Hvis dit Apple Watch viser en iPhone og et ur eller et rødt "!"

Dit Apple Watch viser muligvis en animation, der beder dig om at anbringe det tæt på en iPhone, hvis dit ur har et problem, der kræver, at det opdateres eller gendannes. Du vil muligvis også få vist et rødt udråbstegn på dit ur.

ios-17-iphone-14-pro-watchos-10-series-8-gendan-apple-watch

Hvis dit Apple Watch med watchOS 8.5 eller nyere viser en animation, der viser, at et ur og en iPhone skal anbringes tæt på hinanden, skal du følge disse trin:

1. Sørg for, at der er en iPhone i nærheden. Denne iPhone skal have iOS 15.4 eller nyere, være forbundet til Wi-Fi* med Bluetooth slået til og være låst op.

2. Sæt dit Apple Watch i opladeren.

3. Tryk to gange på sideknappen (knappen under den runde Digital Crown) på dit Apple Watch.

4. Følg de trin, der vises på din iPhone.

* Hvis disse trin ikke hjælper dig, skal du tjekke dit Wi-Fi. Prøv at bruge et 2,4 GHz-netværk i stedet for 5 GHz-netværk, og sørg for, at du ikke er på et netværk med tilmelding eller et 802.1X-netværk.

Hvis dit Apple Watch viser et rødt "!"

I nogle tilfælde viser dit Apple Watch muligvis et rødt udråbstegn. Hvis dette sker, skal du trykke to gange på sideknappen og derefter følge ovenstående trin.

watchos-10-series-8-gendan-udråbstegn

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt Apple-support for at aftale en reparation ved indsendelse, hvis dit Apple Watch bliver ved med at vise et rødt udråbstegn.