Roter skærmen på din iPhone eller iPod touch

Skærmen på iPhone og iPod touch kan rotere, så du kan se apps – såsom Safari og Beskeder – i stående eller liggende tilstand. Læs mere om at rotere skærmen på iPhone eller iPod touch, eller få hjælp, hvis funktionen ikke virker.

Visse apps understøtter ikke rotation, så din skærm roterer muligvis ikke, selvom om Stående retning låst ikke er slået til.

Roter skærmen på en iPhone uden knappen Hjem

1. Skub ned fra øverste højre hjørne af skærmen for at åbne Kontrolcenter.
  2. Tryk på knappen Stående retning låst  for at sikre, at den er slået fra.
  3. Vend din iPhone vandret.

Hvis skærmen stadigvæk ikke roterer, skal du prøve en anden app som f.eks. Safari eller Beskeder, som er kendt for at fungere i liggende tilstand.

Læs mere om at rotere skærmen på iPad.

Roter skærmen på en iPhone eller iPod touch med knappen Hjem

1. Skub op fra bunden af skærmen for at åbne Kontrolcenter.
  2. Tryk på knappen Stående retning låst  for at sikre, at den er slået fra.
  3. Vend din iPhone eller iPod touch vandret.

Hvis skærmen stadigvæk ikke vil rotere, skal du prøve en anden app som f.eks. Safari eller Beskeder, som er kendt for at fungere i liggende tilstand.

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt Apple-support angående din iPhone eller iPod touch.