Om sikkerhedsopdatering 2015-003

I dette dokument er sikkerhedsindholdet i sikkerhedsopdatering 2015-003 beskrevet.

For at beskytte vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og der foreligger relevante programrettelser eller versioner. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Sikkerhedsopdatering 2015-003

• iCloud-nøglering

Fås til: OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: En hacker med en privilegeret netværksposition kan muligvis køre vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere bufferoverløb i håndteringen af data under gendannelse af iCloud-nøglering. Disse problemer er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2015-1065: Andrey Belenko fra NowSecure

• IOSurface

Fås til: OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med typeforvekslning i IOSurfaces håndtering af serialiserede objekter. Problemet er løst ved forbedret kontrol af typer.

CVE-id

CVE-2015-1061: Ian Beer fra Google Project Zero

Bemærk: Sikkerhedsopdatering 2015-002 er indeholdt i Sikkerhedsopdatering 2015-003. Yderligere oplysninger kan ses i artiklen Om Sikkerhedsopdatering 2015-002

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.