Enhedstilmeldingsprogram: iOS-aktiveringsprocedure og MDM-tilmelding

iOS-enheder kan automatisk oprette forbindelse til MDM-serveren (Mobile Device Management) under indstilling, hvis enheden er tilmeldt enhedstilmeldingsprogrammet og tilknyttet en MDM-server.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Når du indstiller en iPhone, iPad eller iPod touch, som er tilmeldt, vises følgende skærm under indstillingen:

iOS-aktiveringsserverne sørger for, at enheden modtager MDM-serverens URL-adresse under aktivering af enheden. URL-adressen tildeles af virksomhedens IT-administrator via MDM Server DEP-administrationsportalen. De skærmbilleder i indstillingsassistenten, som brugerne får vist, afhænger af de konfigurationsindstillinger, som MDM-serveren sender til enheden. Kontakt MDM-udbyderen for at få flere oplysninger om, hvordan MDM-tilmeldingsindstillingerne konfigureres under aktiveringen.

Når en enhed er aktiveret, er det ikke muligt at omgøre aktiveringsprocessen, medmindre fabriksindstillingerne først gendannes på enheden. Se Brug iTunes til at gendanne fabriksindstillingerne på din iOS-enhed for at få yderligere oplysninger om gendannelse af en iOS-enhed.