iTunes: Overførsel af medier fra iPhone, iPad, iPod touch eller iPod

Afhængigt af din Apple-enhed kan iTunes synkronisere medier som musik, film, tv-udsendelser, fotos, podcasts og bøger til enheden. iTunes kan overføre medier, der er købt i iTunes Store, til dit iTunes-bibliotek.

Du kan overføre medier vha. disse metoder:

Medietype Overførselsmetode
Musik, der er købt i iTunes Store
Musik, der er importeret fra en cd eller en anden kilde
Fotos og videoer i Kamerarulle
Fotos, der er synkroniseret med en computer
iCloud-fotostream3
  • iCloud opdaterer automatisk Fotostream-fotos på alle enheder via Fotostream3.
Musik og tv-udsendelser, der er købt i iTunes Store
Musik og tv-udsendelser, der er importeret fra andre kilder
Bøger, der er købt i iTunes Store
Bøger, der er importeret fra andre kilder
Podcasts
  • Hent podcasts fra den oprindelige kilde.
Lejede film
  • Film, du har lejet i iTunes, skal overføres via iTunes.
  • Du kan ikke overføre lejede film på enheden til en anden enhed.

1. iTunes i netskyen understøttes på op til 10 enheder:
    • iPhone
    • iPad
    • iPod touch med minimum iOS 4.3.3
    • iTunes til Mac eller Windows 10.3 eller en nyere version
  2. Læs mere om overførsel af tidligere køb fra App Store, iBooks Store og iTunes Store, og få mere at vide om de indholdstyper, der understøttes af iTunes i netskyen, opdelt efter land
  3. iTunes Match understøttes af følgende enheder:
    • iPhone
    • iPad
    • iPod touch med minimum iOS 5.0.1
    • iTunes til Mac eller Windows 10.5.1 eller en nyere version
  4. Tilgænglighed, abonnement på iTunes Match
  5. Fotostream er kun til fotos og understøttes af disse enheder:
    • iPhone
    • iPad
    • iPod touch med minimum iOS 5.0.1
    • Mac med OS X Lion eller en nyere version
    • Pc med Windows Vista eller Windows 7

Læs mere om Fotostream

Yderligere oplysninger

Du skal sikkerhedskopiere iTunes-biblioteket.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: