Om sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.5

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.5.

Denne opdatering kan hentes og installeres via Softwareopdatering eller Apples side med overførsler.

For at beskytte vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og der foreligger relevante programrettelser eller versioner. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

QuickTime 7.7.5

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med en ikke-initialiseret pointer ved behandling af sporingslister. Problemet er løst ved forbedret fejlkontrol.

CVE-id

CVE-2014-1243: Tom Gallagher (Microsoft) og Paul Bates (Microsoft), der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb i forbindelse med håndtering af H.264-krypterede filmarkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1244: Tom Gallagher og Paul Bates, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med overskredet byte swapping ved behandling af QuickTime-billedbeskrivelser. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-1032: Jason Kratzer, som arbejder for iDefense VCP

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et signeringsproblem ved behandling af 'stsz'-atomer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1245: Tom Gallagher og Paul Bates, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandling af 'ftab'-atomer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1246: En anonym programmør, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse ved behandling af 'dref'-atomer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1247: Tom Gallagher og Paul Bates, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandling af 'ldat'-atomer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1248: Jason Kratzer, som arbejder for iDefense VCP

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Visning af et skadeligt PSD-billede kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandling af PSD-billeder. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1249: dragonltx fra Tencent Security Team

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med overskredet byte swapping ved behandling af 'ttfo'-elementer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1250: Jason Kratzer, som arbejder for iDefense VCP

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandling af 'clef'-atomer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1251: Aliz Hammond, som arbejder for HP's Zero Day Initiative

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.