Download apps på dit Apple Watch

Find apps, du vil elske, på dit Apple Watch.

Sådan henter du apps

Brug den iPhone, der er parret med uret, eller brug App Store på uret.

Hent apps fra App Store på dit Apple Watch

1. Tryk på Digital Crown-knappen for at få vist hjemmeskærmen, og tryk derefter på App Store.
  2. Tryk på Søg for at finde de apps, der bruger Skrible eller Diktering, eller rul ned for at finde udvalgte apps og appsamlinger.
  3. Tryk på en app for at se en beskrivelsen, vurderinger og anmeldelser, skærmbilleder, udgivelsesnoter og meget mere.
  4. Tryk på prisen, eller tryk på Hent.
    Apple Watch, der viser søgeresultater i App Store, inklusive en app med navnet Night Sky.
  5. Når du bliver bedt om det, skal du dobbeltklikke på sideknappen for at downloade og installere appen.

Hvis et program i App Store vises med knappen Hent i stedet for en pris, så er programmet gratis. Du skal ikke betale for at downloade et gratis program. Nogle gratisprogrammer tilbyder køb og abonnementer i programmet, som du kan købe. Abonnementer og køb i programmer kan give adgang til flere funktioner, indhold og meget mere. Læs mere om køb i apps og abonnementer.

Hent apps med den iPhone, der er parret med dit Apple Watch

1. Åbn appen Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur.
  3. Rul til den app, du vil tilføje. Apps, der kan installeres, vises under Tilgængelige apps.
    iPhone, der viser installerede og tilgængelige apps til det parrede Apple Watch.
  4. Hvis du vil føje en app til dit ur, skal du trykke på Installer.

Hvis du ikke kan finde en app

Hvis der opstår et problem, mens du downloader programmer

Hvis du vil købe apps fra App Store, skal du bruge et Apple-id og en betalingsmetode. Selvom du kun downloader gratis indhold, skal du muligvis stadig registrere en betalingsmetode.

Hvis et program ikke virker

Hvis et program ikke reagerer som forventet, kan du kontakte programudvikleren. Eller rapportere et problem til Apple.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.