmen

1. Tryk på Digital Crown for at få vist hjemmeskærmen.
  2. Hvis hjemmeskærmen vises med netoversigt, skal du holde let nede på en app, indtil symbolet for appen ryster. Hvis appsene ikke ryster, skal du sikre dig, at du ikke trykker for hårdt. Tryk på knappen Slet  på den app, du vil slette, og tryk derefter på Slet app.
  3. Hvis hjemmeskærmen vises med listevisning, skal du skubbe til venstre på den app, du vil slette, og derefter trykke på den røde sletteknap.
  4. Tryk på Digital Crown for at afslutte.

Hvis du fjerner en indbygget Apple-app fra din iPhone, fjernes denne app også fra dit Apple Watch. Hvis du vil gendanne en indbygget Apple-app, kan du downloade den fra App Store på din iPhone eller dit Apple Watch.

Sådan bruger du din iPhone til at administrere appsene på dit ur

1. Åbn appen Watch, og tryk på fanen Mit ur.
  2. Rul til den app, der skal tilføjes eller fjernes. Apps, som du allerede har installeret vises under Installeret på Apple Watch. Apps, der kan installeres, vises under Tilgængelige apps.
  3. Tryk på Installer for at tilføje en app.
  4. Hvis du vil fjerne en app, skal du trykke på den og derefter slå Vis app fra på Apple Watch.

Opdater appsene på dit Apple Watch

Slå automatiske downloads og opdateringer til, eller tjek manuelt, om der er opdateringer.

Sådan opdaterer du automatisk appsene på dit Apple Watch

1. Tryk på Digital Crown for at åbne hjemmeskærmen og derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på App Store.
  3. Slå Automatiske overførsler til for automatisk at downloade nye apps, du har købt på andre enheder. Slå Automatiske opdateringer til for automatisk at downloade nye versioner af dine apps.

Disse indstillinger er også tilgængelige i sektionen for App Store i appen Watch på din iPhone.

Sådan tjekker du manuelt for opdateringer på dit Apple Watch

1. Åbn App Store på dit ur, og rul ned til bunden.
  2. Tryk på Konto.
  3. Tryk på Opdateringer.
  4. Tryk på Opdater ud for en app for kun at opdatere denne app, eller tryk på Opdater alt.

Sådan slår du Automatisk appinstallering til på din iPhone

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur.
  3. Tryk på Generelt.
  4. Slå Automatisk appinstallering til eller fra. Når denne funktion er slået til, vil alle opdateringer af apps på din iPhone eller alle fremtidige køb af apps automatisk blive installeret på dit ur.

Flere muligheder med apps

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.