Hvis dit Apple Watch ikke lades op eller ikke vil tænde

Prøv trinnene nedenfor, hvis du har brug for hjælp eller ikke kan oplade dit Apple Watch.

Se, om dit Apple Watch lader op

Hvis dit ur har brug for at blive ladet op, vises et rødt lyn på skærmen. Du skal muligvis trykke på sideknappen for at få vist urskiven. Når dit ur lades op, ændres rødt lyn til grønt lyn. Hvis skærmen er tom, eller hvis du får vist symbolet for det magnetiske opladerkabel til Apple Watch og et rødt lyn på skærmen, skal uret lades op i op til 30 minutter.

Få hjælp

Hvis du bruger en ladestander fra en tredjepart, skal du bruge det opladerkabel, der fulgte med i kassen med dit Apple Watch.

Sådan gør du, hvis dit Apple Watch ikke oplades, eller hvis der vises en besked på uret om, at opladning med det pågældende tilbehør ikke understøttes:

1. Kontroller, at det magnetiske opladerkabel til Apple Watch er sat helt ind i USB-strømforsyningen, og kontroller derefter, at strømforsyningen er sat helt ind i stikkontakten.
  2. Kontroller, at du bruger det magnetiske opladerkabel til Apple Watch og den USB-strømforsyning, der fulgte med dit Apple Watch.
  3. Fjern al plastfilm fra opladerens sider.
  4. Kontroller, at bagsiden af dit Apple Watch og den magnetiske oplader er ren.
  5. Placer bagsiden af dit Apple Watch på opladeren. Opladerens magneter skubber dit Apple Watch på plads, og der vises et grønt lyn på urskiven.
  6. Hvis dit Apple Watch stadig ikke lades op, skal det tvinges til at genstarte. Tryk på sideknappen og Digital Crown, og hold dem nede i mindst 10 sekunder, eller indtil Apple-logoet vises.
  7. Prøv et andet magnetisk opladerkabel til Apple Watch eller en anden USB-strømforsyning. Hvis dit Apple Watch er løbet tør for strøm, når du begynder at lade det op, går der muligvis et par minutter, før der vises et grønt lyn

Kontakt os

Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.