Tag et skærmbillede på Apple Watch

Du kan tage et billede af skærmen på dit Apple Watch ved hjælp af Digital Crown og sideknappen.

Sådan slår du skærmbilleder til på dit Apple Watch

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.

2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Generelt.

3. Rul ned, og aktiver derefter Slå skærmbilleder til.

Indstillinger under Generelt på iPhone.

Du kan også gøre følgende på dit Apple Watch:

1. Åbn appen Indstillinger på dit Apple Watch.

2. Tryk på Generelt, og tryk derefter på Skærmbilleder.

3. Aktiver Slå skærmbilleder til.

Indstillingen Slå skærmbilleder til i appen Indstillinger på Apple Watch

Sådan tager du et skærmbillede på Apple Watch

1. Brug to fingre til at trykke på Digital Crown og sideknappen samtidigt. Skærmen blinker, når du tager et skærmbillede.

Apple Watch med visning af, hvor du skal trykke på Digital Crown og sideknappen
  2. Du kan finde dine skærmbilleder ved at gå til appen Fotos på din iPhone, trykke på fanen Album og derefter trykke på Skærmbilleder.

Hvis du har indstillet et Apple Watch for et familiemedlem

Du kan slå skærmbilleder til for et Apple Watch, som du har indstillet for et familiemedlem:

1. Åbn appen Indstillinger på familiemedlemmets Apple Watch.

2. Tryk på Generelt, og tryk derefter på Skærmbilleder.

3. Aktiver Slå skærmbilleder til.

Når dit familiemedlem tager et skærmbillede på sit Apple Watch, gemmes skærmbilledet i appen Fotos på vedkommendes iPhone og Apple Watch og sendes til din iPhone. Du kan se skærmbilledet på din iPhone ved at gøre følgende:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.

2. Tryk på Alle ure, tryk på dit familiemedlems Apple Watch, og tryk på OK.

3. Tryk på Generelt, og tryk derefter på Logarkiver til diagnosticering.

4. Tryk på et skærmbillede for at se det. Hvis du vil gemme eller dele skærmbilledet, skal du trykke på knappen Delknappen Del og derefter vælge den måde, du vil dele på.

Når du bruger appen Træning, kan du sætte træningen på pause ved at trykke på Digital Crown og sideknappen samtidigt. Tryk på begge knapper igen for at fortsætte træningen.