Sådan tager du et skærmbillede på Apple Watch

Du kan tage et billede af skærmen på dit Apple Watch ved hjælp af Digital Crown og sideknappen.

Indstillinger under Generelt på iPhone.

Sådan slås indstillingen for skærmbilleder til

1. På din iPhone: Åbn appen Apple Watch.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Generelt.
  3. Rul ned, og aktiver derefter Slå skærmbilleder til.

Urskiven Vejrtrækning på Apple Watch.

Sådan tager du et skærmbillede

1. Brug to fingre til at trykke på Digital Crown og sideknappen samtidigt. Skærmen blinker, når du tager et skærmbillede.
  2. Du kan finde dine skærmbilleder ved at gå til appen Fotos på din iPhone, trykke på fanen Album og derefter trykke på Skærmbilleder.

Når du bruger appen Træning, kan du sætte træningen på pause ved at trykke på Digital Crown og sideknappen samtidigt. Tryk på begge knapper igen for at fortsætte træningen.