Sikkerhedsindholdet i Safari 8.0.5, Safari 7.1.5 og Safari 6.2.5

I dette dokument er sikkerhedsindholdet i Safari 8.0.5, Safari 7.1.5 og Safari 6.2.5 beskrevet.

For at beskytte vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og der foreligger relevante programrettelser eller versioner. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Safari 8.0.5, Safari 7.1.5 og Safari 6.2.5

• Safari

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: Brugeren kan blive sporet af skadelige websteder, der anvender klientcertifikater

Beskrivelse: Der var et problem med matchning af Safaris klientcertikat til SSL-godkendelse. Problemet er løst med forbedret matchning af gyldige klientcertifikater.

CVE-id

CVE-2015-1129: Stefan Kraus fra fluid Operations AG, Sylvain Munaut fra Whatever s.a.

• Safari

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: Indstillinger for meddelelser kan afsløre brugerens browserhistorie i funktionen Privat browser

Beskrivelse: Besvarelse af anmodninger i form af push-meddelelser i funktionen Privat browser afslørede brugerens browserhistorie. Problemet blev løst ved at slå dialoger om push-meddelelser fra i funktionen Privat browser.

CVE-id

CVE-2015-1128: Joseph Winn fra Credit Union Geek

• Safari

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: Brugerens browserhistorie slettes muligvis ikke helt

Beskrivelse: Der var et statusadministrationsproblem i Safari, som bevirkede, at brugernes browserhistorie ikke blev slettet i history.plist. Problemet er løst ved forbedret funktionsstyring.

CVE-id

CVE-2015-1112: William Breuer, Holland

• WebKit

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: Et besøg på et skadeligt udformet websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i WebKit. Problemerne er løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-id

CVE-2015-1119: Renata Hodovan fra University of Szeged/Samsung Electronics

CVE-2015-1120: Apple

CVE-2015-1121: Apple

CVE-2015-1122: Apple

CVE-2015-1124: Apple

• WebKit

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: Brugerens browserhistorie i funktionen Privat browser kan blive indekseret

Beskrivelse: Der var et statusadministrationsproblem i Safari, som bevirkede, at brugerens browserhistorie i funktionen Privat browser blev indekseret ved en fejltagelse. Problemet er løst ved forbedret funktionsstyring.

CVE-id

CVE-2015-1127: Tyler C

• WebKit

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre åbning af ressourcer tilhørende et andet domæne

Beskrivelse: Der var et problem i WebKit ved behandling af adgangsoplysninger i URL-adresser for FTP-servere. Problemet blev løst med forbedret kodning af URL-adresser.

CVE-id

CVE-2015-1126: Jouko Pynnonen fra Klikki Oy

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.