Sådan tager du et skærmbillede på Apple Watch

Du kan tage et billede af skærmen på dit Apple Watch med Digital Crown og sideknappen.

Slå skærmbilledeindstillingen til

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Generelt.
  3. Rul ned, og slå derefter Slå skærmbilleder til til.

Placering af Digital Crown og sideknappen på Apple Watch

Tag et skærmbillede

1. Brug to fingre til at trykke på Digital Crown og sideknappen samtidig. Skærmen blinker, når du tager et skærmbillede.
  2. Du kan finde dine skærmbilleder ved at gå til appen Fotos på din iPhone, trykke på fanen Album og derefter trykke på Skærmbilleder.

Når du bruger appen Træning, kan du også sætte træningen på pause ved at trykke på både Digital Crown og sideknappen. Tryk på begge knapper igen for at fortsætte træningen.