Wi-Fi-baser: Indstilling og konfiguration af et roamingnetværk (802.11 a/b/g/n)

I denne artikel kan du læse om, hvordan du indstiller flere Wi-Fi-baser for at oprette et enkelt trådløst netværk (kaldes også et "roamingnetværk") ved hjælp af Ethernet.

Indstilling: Opret forbindelse mellem dine Wi-Fi-baser

Brug Ethernet til at oprette forbindelse fra en LAN-port LAN-port på den primære Wi-Fi-base til WAN-porten på en udvidet Wi-Fi-base. Den primære base er den base, der er forbundet direkte til internettet.

➊ Primær Wi-Fi-base

➋ Udvidet Wi-Fi-base

Sådan konfigurerer du et roamingnetværk

1. Tænd for alle Wi-Fi-baser med 802.11n, og vent, indtil de vises på AirPort-menuen.

2. Åbn AirPort-værktøj (på en Mac skal du vælge Gå > Apps fra skrivebordet, klikke på mappen Hjælpeapps, og derefter åbne AirPort-værktøj. I Microsoft Windows skal du vælge Start > Alle programmer > AirPort for at starte AirPort-værktøj).

3. Hvis du konfigurerer den primære Wi-Fi-base, skal du indstille Forbindelsesdeling til "Del en offentlig IP-adresse".

Hvis du konfigurerer de udvidede Wi-Fi-baser, skal du indstille Forbindelsesdeling til "Fra (Bridge-tilstand)".

4. Brug AirPort-værktøj til at konfigurere navnet på det trådløse netværk, sikkerheden og adgangskoden til hver enkelt Wi-Fi-base til at være nøjagtig det samme.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.