Skærmen på en iPhone, iPad eller iPod touch roterer ikke

Her kan du læse, hvad du skal gøre, hvis skærmen på din iOS-enhed ikke roterer.

1. Kontroller, at Stående retning låst er slået fra. Dette kan kontrolleres ved at åbne Kontrolcenter. Hvis du får vist symbolet , skal du trykke på det for at slå Stående retning låst fra.
  2. Genstart din iPhone, iPad eller iPod touch.
  3. Prøv med en anden app, f.eks. Safari eller Noter. Nogle apps og skærme understøtter kun stående eller liggende format.

Hvis skærmen stadig ikke roterer, skal du kontakte Apple-support for at lave en aftale om service for din:

Læs mere

• Hvis du har en iPhone Plus og vil have hjemmeskærmen til at rotere, skal du gå til Indstillinger > Skærm & Lysstyrke og indstille Skærmzoom til Standard.
  • Hvis du har en iPad med kontakt på siden, kan du indstille kontakten til at låse skærmretningen eller slå lyden fra. Åbn Indstillinger > Generelt. Vælg den ønskede indstilling under "Brug kontakten på siden til at:" Læs om, hvordan du identificerer din iPad-model.