Indholdstyper understøttet af cachelagring i macOS

Læs mere om, hvordan cachelagring af indhold gør det hurtigere at downloade Apple-software og iCloud-indhold.

Cachelagring af indhold gør det hurtigere at downloade Apple-software, som distribueres via internettet. Cachelagring af indhold gemmer lokale kopier af softwaren på din Mac, så den er hurtigere at downloade for tilsluttede klienter.

Følgende indholdstyper understøttes af cachelagringstjenesten

macOS omfatter indbygget support til cachelagring af følgende typer software.

macOS

• macOS-opdateringer og billeder til Internetgendannelse (macOS 10.13.5 eller nyere)*
  • Apps og appopdateringer fra Mac App Store
  • GarageBand-indhold, som kan downloades
  • Cachelagring af iCloud-data (billeder og dokumenter)
  • Indhold fra Apple Books
  • Xcode-komponenter, der kan downloades, såsom simulatorer (Xcode 10.2 eller nyere)

iOS 7 og nyere og Apple TV

• iOS-opdateringer (trådløst)
  • Apple TV-opdateringer (trådløst)
  • Apple TV-skærmskånere (tvOS 12.2 eller nyere)
  • iOS-apps, Apple TV-apps og appopdateringer
  • Understøttelse af on-demand-ressourcer til iOS 10 og nyere og tvOS 10 og nyere.
  • Cachelagring af iCloud-data (billeder og dokumenter) i iOS 9 og nyere
  • iTunes U-kursusmaterialer fra iOS App Store og Apple Books samt overført instruktørmateriale, f.eks. lyd-, video-, iWork- og iBooks Author-arkiver
  • Indhold fra Apple Books
  • Visse mobilmaterialer, f.eks. Siri-stemmer i høj kvalitet, ordbøger og meget mere

Lande- og områdebegrænsninger

• Det er ikke alt indhold, der cachelagres i alle områder.
  • Fra og med december 2013 cachelagres iTunes-downloads ikke i Brasilien, Mexico, Portugal og på det kinesiske fastland. Downloads fra Apple Books cachelagres ikke i Canada.
  • Når cachelagring af indhold er slået til i macOS, registreres Mac-computerens IP-adresse og område hos Apple. For at cachelagre iTunes- og App Store-indhold skal macOS-indholdscachens registrerede område matche området registreret for klientens Apple-id-konti.

Læs mere

Læs mere om cachelagring af indhold.

*Når en klient har startet fra macOS-internetgendannelse, kan vedkommende bruge det cachelagrede billede til at installere macOS og foretage andre handlinger i Gendannelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.