Sikkerhedsindholdet i Safari 8.0.4, Safari 7.1.4 og Safari 6.2.4

I dette dokument er sikkerhedsindholdet i Safari 8.0.4, Safari 7.1.4 og Safari 6.2.4 beskrevet.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Safari 8.0.4, Safari 7.1.4 og Safari 6.2.4

• WebKit

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: Et besøg på et skadeligt udformet websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i WebKit. Problemerne er løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-id

CVE-2015-1068: Apple

CVE-2015-1069: Apple

CVE-2015-1070: Apple

CVE-2015-1071: Apple

CVE-2015-1072

CVE-2015-1073: Apple

CVE-2015-1074: Apple

CVE-2015-1075: Google Chrome Security team

CVE-2015-1076

CVE-2015-1077: Apple

CVE-2015-1078: Apple

CVE-2015-1079: Apple

CVE-2015-1080: Apple

CVE-2015-1081: Apple

CVE-2015-1082: Apple

CVE-2015-1083: Apple

• WebKit

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: Inkonsekvens i brugergrænsefladen kan forhindre brugerne i at opdage forsøg på svindel

Beskrivelse: Der var inkonsekvens i brugergrænsefladen i Safari, som gjorde det muligt for en hacker at ændre URL-adressen. Problemet er løst ved forbedrede konsekvenskontroller af brugergrænsefladen.

CVE-id

CVE-2015-1084: Apple

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.