Wi-Fi-baser: Indstilling og konfiguration af et roamingnetværk (802.11 a/b/g/n)

I denne artikel beskrives, hvordan du indstiller flere Wi-Fi-baser som et samlet trådløst netværk (kaldet et "roamingnetværk") ved hjælp af Ethernet.

Indstilling: Oprettelse af forbindelse mellem Wi-Fi-baserne

Opret forbindelse fra en  LAN-port på den primære base til  WAN-porten på en udvidet Wi-Fi-base ved hjælp af Ethernet. Den primære base er den base, som har direkte forbindelse til internettet.

➊ Primær Wi-Fi-base
➋ Udvidet Wi-Fi-base

Sådan konfigurerer du et roamingnetværk

1. Tænd alle 802.11n Wi-Fi-baser, og vent, indtil de vises på AirPort-menuen.
  2. Åbn AirPort-værktøj: På Mac skal du vælge Gå > Programmer på skrivebordet, klikke på mappen Hjælpeprogrammer og derefter åbne AirPort-værktøj. I Microsoft Windows skal du vælge Start > Alle programmer > AirPort for at åbne AirPort-værktøj.
  3. Hvis du konfigurerer den primære Wi-Fi-base, skal du indstille Deling af forbindelse til "Del en offentlig IP-adresse".

Hvis du konfigurerer den udvidede Wi-Fi-base, skal du indstille Deling af forbindelse til "Fra (brofunktion)".

4. Konfigurer navnet på det trådløse netværk, sikkerhed og adgangskoden, så værdierne er identiske for begge Wi-Fi-baser, ved hjælp af AirPort-værktøj.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.