Indholdstyper, der understøttes af macOS Server-caching og macOS-caching

Du kan bruge macOS Server-caching og macOS-caching til at øge hastigheden af de Apple-softwaredownloads, der distribueres over internettet. Caching lagrer lokale kopier af den pågældende software på din server, så den er hurtigere at downloade for tilsluttede klienter.

Indholdstyper, der understøttes af Caching-tjenesten

macOS Server og macOS omfatter indbygget understøttelse af caching af følgende software.

iTunes og iBooks

• iTunes 11.0.4 og nyere versioner (OS X- og Windows-versioner)
  • Køb i iOS-apps og appopdateringer*
  • Indhold i iBooks Store (iOS 6 og senere og OS X Mavericks og senere)

*iOS-opdateringer, der er downloadet via iTunes, lagres ikke i cache. I stedet cachelagres iOS-opdateringer, der leveres trådløst.

macOS

• macOS-opdateringer
  • Mac App Store (OS X Mountain Lion v10.8.4 eller nyere anbefales)
  • Andre softwareopdateringer, der distribueres af Apple (herunder opdateringer til iTunes af macOS og printerdrivere)
  • GarageBand-indhold, som kan downloades
  • Apps fra tredjeparter fra Mac App Store og deres opdateringer
  • iCloud-data lagres i cache (billeder og dokumenter) for OS X El Capitan v10.11 og nyere

iOS 7 og nyere og Apple TV

• iOS-opdateringer (trådløst)
  • Apple TV-opdateringer (trådløst)
  • iOS-apps, Apple TV-apps og appopdateringer
  • Support af on-demand-ressourcer til iOS 10 og nyere og tvOS 10 og nyere.
  • iCloud-data lagres i cache (billeder og dokumenter) for iOS 9 og nyere
  • iTunes U-kursusmateriale fra iOS App Store og iBooks Store samt overført instruktørmateriale, f.eks. lyd, video, iWork- og iBooks Author-arkiver
  • Visse mobilmaterialer, f.eks. Siri-stemmer i høj kvalitet, ordbøger og meget mere

Lande- og områdebegrænsninger

• Det er ikke alt indhold, der cachelagres i alle områder.
  • Siden december 2013 cachelagres iTunes-downloads ikke i Brasilien, Mexico, Kina og Portugal. iBooks-downloads cachelagres ikke i Canada.
  • iTunes-downloads cachelagres muligvis ikke, medmindre en klients IP-adresse er tilknyttet området for din iTunes Store.

Læs mere

Læs mere om Caching-tjenesten og klientcaching.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.