Hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple Watch

Læs mere om, hvordan du fjerner adgangskoden til dit Apple Watch.

Sådan bruger du din pardannede iPhone

Hvis du har din iPhone, kan du bruge appen Apple Watch til at fjerne adgangskoden til dit Apple Watch. Når du har fjernet adgangskoden, skal du indstille dit Apple Watch igen og gendanne fra en sikkerhedskopi.

1. Hold dit Apple Watch og din iPhone tæt på hinanden, indtil du har udført disse trin.
  2. Åbn appen Apple Watch, og tryk på fanen Mit ur.
  3. Tryk på Generelt > Nulstil.
  4. Tryk på Slet indhold og indstillinger på Apple Watch, og tryk igen for at bekræfte. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple-id.
  5. Hvis du har et Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular), skal du vælge at beholde eller fjerne dit mobilabonnement:
    • Hvis du vil danne par mellem dit Apple Watch og din iPhone igen, skal du beholde dit abonnement.
    • Hvis du ikke vil danne par mellem dit Apple Watch og din iPhone igen, skal du fjerne dit abonnement. Hvis du ikke vil danne par med et andet ur eller en anden iPhone, skal du muligvis kontakte din mobiludbyder for at annullere dit abonnement.
  6. Vent på, at processen udføres, og indstil dit Apple Watch igen. Når du bliver spurgt, skal du vælge at gendanne fra en sikkerhedskopi.

Skærmen Nulstil på iPhone

Låst Apple Watch-skærm

Sådan bruger du dit Apple Watch

Hvis du ikke har din pardannede iPhone, kan du alligevel godt slette adgangskoden til dit Apple Watch.

1. Lad dit ur være tilsluttet opladeren, indtil du har udført disse trin.
  2. Tryk på sideknappen, og hold den inde, indtil Sluk vises.
  3. Tryk hårdt på mærket "Sluk", og slip igen.
  4. Tryk på Slet alt indhold og alle indstillinger.
  5. Vent på, at processen udføres, og indstil dit Apple Watch igen. Når du bliver spurgt, skal du vælge at gendanne fra en sikkerhedskopi.