Roter skærmen på iPhone eller iPod touch

Skærmen på din iPhone og iPod touch kan rotere, så du kan se apps i stående eller liggende format. Læs mere om, hvordan du roterer skærmen på iPhone eller iPod touch, eller få hjælp, hvis funktionen ikke virker.

Visse apps understøtter ikke rotation, så din skærm roterer muligvis ikke, selvom Stående retning låst ikke er slået til.

Roter skærmen på en iPhone uden knappen Hjem

1. Skub ned fra øverste højre hjørne af skærmen for at åbne Kontrolcenter.

2. Tryk på knappen Stående retning låstBilledtekst mangler for at sikre, at den er slået fra.

3. Vend din iPhone vandret.

Hvis skærmen stadigvæk ikke roterer, kan du prøve en anden app, f.eks. Safari eller Beskeder, der understøtter liggende tilstand.

Læs mere om, hvordan du roterer skærmen på iPad.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Roter skærmen på en iPhone eller iPod touch med knappen Hjem

1. Skub opad fra bunden af skærmen for at åbne Kontrolcenter.

2. Tryk på knappen Stående retning låstBilledtekst mangler for at sikre, at den er slået fra.

3. Vend din iPhone eller iPod touch vandret.

Hvis skærmen stadigvæk ikke roterer, kan du prøve en anden app, f.eks. Safari eller Beskeder, der understøtter liggende tilstand.

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt Apple-support om din iPhone eller iPod touch.