Sådan indstiller du Apple Pay

Kom i gang ved at tilføje dit kreditkort, debetkort eller forudbetalte kort på din iPhone, din iPad, dit Apple Watch eller din Mac.

Du skal bruge følgende for at bruge Apple Pay i understøttede områder:

Hvis du vil bruge Apple Pay med mere end én enhed, skal du tilføje et kort på hver enkelt enhed. Vælg din enhed nedenfor for at komme i gang. Når du har indstillet Apple Pay på din iPhone eller dit Apple Watch, kan du bruge dine kort på nettet i Safari3nogle Mac-modeller, mens du er logget ind på iCloud. På Apple Watch Series 3 og nyere modeller og iPhone 8 og iPhone 8 Plus og nyere modeller kan du tilføje op til 12 kort på en enhed. På tidligere modeller kan du tilføje op til otte kort på en enhed.

I USA kan du også sende og modtage penge til og fra familie og venner med Apple Pay og bruge Apple Pay Cash på din iPhone, din iPad eller dit Apple Watch.Du kan betale til deltagende virksomheder i Business Chat på iPhone, iPad eller iPod touch.

I visse lande og områder kan du også tilføje butikskort, boardingkort, biografbilletter, kuponer, pointkort og studiekort til Wallet. Få hjælp til at tilføje dit kort til Wallet.

Sådan tilføjer du et kort på din iPhone

1. Gå til Wallet, og tryk på .
  2. Følg trinnene for at tilføje et nyt kort. Se, hvordan det fungerer, i demoen. Hvis du bliver bedt om at tilføje det kort, du bruger til iTunes, kort på andre enheder eller kort, du har fjernet for nylig, skal du vælge dem og derefter indtaste kortets sikkerhedskoder.
  3. Tryk på Næste. Din bank eller kortudsteder kan bekræfte dine oplysninger og afgøre, om du kan bruge dit kort til Apple Pay. Hvis din bank eller kortudsteder har brug for flere oplysninger for at bekræfte dit kort, beder de dig om dem. Når du har oplysningerne, skal du gå tilbage til Wallet og trykke på dit kort.
  4. Når din bank eller kortudsteder har bekræftet dit kort, skal du trykke på Næste. Herefter kan du begynde at bruge Apple Pay.

Få hjælp til at tilføje dit kort til Wallet.

Sådan tilføjer du et kort på din iPad

1. Gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay.
  2. Tryk på Tilføj kredit- eller debetkort.4
  3. Følg trinnene for at tilføje et nyt kort. Hvis du bliver bedt om at tilføje det kort, du bruger til iTunes, kort på andre enheder eller kort, du har fjernet for nylig, skal du vælge dem og derefter indtaste kortets sikkerhedskoder.
  4. Tryk på Næste. Din bank eller kortudsteder kan bekræfte dine oplysninger og afgøre, om du kan bruge dit kort til Apple Pay. Hvis din bank eller kortudsteder har brug for flere oplysninger for at bekræfte dit kort, beder de dig om dem. Når du har oplysningerne, skal du gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay og trykke på dit kort.
  5. Når din bank eller kortudsteder har bekræftet dit kort, skal du trykke på Næste. Herefter kan du begynde at bruge Apple Pay.

Få hjælp til at tilføje dit kort til Wallet.

Sådan tilføjer du et kort på dit Apple Watch

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og gå til fanen Mit ur. Hvis du har flere ure, skal du vælge et af dem.
  2. Tryk på Wallet & Apple Pay.
  3. Følg trinnene for at tilføje et kort.4 Tryk på Tilføj kredit- eller debetkort, hvis du vil tilføje et nyt kort. Hvis du bliver bedt om at tilføje det kort, du bruger til iTunes, kort på andre enheder eller kort, du har fjernet for nylig, skal du vælge dem og derefter indtaste kortets sikkerhedskoder.
  4. Tryk på Næste. Din bank eller kortudsteder kan bekræfte dine oplysninger og afgøre, om du kan bruge dit kort til Apple Pay. Hvis din bank eller kortudsteder har brug for flere oplysninger for at bekræfte dit kort, beder de dig om dem. Når du har oplysningerne, skal du gå tilbage til Wallet & Apple Pay og trykke på dit kort.
  5. Når din bank eller kortudsteder har bekræftet dit kort, skal du trykke på Næste. Herefter kan du begynde at bruge Apple Pay.

Få hjælp til at tilføje dit kort til Wallet.

Sådan tilføjer du et kort på din Mac

Du skal bruge en MacBook Pro med Touch ID for at føje et kort til Apple Pay. På Mac-modeller uden indbygget Touch ID kan du gennemføre dit køb via Apple Pay på din kompatible iPhone eller dit Apple Watch: På din iPhone skal du gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay og aktivere Tillad betalinger på Mac.

Sådan tilføjer du et kort på din MacBook Pro med Touch ID:

1. På din MacBook Pro med Touch ID skal du gå til Systemindstillinger > Wallet & Apple Pay.
  2. Tryk på Tilføj kort.3,4
  3. Følg trinnene for at tilføje et nyt kort. Hvis du bliver bedt om at tilføje det kort, du bruger til iTunes, skal du kun indtaste kortets sikkerhedskode.
  4. Tryk på Næste. Din bank eller kortudsteder bekræfter dine oplysninger og afgør, om du kan føje dit kort til Apple Pay. Hvis din bank eller kortudsteder har brug for flere oplysninger for at bekræfte dit kort, beder de dig om dem. Når du har oplysningerne, skal du gå tilbage til Systemindstillinger > Wallet & Apple Pay og trykke på dit kort.
  5. Når din bank eller kortudsteder har bekræftet dit kort, skal du trykke på Næste. Herefter kan du begynde at bruge Apple Pay.

Få hjælp til at tilføje dit kort til Wallet. Betalinger mellem to personer via Apple Pay og Apple Pay Cash er ikke muligt i macOS.

Hvad sker der nu?

Når du har tilføjet dine kort på hver af dine enheder, kan du begynde at bruge Apple Pay:

Læs mere

1. Du skal logge ind på iCloud på alle dine enheder. Du skal indstille Face ID, Touch ID eller en adgangskode på din iOS-enhed. På dit Apple Watch skal du indstille en adgangskode. Hvis du logger ud af iCloud eller fjerner din adgangskode, fjernes alle kreditkort, debetkort, forudbetalte kort, offentlig transport og Suica-kort fra din enhed.
  2. Apple Pay er ikke tilgængeligt for børn under 13 år. Alderen varierer afhængigt af land og område.
  3. I Kina kan du kun bruge Apple Pay på nettet i Safari med kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller en nyere version.
  4. I Italien kan Maestro-kort ikke tilføjes på iPad eller Mac. I Australien kan du ikke føje eftpos-kort til din iPad eller MacBook Pro med Touch ID.
  5. I Japan kan du også føje Suica-kort til Apple Pay. I Beijing og Shanghai i Kina kan du føje Beijing- og Shanghai-rejsekort til Apple Pay. Find ud af, hvilke iPhone- og Apple Watch-modeller der er kompatible med Suica i Japan og med offentlig transport i Beijing og Shanghai.
  6. Afsendelse og modtagelse af penge med Apple Pay og Apple Pay Cash-kortet er tjenester, der leveres af Green Dot Bank, som er medlem af FDIC. Læs mere om vilkår og betingelser.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.