AirPort: Krydsreference for 802.11n-kompatible AirPort-basenavne

Med AirPort-værktøj version 5.5.3 har Apple forbedret AirPort-navnene for alle 802.11n-kompatible AirPort-baser. Se i nedenstående tabeller for at sammenligne de oprindelige og de nye navne for 802.11n-kompatible AirPort-baser.

AirPort-krydsreferencetabeller for 802.11n-kompatible baser

Bemærk: AirPort-værktøj version 5.5.2 og ældre versioner viser de oprindelige produktnavne. I supportdokumentationen til AirPort-baserne anvendes nu de nye navne.

Gældende for nedenstående tabeller:

• Modelnummer er det modelnummer, som sidder fysisk på alle AirPort-baser
  • Navn i AirPort-værktøj 5.5.3 og nyere versioner er det navn, der vises, hvis du vælger enheden i AirPort-værktøj version 5.5.3 og nyere versioner
  • Oprindeligt navn i AirPort-værktøj (version 5.5.2 og ældre versioner) er det navn, der vises, hvis du vælger enheden i AirPort-værktøj version 5.5.2 og nyere versioner
  • Andet AirPort-navn er et andet navn for produktet, som nogle gange bruges i AppleCare-supportdokumentation

AirPort Express-base

Modelnummer

Navn i AirPort-værktøj 5.5.3 og nyere versioner

Oprindeligt navn i AirPort-værktøj (version 5.5.2 og nyere versioner)

Andet AirPort-navn

A1234

AirPort Express 802.11n (1. generation)

AirPort Express med 802.11n

AirPort Express 802.11n)

AirPort Extreme-base

Modelnummer

Navn i AirPort-værktøj 5.5.3 og nyere versioner

Oprindeligt navn i AirPort-værktøj (version 5.5.2 og nyere versioner)

Andet AirPort-navn

A1143

AirPort Extreme 802.11n (1. generation)

AirPort Extreme med 802.11n (Fast Ethernet)

AirPort Extreme (802.11n)

A1143

AirPort Extreme 802.11n (2. generation)

AirPort Extreme med 802.11n (Gigabit Ethernet)

AirPort Extreme (Gigabit)

A1301

AirPort Extreme 802.11n (3. generation)

AirPort Extreme (Simultaneous Dual-Band)

AirPort Extreme (primo 2009)

A1354

AirPort Extreme 802.11n (4. generation)

AirPort Extreme (Simultaneous Dual-Band II)

AirPort Extreme (ultimo 2009)

Time Capsule

Modelnummer

Navn i AirPort-værktøj 5.5.3 og nyere versioner

Oprindeligt navn i AirPort-værktøj (version 5.5.2 og nyere versioner)

Andet AirPort-navn

A1254

Time Capsule 802.11n (1. generation)

Time Capsule

Time Capsule

A1302

Time Capsule 802.11n (2. generation)

Time Capsule (Simultaneous Dual-Band)

Time Capsule (primo 2009)

A1355

Time Capsule 802.11n (3. generation)

Time Capsule (Simultaneous Dual-Band II)

Time Capsule (ultimo 2009)

Yderligere oplysninger

Tekniske specifikationer for AirPort-baser kan ses i Tekniske specifikationer for AirPort-baser.