Program om mængdekøb: Bufferadvarsel

Følgende advarsel vises muligvis ved brug af portalen Program om mængdekøb: "Vi har i øjeblikket tekniske problemer. Prøv igen senere".

Prøv at nulstille din webbrowsers cache. Følg nedenstående trin for din webbrowser for at nulstille din webbrowsers cache:

Safari

1. Vælg Nulstil Safari fra Safari-rullemenuen.

2. Vælg Ryd historik, og klik på Nulstil.

Andre webbrowsere:

De bedste resultater opnås ved at bruge Safari til portalen med Program om mængdekøb.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.