Sådan indstiller du Apple Pay

Kom i gang ved at tilføje dit kreditkort, debetkort eller forudbetalte kort på din iPhone, din iPad, dit Apple Watch eller din Mac.

Du skal bruge følgende for at bruge Apple Pay i understøttede områder:

Hvis du vil bruge Apple Pay med mere end én enhed, skal du tilføje et kort på hver enkelt enhed. Vælg din enhed nedenfor for at komme i gang. Når du har indstillet Apple Pay på din iPhone eller dit Apple Watch, kan du bruge dine kort på nettet i Safari3nogle Mac-modeller, mens du er logget ind på iCloud. På Apple Watch Series 3, iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan du tilføje op til 12 kort på en enhed. På tidligere modeller kan du tilføje op til otte kort på en enhed.

I USA kan du også sende og modtage penge til og fra venner og familie med Apple Pay og bruge Apple Pay Cash på din iPhone, din iPad eller dit Apple Watch.6

Sådan tilføjer du et kort på din iPhone

1. Gå til Wallet, og tryk på .
  2. Følg trinnene for at tilføje et nyt kort. Se, hvordan det fungerer, i demoen. Hvis du bliver bedt om at tilføje det kort, du bruger til iTunes, kort på andre enheder eller kort, du har fjernet for nylig, skal du vælge dem og derefter indtaste kortets sikkerhedskoder.
  3. Tryk på Næste. Din bank eller kortudsteder kan bekræfte dine oplysninger og afgøre, om du kan bruge dit kort til Apple Pay. Hvis din bank eller kortudsteder har brug for flere oplysninger for at bekræfte dit kort, beder de dig om dem. Når du har oplysningerne, skal du gå tilbage til Wallet og trykke på dit kort.
  4. Når din bank eller kortudsteder har bekræftet dit kort, skal du trykke på Næste. Herefter kan du begynde at bruge Apple Pay.

I visse lande og områder kan du også føje pointkort til Wallet og bruge dem til Apple Pay. Få hjælp til at føje dit kort til Apple Pay.

Sådan tilføjer du et kort på din iPad

1. Gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay.
  2. Tryk på Tilføj kredit- eller debetkort.4
  3. Følg trinnene for at tilføje et nyt kort. Hvis du bliver bedt om at tilføje det kort, du bruger til iTunes, kort på andre enheder eller kort, du har fjernet for nylig, skal du vælge dem og derefter indtaste kortets sikkerhedskoder.
  4. Tryk på Næste. Din bank eller kortudsteder kan bekræfte dine oplysninger og afgøre, om du kan bruge dit kort til Apple Pay. Hvis din bank eller kortudsteder har brug for flere oplysninger for at bekræfte dit kort, beder de dig om dem. Når du har oplysningerne, skal du gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay og trykke på dit kort.
  5. Når din bank eller kortudsteder har bekræftet dit kort, skal du trykke på Næste. Herefter kan du begynde at bruge Apple Pay.

Du kan også føje pointkort til Wallet, så du kan bruge dem til Apple Pay. Få hjælp til at føje dit kort til Apple Pay.

Sådan tilføjer du et kort på dit Apple Watch

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og gå til fanen Mit ur. Hvis du har flere ure, skal du vælge et af dem.
  2. Tryk på Wallet & Apple Pay.
  3. Følg trinnene for at tilføje et kort.4 Tryk på Tilføj kredit- eller debetkort, hvis du vil tilføje et nyt kort. Hvis du bliver bedt om at tilføje det kort, du bruger til iTunes, kort på andre enheder eller kort, du har fjernet for nylig, skal du vælge dem og derefter indtaste kortets sikkerhedskoder.
  4. Tryk på Næste. Din bank eller kortudsteder kan bekræfte dine oplysninger og afgøre, om du kan bruge dit kort til Apple Pay. Hvis din bank eller kortudsteder har brug for flere oplysninger for at bekræfte dit kort, beder de dig om dem. Når du har oplysningerne, skal du gå tilbage til Wallet & Apple Pay og trykke på dit kort.
  5. Når din bank eller kortudsteder har bekræftet dit kort, skal du trykke på Næste. Herefter kan du begynde at bruge Apple Pay.

I visse lande og områder kan du også føje pointkort til Wallet for at bruge dem til Apple Pay. Få hjælp til at føje dit kort til Apple Pay.

Sådan tilføjer du et kort på din Mac

Du skal bruge en MacBook Pro med Touch ID for at føje et kort til Apple Pay. På Mac-modeller uden indbygget Touch ID kan du gennemføre dit køb via Apple Pay på din kompatible iPhone eller dit Apple Watch: På din iPhone skal du gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay og aktivere Tillad betalinger på Mac.

Sådan tilføjer du et kort på din MacBook Pro med Touch ID:

1. På din MacBook Pro med Touch ID skal du gå til Systemindstillinger > Wallet & Apple Pay.
  2. Tryk på Tilføj kort.3,4
  3. Følg trinnene for at tilføje et nyt kort. Hvis du bliver bedt om at tilføje det kort, du bruger til iTunes, skal du kun indtaste kortets sikkerhedskode.
  4. Tryk på Næste. Din bank eller kortudsteder bekræfter dine oplysninger og afgør, om du kan føje dit kort til Apple Pay. Hvis din bank eller kortudsteder har brug for flere oplysninger for at bekræfte dit kort, beder de dig om dem. Når du har oplysningerne, skal du gå tilbage til Systemindstillinger > Wallet & Apple Pay og trykke på dit kort.
  5. Når din bank eller kortudsteder har bekræftet dit kort, skal du trykke på Næste. Herefter kan du begynde at bruge Apple Pay.

Få hjælp til at føje dit kort til Apple Pay. Betalinger mellem to personer via Apple Pay og Apple Pay Cash er ikke muligt i macOS.

Hvad sker der nu?

Når du har tilføjet dine kort på hver af dine enheder, kan du begynde at bruge Apple Pay:

• Hvis du vil betale i butikker, skal du bruge en iPhone eller et Apple Watch.5
  • Hvis du vil betale i apps, skal du bruge en iPhone, en iPad eller et Apple Watch.
  • Hvis du vil betale på internettet i Safari,3 skal du bruge en af disse enheder:
    • Din MacBook Pro med Touch ID
    • Din Mac og din iPhone eller dit Apple Watch
    • Din iPhone eller iPad
  • Hvis du vil sende og modtage penge med Apple Pay eller bruge Apple Pay Cash, skal du bruge din iPhone, din iPad eller dit Apple Watch. Disse funktioner er kun tilgængelige i USA.

Læs mere

1. Du skal logge ind på iCloud på alle dine enheder. På din iOS-enhed skal du indstille Touch ID eller en adgangskode. Hvis du deaktiverer Touch ID og fjerner din adgangskode, fjernes alle kreditkort, debetkort og forudbetalte kort fra enheden. På dit Apple Watch skal du indstille en adgangskode. Hvis du fjerner din adgangskode eller logger ud af iCloud, fjernes alle kreditkort, debetkort og forudbetalte kort fra dit Apple Watch.
  2. Apple Pay er ikke tilgængeligt for børn under 13 år.
  3. Det er i øjeblikket ikke muligt at bruge Apple Pay på internettet i Safari i Kina.
  4. I Italien kan Maestro-kort ikke tilføjes på iPad eller Mac. I Japan kan du også føje Suica-kort til Apple Pay. I Australien kan du ikke føje eftpos-kort til din iPad eller MacBook Pro med Touch ID.
  5. Hvis du vil bruge Apple Pay til at benytte offentlig transport og betale i butikker i Japan, skal du have en iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus eller et Apple Watch Series 3. Eller du kan bruge en iPhone 7, iPhone 7 Plus eller et Apple Watch Series 2, som er købt i Japan. Læs om, hvordan du kan se, om din enhed er købt i Japan.
  6. Afsendelse og modtagelse af penge med Apple Pay og Apple Pay Cash-kortet er tjenester, der leveres af Green Dot Bank, som er medlem af FDIC. Læs mere om vilkår og betingelser.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.