Om sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.5

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.5.

Denne opdatering kan hentes og installeres via Softwareopdatering eller Apples side med overførsler.

For at beskytte vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og der foreligger relevante programrettelser eller versioner. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

QuickTime 7.7.5

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med en ikke-initialiseret pointer ved behandling af sporingslister. Problemet er løst ved forbedret fejlkontrol.

CVE-id

CVE-2014-1243: Tom Gallagher (Microsoft) og Paul Bates (Microsoft), der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb i forbindelse med håndtering af H.264-krypterede filmarkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1244: Tom Gallagher og Paul Bates, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med overskredet byte swapping ved behandling af QuickTime-billedbeskrivelser. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-1032: Jason Kratzer, som arbejder for iDefense VCP

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et signeringsproblem ved behandling af 'stsz'-atomer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1245: Tom Gallagher og Paul Bates, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandling af 'ftab'-atomer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1246: En anonym programmør, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse ved behandling af 'dref'-atomer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1247: Tom Gallagher og Paul Bates, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandling af 'ldat'-atomer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1248: Jason Kratzer, som arbejder for iDefense VCP

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Visning af et skadeligt PSD-billede kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandling af PSD-billeder. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1249: dragonltx fra Tencent Security Team

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med overskredet byte swapping ved behandling af 'ttfo'-elementer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1250: Jason Kratzer, som arbejder for iDefense VCP

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandling af 'clef'-atomer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1251: Aliz Hammond, som arbejder for HP's Zero Day Initiative

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.