Sådan finder du serienummeret eller IMEI på dit Apple Watch

Læs mere om, hvordan du finder dit Apple Watchs serienummer. Eller læs mere om, hvor du finder dit IMEI på Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) og Apple Watch Series 4 (GPS +Cellular).

Om skærmen på iPhone og Apple Watch.

Sådan finder du serienummeret eller IMEI

1. På Apple Watch: Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt > Om og rul derefter ned.
  3. Kig efter serienummeret eller IMEI.

Hvis du ikke har dit Apple Watch på dig, kan du i stedet for bruge din iPhone:

1. På iPhone: Åbn appen Apple Watch.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Generelt > Om.
  3. Kig efter serienummeret eller IMEI.

IMEI er kun tilgængeligt på Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) og Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular).

Se på dit Apple Watchs urkasse

Du kan også finde serienummeret på urkassen. Læs mere om, hvordan du identificerer dit Apple Watch

Serienummer på remholderen.

På Apple Watch Series 1 eller en nye model, herunder Apple Watch Hermès og Apple Watch Nike+, skal du fjerne remmen fra uret og tjekke remholderen.

Serienummer på bagsiden af Apple Watch.

På Apple Watch (1. generation), kan du finde det indgraverede serienummer på bagsiden af uret.