Sådan finder du serienummeret eller IMEI på dit Apple Watch

Læs mere om, hvor du finder serienummeret på dit Apple Watch og IMEI-nummeret på Apple Watch-modeller med GPS + Cellular.

Om skærmen på iPhone og Apple Watch.

Sådan finder du serienummeret eller IMEI

1. På Apple Watch: Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt > Om og rul derefter ned.
  3. Kig efter serienummeret eller IMEI.

Hvis du ikke har dit Apple Watch på dig, kan du i stedet for bruge din iPhone:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Generelt > Om.
  3. Kig efter serienummeret eller IMEI.

IMEI findes kun på Apple Watch-modeller med GPS + Cellular.

Se på dit Apple Watchs urkasse

Du kan også finde serienummeret på urkassen. Læs mere om, hvordan du identificerer dit Apple Watch

Serienummer på remholderen.

På Apple Watch Series 1 eller en nye model, herunder Apple Watch Hermès og Apple Watch Nike+, skal du fjerne remmen fra uret og tjekke remholderen.

Serienummer på bagsiden af Apple Watch.

På Apple Watch (1. generation), kan du finde det indgraverede serienummer på bagsiden af uret.