Sådan indstiller du Apple Pay

Kom i gang ved at tilføje dit kreditkort, debetkort eller forudbetalte kort på din iPhone, din iPad, dit Apple Watch eller din Mac.

Du skal bruge følgende for at bruge Apple Pay i understøttede områder:

Hvis du vil bruge Apple Pay med mere end én enhed, skal du tilføje et kort på hver enkelt enhed. Vælg din enhed nedenfor for at komme i gang. Når du har indstillet Apple Pay på din iPhone eller dit Apple Watch, kan du bruge dine kort på nettet i Safari3nogle Mac-modeller, mens du er logget ind på iCloud. På Apple Watch Series 3 og nyere modeller og iPhone 8 og iPhone 8 Plus og nyere modeller kan du tilføje op til 12 kort på en enhed. På tidligere modeller kan du tilføje op til otte kort på en enhed.

Dit Apple Card4 føjes automatisk til Wallet og Autoudfyld i Safari på den enhed, du brugte til at ansøge om Apple Card. Du kan også tilføje Apple Card på din iPad, dit Apple Watch eller din Mac med Touch ID.

I USA kan du også sende penge til og modtage penge fra venner og familie med Apple Pay og bruge Apple Cash på din iPhone, din iPad eller dit Apple Watch.Du kan foretage betalinger til deltagende virksomheder i Business Chat på iPhone, iPad eller iPod touch.

I visse lande og områder kan du også tilføje butikskort, boardingkort, biografbilletter, kuponer, pointkort og studiekort til Wallet. Få hjælp til at tilføje dit kort til Wallet.

Sådan tilføjer du et kort på din iPhone

1. Gå til Wallet, og tryk på knappen Tilføj.
  2. Følg trinnene for at tilføje et nyt kort. Se, hvordan det fungerer, i demoen. Hvis du bliver bedt om at tilføje det kort, som du bruger med dit Apple-id, kort på andre enheder eller kort, som du har fjernet for nylig, skal du vælge dem og derefter indtaste kortets sikkerhedskode. Det kan være nødvendigt at downloade en app fra din bank eller kortudsteder for at kunne føje et kort til Wallet. På det kinesiske fastland skal du muligvis oprette eller opdatere en 6-cifret adgangskode.
  3. Tryk på Næste. Din bank eller kortudsteder kan bekræfte dine oplysninger og afgøre, om du kan bruge dit kort til Apple Pay. Hvis din bank eller kortudsteder har brug for flere oplysninger for at bekræfte dit kort, beder de dig om dem. Når du har oplysningerne, skal du gå tilbage til Wallet og trykke på dit kort.
  4. Når din bank eller kortudsteder har bekræftet dit kort, skal du trykke på Næste. Herefter kan du begynde at bruge Apple Pay.

Få hjælp til at tilføje dit kort til Wallet.

Sådan tilføjer du et kort på din iPad

1. Gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay.
  2. Tryk på Tilføj kort.6
  3. Følg trinnene for at tilføje et nyt kort. Hvis du bliver bedt om at tilføje det kort, som du bruger med dit Apple-id, kort på andre enheder eller kort, som du har fjernet for nylig, skal du vælge dem og derefter indtaste kortets sikkerhedskode.
  4. Tryk på Næste. Din bank eller kortudsteder kan bekræfte dine oplysninger og afgøre, om du kan bruge dit kort til Apple Pay. Hvis din bank eller kortudsteder har brug for flere oplysninger for at bekræfte dit kort, beder de dig om dem. Når du har oplysningerne, skal du gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay og trykke på dit kort.
  5. Når din bank eller kortudsteder har bekræftet dit kort, skal du trykke på Næste. Herefter kan du begynde at bruge Apple Pay.

Se Sådan du føjer Apple Card til Wallet på iPad.4

Og læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan føje dit kort til Wallet.

Sådan tilføjer du et kort på dit Apple Watch

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og gå til fanen Mit ur. Hvis du har flere ure, skal du vælge et af dem.
  2. Tryk på Wallet & Apple Pay.
  3. Følg trinnene for at tilføje et kort.6 Tryk på Tilføj kort, hvis du vil tilføje et nyt kort. Hvis du bliver bedt om at tilføje det kort, som du bruger med dit Apple-id, kort på andre enheder eller kort, som du har fjernet for nylig, skal du vælge dem og derefter indtaste kortets sikkerhedskode. På det kinesiske fastland skal du muligvis oprette eller opdatere en 6-cifret adgangskode.
  4. Tryk på Næste. Din bank eller kortudsteder kan bekræfte dine oplysninger og afgøre, om du kan bruge dit kort til Apple Pay. Hvis din bank eller kortudsteder har brug for flere oplysninger for at bekræfte dit kort, beder de dig om dem. Når du har oplysningerne, skal du gå tilbage til Wallet & Apple Pay og trykke på dit kort.
  5. Når din bank eller kortudsteder har bekræftet dit kort, skal du trykke på Næste. Herefter kan du begynde at bruge Apple Pay.

Se Sådan føjer du Apple Card til Wallet på Apple Watch.4

Og læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan føje dit kort til Wallet.

Sådan tilføjer du et kort på din Mac

Sådan føjer du et kort til Apple Pay på Mac

Hvis du vil føje et kort til Apple Pay, skal du bruge en Mac med Touch ID. På Mac-modeller uden indbygget Touch ID kan du gennemføre dit køb via Apple Pay på din kompatible iPhone eller dit Apple Watch: På din iPhone skal du gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay og aktivere Tillad betalinger på Mac.

Sådan føjer du et kort til en Mac med Touch ID:

1. På en Mac med Touch ID: Gå til Systemindstillinger > Wallet & Apple Pay.
  2. Tryk på Tilføj kort.3,6
  3. Følg trinnene for at tilføje et nyt kort. Hvis du bliver bedt om at tilføje det kort, som du bruger med dit Apple-id, skal du blot indtaste kortets sikkerhedskode.
  4. Tryk på Næste. Din bank eller kortudsteder bekræfter dine oplysninger og afgør, om du kan føje dit kort til Apple Pay. Hvis din bank eller kortudsteder har brug for flere oplysninger for at bekræfte dit kort, beder de dig om dem. Når du har oplysningerne, skal du gå tilbage til Systemindstillinger > Wallet & Apple Pay og trykke på dit kort.
  5. Når din bank eller kortudsteder har bekræftet dit kort, skal du trykke på Næste. Herefter kan du begynde at bruge Apple Pay.

Se Sådan føjer du Apple Card til Wallet på Mac.4

Og læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan føje dit kort til Wallet.

Betalinger mellem to personer via Apple Pay og Apple Cash er ikke muligt i macOS.

Hvad sker der nu?

Når du har tilføjet dine kort på hver af dine enheder, kan du begynde at bruge Apple Pay:

• Hvis du vil betale i butikker, skal du bruge en iPhone eller et Apple Watch.7
  • Hvis du vil betale i apps, skal du bruge en iPhone, en iPad eller et Apple Watch.
  • Hvis du vil betale på internettet i Safari,3 skal du bruge en af disse enheder:
    • En Mac med Touch ID
    • Din Mac og din iPhone eller dit Apple Watch
    • Din iPhone eller iPad
  • Hvis du vil sende og modtage penge med Apple Pay eller bruge Apple Cash, skal du bruge din iPhone, din iPad eller dit Apple Watch. Disse funktioner er kun tilgængelige i USA.
  • Hvis du vil bruge offentlig transport, skal du bruge en iPhone eller et Apple Watch.7
  • Hvis du vil betale i Business Chat, skal du bruge en iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Hvis du vil betale med dit studiekort, skal du bruge din iPhone eller dit Apple Watch.

1. Sørg for at logge ind på iCloud på alle dine enheder. Du skal indstille Face ID, Touch ID eller en adgangskode på din iOS-enhed. På dit Apple Watch skal du indstille en adgangskode. Hvis du logger ud af iCloud eller fjerner din adgangskode, fjernes alle kreditkort, debetkort, forudbetalte kort, rejsekort og studiekort fra din enhed.
  2. Hvis du er under 13 år, kan du ikke bruge Apple Pay, og du kan ikke tilføje et kort i appen Wallet. Alderen varierer afhængigt af land og område.
  3. På det kinesiske fastland kan du kun bruge Apple Pay på nettet i Safari med kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller nyere. I Holland kan du kun bruge Apple Pay på nettet på en kompatibel iPhone eller iPad.
  4. Apple Card udstedes af Goldman Sachs Bank USA, afdelingen i Salt Lake City. Apple Card er kun tilgængelig i USA.
  5. Afsendelse og modtagelse af penge med Apple Pay og Apple Cash-kortet er tjenester, der leveres af Green Dot Bank, der er medlem af FDIC. Apple Cash er kun tilgængelig i USA. Hvis du er under 18 år, kan din familiearrangør indstille Apple Cash til dig som en del af Apple Cash for familien. Derefter kan du sende og modtage penge med Apple Pay. Læs mere om vilkår og betingelser.
  6. I Italien kan Maestro-kort ikke tilføjes på iPad eller Mac. I Australien kan du ikke føje eftpos-kort til en iPad eller Mac med Touch ID. I Holland kan du føje Maestro-kort til alle kompatible enheder undtagen Mac.
  7. I Japan kan du også tilføje Suica- eller PASMO-kort til Apple Pay. På det kinesiske fastland kan du føje rejsekort til Apple Pay. Find ud af, hvilke iPhone- og Apple Watch-modeller der er kompatible med Suica eller PASMO i Japan og med offentlig transport på det kinesiske fastland.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.