Brug af apps på dit Apple Watch

Installer og administrer apps til dit Apple Watch.

Download apps på dit Apple Watch

Når du indstiller dit Apple Watch, kan du vælge at installere alle apps nu eller på et senere tidspunkt. Hvis du vælger Installer alle, installeres apps på din iPhone, som er kompatible med Apple Watch.

Hvis du vil føje en ny app til dit Apple Watch, skal du først downloade den til din iPhone. Derefter kan den føjes til dit ur. Følg disse trin for at finde apps, der er kompatible med dit Apple Watch:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen App Store.
  3. Søg efter apps. Når du finder en, som du vil have, skal du købe eller hente den. Købte apps installeres automatisk, når Automatisk appinstallering er slået til. Hvis en app ikke installeres automatisk, skal du måske føje den til dit Apple Watch manuelt.

WatchKit 1- eller watchOS 1-apps understøttes ikke af watchOS 5.

Sådan tilføjer eller fjerner du apps på dit Apple Watch

Følg disse trin for at fjerne apps fra tredjeparter fra dit Apple Watch:

1. På din iPhone: Åbn appen Apple Watch, og tryk på fanen Mit ur.
  2. Rul til den app, der skal tilføjes eller fjernes. Apps, der kan installeres, vises under Tilgængelige apps. Apps, som du allerede har installeret vises under Installeret på Apple Watch.
    Tilgængelige apps i appen Apple Watch.
  3. Hvis du vil føje en app til dit Apple Watch, skal du trykke på Installer.
  4. Hvis du vil fjerne en app, skal du trykke på den og derefter slå Vis app fra på Apple Watch.

Læs mere om, hvordan du fjerner indbyggede apps.

Sådan opdaterer du apps på dit Apple Watch

Enhver opdatering af apps på din iPhone eller af apps, som du køber fremover, installeres også automatisk, når Automatisk appinstallering er slået til. Sådan slår du denne funktion til eller fra:

1. Åbn appen Apple Watch, og tryk på fanen Mit ur.
  2. Tryk på Generelt, og slå Automatisk appinstallering til eller fra.
    Skærm med indstillinger på iPhone.

Flere muligheder med apps

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.