iMac (2013- eller 2014-model) genstarter, når et JPEG-billede åbnes i Finder eller Billedfremviser

Hvis du åbner visse meget store JPEG-arkiver i OS X v10.10.3, kan det få Mac-computeren til at genstarte og vise en fejlmeddelelse.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Hvis du bruger OS X Yosemite v10.10.3 og en af nedenstående iMac-modeller, kan visning af visse meget store JPEG-billeder (.jpg) i Finder eller Billedfremviser få iMac til at genstarte. Det betyder, at din iMac kortvarigt ikke svarer, viser en sort skærm, og derefter genstarter med en meddelelse om, at computeren blev genstartet på grund af et problem. Hvis iMac ikke genstarter, vises der muligvis et gråt billede i stedet.

• iMac (Retina 5K, 27", ultimo 2014)
  • iMac (27'', ultimo 2013)
  • iMac (21,5'', ultimo 2013)

Opdater til OS X Yosemite v10.10.4

Opdater til OS X Yosemite v10.10.4 for at løse dette problem.