Sådan finder du serienummeret eller IMEI på dit Apple Watch

Find ud af mere om, hvordan du finder dit Apple Watchs serienummer. Eller hvordan du finder dit IMEI på Apple Watch Series 3 (GPS + mobil).

Om skærmen på iPhone og Apple Watch

Sådan finder du serienummeret eller IMEI

1. På Apple Watch: åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt > Om og rul derefter ned.
  3. Kig efter serienummeret eller IMEI.

Hvis du ikke har dit Apple Watch på dig, kan du i stedet for bruge din iPhone:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Generelt > Om.
  3. Kig efter serienummeret eller IMEI.

IMEI findes kun på Apple Watch Series 3 (GPS + mobil).

Se på dit Apple Watchs urkasse

Du kan også finde serienummeret på urkassen. Læs mere om, hvordan du identificerer dit Apple Watch

på bagsiden af Apple Watch

På Apple Watch (1. generation), kan du finde det indgraverede serienummer på bagsiden af uret.

remholder

På Apple Watch Series 1 eller senere modeller, herunder Apple Watch Hermès og Apple Watch Nike+, skal du fjerne remmen fra uret og tjekke remholderen.