Sådan finder du serienummeret eller IMEI på dit Apple Watch

Læs om, hvor du finder serienummeret på dit Apple Watch og IMEI på Apple Watch-modeller med GPS + Cellular.

Skærmen Om på iPhone og Apple Watch.

Sådan finder du serienummeret eller IMEI

1. På Apple Watch: Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt > Om og rul derefter ned.
  3. Kig efter Serienummer eller IMEI.

Hvis du ikke har dit Apple Watch på dig, kan du i stedet for bruge din iPhone:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Generelt > Om.
  3. Kig efter Serienummer eller IMEI.

IMEI findes kun på Apple Watch-modeller med GPS + Cellular.

Se på urkassen på dit Apple Watch

Du kan også finde serienummeret på urkassen. Læs mere om, hvordan du identificerer dit Apple Watch

Serienummer på remholderen.

På Apple Watch Series 1 eller nyere – herunder Apple Watch Hermès, Apple Watch Nike og Apple Watch SE – skal du fjerne remmen fra uret og se på remholderen.

Serienummer på bagsiden af Apple Watch.

På Apple Watch (1. generation) kan du finde det indgraverede serienummer på bagsiden af uret.