Sådan synkroniserer du medier mellem iPhone, iPad eller iPod touch og iTunes på Mac eller pc

Her kan du se, hvordan du synkroniserer musik, film, tv-udsendelser, fotos, podcasts og bøger mellem iPhone, iPad eller iPod touch og iTunes på Mac eller pc.

Du kan synkronisere medier mellem iPhone, iPad eller iPod touch og iTunes på Mac eller pc via følgende metoder:

Medietype Overførselsmetode
Musik, der er købt i iTunes Store
Musik, der er importeret fra en cd eller en anden kilde*
Fotos og videoer i Kamerarulle
Fotos, der er synkroniseret med en computer*
iCloud-fotobibliotek og iCloud-fotostream3
Musik og tv-udsendelser, der er købt i iTunes Store
Musik og tv-udsendelser, der er importeret fra andre kilder*
Bøger, der er købt i iTunes Store
Bøger, der er importeret fra andre kilder*
Podcasts
Lejede film
  • Du kan ikke overføre lejede film på enheden til en anden enhed.
  • Film, du har lejet i iTunes, skal overføres via iTunes.
  1. Overførsel af tidligere køb i iTunes understøttes på op til 10 af følgende enheder:
  2. iTunes Match understøttes af følgende enheder:
  3. Apple Music understøttes på følgende enheder:
  4. Fotostream er kun til fotos og understøttes af disse enheder:
    • iPhone, iPad og iPod touch med iOS 5.0.1 eller en nyere version
    • Mac med OS X Lion eller en nyere version
    • Pc med Windows Vista eller Windows 7
      Læs mere om Fotostream.

*iTunes kan ikke overføre dette medie tilbage til computeren fra iPhone, iPad eller iPod touch.

Sikkerhedskopier dit bibliotek

Selv om du kan hente mange af dine tidligere iTunes Store-køb igen, skal du sikkerhedskopiere dit iTunes-bibliotek sammen med resten af computeren.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: