Wi-Fi-baser: Indstilling og konfiguration af et roamingnetværk (802.11 a/b/g/n)

I denne artikel beskrives, hvordan du indstiller flere Wi-Fi-baser som et samlet trådløst netværk (kaldet et "roamingnetværk") ved hjælp af Ethernet.

Indstilling: Oprettelse af forbindelse mellem Wi-Fi-baserne

Opret forbindelse fra en  LAN-port på den primære base til  WAN-porten på en udvidet Wi-Fi-base ved hjælp af Ethernet. Den primære base er den base, som har direkte forbindelse til internettet.

➊ Primær Wi-Fi-base
➋ Udvidet Wi-Fi-base

Sådan konfigurerer du et roamingnetværk

1. Tænd alle 802.11n Wi-Fi-baser, og vent, indtil de vises på AirPort-menuen.
  2. Åbn AirPort-værktøj: På Mac skal du vælge Gå > Programmer på skrivebordet, klikke på mappen Hjælpeprogrammer og derefter åbne AirPort-værktøj. I Microsoft Windows skal du vælge Start > Alle programmer > AirPort for at åbne AirPort-værktøj.
  3. Hvis du konfigurerer den primære Wi-Fi-base, skal du indstille Deling af forbindelse til "Del en offentlig IP-adresse".

Hvis du konfigurerer den udvidede Wi-Fi-base, skal du indstille Deling af forbindelse til "Fra (brofunktion)".

4. Konfigurer navnet på det trådløse netværk, sikkerhed og adgangskoden, så værdierne er identiske for begge Wi-Fi-baser, ved hjælp af AirPort-værktøj.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.