Indholdstyper, som cachelagring af indhold understøtter i macOS

Lær, hvordan cachelagring af indhold gør det hurtigere at downloade Apple-software og iCloud.

Cachelagring af indhold gør det hurtigere at downloade Apple-software, som distribueres via internettet. Cachelagring af indhold gemmer lokale kopier af softwaren på din Mac, så den er hurtigere at downloade for tilsluttede klienter.

Følgende indholdstyper understøttes af cachelagringstjenesten

macOS omfatter indbygget support til cachelagring af følgende typer software.

macOS

• macOS-opdateringer og Internet Recovery-billeder (macOS 10.13.5 eller nyere)
  • Apps og appopdateringer fra Mac App Store
  • GarageBand-indhold, som kan downloades
  • Cachelagring af iCloud-data (billeder og dokoumenter)
  • Indhold fra Bøger fra Apple

iOS 7 og nyere og Apple TV

• iOS-opdateringer (trådløst)
  • Apple TV-opdateringer (trådløst)
  • iOS-apps, Apple TV-apps og appopdateringer
  • Support af on-demand-ressourcer til iOS 10 og nyere og tvOS 10 og nyere.
  • Cachelagring af iCloud-data (billeder og dokumenter) for iOS 9 og nyere
  • iTunes U-kursusmaterialer fra iOS App Store og Bøger fra Apple samt uploadet instruktørmateriale, f.eks. lyd-, video-, iWork- og iBooks Author-filer
  • Indhold fra Bøger fra Apple
  • Visse mobilmaterialer, f.eks. Siri-stemmer i høj kvalitet, ordbøger og meget mere

Lande- og områdebegrænsninger

• Det er ikke alt indhold, der cachelagres i alle områder.
  • Siden december 2013 cachelagres iTunes-downloads ikke i Brasilien, Mexico, Kina og Portugal. Downloads fra Bøger fra Apple cachelagres ikke i Canada.

Læs mere

Læs mere om cachelagring af indhold.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.