Indstilling af dit Apple Watch

Læs mere om, hvordan du indstiller dit nye Apple Watch med din iPhone.

Før du begynder

Du skal bruge en iPhone med den seneste version af iOS for at indstille dit Apple Watch.

• Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) eller en nyere model er kompatibel med iPhone 6 eller en nyere version
  • Apple Watch Series 3 (GPS) eller en nyere model er kompatibel med iPhone 5s eller en nyere model

Du skal også udføre disse trin:

1. På iPhone: Gå til Indstillinger > Bluetooth, og kontroller, at Bluetooth er slået til.
  2. Din iPhone skal være sluttet til Wi-Fi eller et mobilnetværk.

Hvis du allerede har indstillet dit Apple Watch, men vil bruge det sammen med en anden iPhone, kan du overføre dit Apple Watch og dets indhold til din nye iPhone.

Sådan tænder du dit Apple Watch og tager det på

Du tænder dit Apple Watch ved at trykke på sideknappen og holde den inde, indtil Apple-logoet vises. Det kan tage et par minutter.

Få hjælp, hvis dit Apple Watch ikke tænder, eller hvis du bliver bedt om at indtaste en adgangskode og har glemt den.

Sideknappen på Apple Watch.

Hold dit Apple Watch hen mod din iPhone

Vent, til beskeden "Brug din iPhone for at indstille dette Apple Watch" vises på din iPhone, og tryk derefter på Fortsæt. Hvis du ikke ser beskeden, skal du åbne appen Apple Watch og derefter trykke på Start pardannelse.

Hold dit Apple Watch og din iPhone tæt på hinanden, indtil du har udført disse trin.

Beskeden

Hold din iPhone over animationen

Anbring urskiven midt i søgeren på din iPhone. Vent, til der vises en besked om, at dit Apple Watch er parret.

Hvis du ikke kan bruge kameraet, skal du trykke på Pardan Apple Watch manuelt og derefter følge de viste trin.

Beskeden

Indstil som nyt, eller gendan fra en sikkerhedskopi

Hvis dette er dit første Apple Watch, skal du trykke på Indstil Apple Watch. Ellers skal du vælge en sikkerhedskopi. Opdater dit Apple Watch til den seneste version af watchOS.

Læs Vilkår og betingelser, og tryk på Enig og derefter igen på Enig for at fortsætte.

Log ind med dit Apple-id

Skriv adgangskoden til dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det. Hvis du ikke bliver bedt om det, kan du logge ind senere fra appen Apple Watch: Tryk på Generelt > Apple-id, og log ind. Nogle funktioner, der kræver et mobiltelefonnummer, fungerer ikke på Cellular-modeller af Apple Watch, medmindre du logger ind på iCloud.

Hvis Find min iPhone ikke er konfigureret på din iPhone, bliver du bedt om at slå Aktiveringslås til. Hvis du får vist skærmen Aktiveringslås, er dit Apple Watch allerede knyttet til et Apple-id. Du skal indtaste e-mailadressen og adgangskoden for det pågældende Apple-id for at fortsætte indstillingen. Hvis dit Apple Watch har haft en tidligere ejer, er du muligvis nødt til at kontakte den tidligere ejer for at få fjernet aktiveringslåsen

Sådan vælger du dine indstillinger

Dit Apple Watch viser dig, hvilke indstillinger der deles med din iPhone. Hvis du har slået Find min iPhone, Lokalitetstjenester, Wi-Fi-opkald og Diagnosticering til på din iPhone, slås disse indstillinger automatisk til på dit Apple Watch.

Du kan også vælge at bruge andre indstillinger som f.eks. Registrering af rute og Siri. Hvis Siri ikke allerede er indstillet på din iPhone, slås funktionen til, når du vælger denne indstilling.

Sådan opretter du en kode

Du kan springe over oprettelse af en kode, men du skal bruge en til funktioner som f.eks. Apple Pay.

Tryk på Opret adgangskode eller Tilføj en lang adgangskode på din iPhone, og skift til dit Apple Watch for at indtaste den nye kode. Tryk på Tilføj ikke adgangskode, hvis du vil springe det over.

Du bliver også bedt om at indstille Apple Pay ved at tilføje et kort.

Adgangskodeskærmen for Apple Watch på iPhone.

Sådan vælger du funktioner og apps

Vi vil gennemgå indstillingen af funktioner som f.eks. SOS og Aktivitet. På Cellular-modeller af Apple Watch kan du også indstille et mobilnetværk.

Derefter kan du installere de apps, der er kompatible med Apple Watch.

Installer skærmen Tilgængelige apps på iPhone.

Vent på, at dine enheder synkroniserer

Synkroniseringen kan tage et stykke tid, afhængigt af hvor mange data du har. Mens du venter på, at uret synkroniserer, kan du gå til Apple Watch i grundtræk for at læse lidt mere om, hvordan du kan bruge dit ur.

Hold enhederne tæt på hinanden, indtil du hører en lyd og mærker et blidt prik fra dit Apple Watch. Tryk derefter på Digital Crown.

Skærmen Apple Watch synkroniserer på iPhone.

Sådan kommer du godt i gang med at bruge dit Apple Watch

Få hjælp

Find dit problem herunder, og læs, hvad du skal foretage dig. Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.

Hvis dit Apple Watch ikke tænder

Du skal måske oplade dit Apple Watch

Hvis du bliver bedt om en kode

Dit Apple Watch er stadig parret med en anden iPhone. Hvis du ikke kan huske koden, skal du slette dit Apple Watch og derefter indstille det igen

Hvis du får vist skærmen Aktiveringslås

Dit Apple Watch er knyttet til et Apple-id. Du skal indtaste e-mailadressen og adgangskoden for det pågældende Apple-id for at fortsætte indstillingen. Hvis dit Apple Watch har haft en tidligere ejer, er du muligvis nødt til at kontakte den tidligere ejer for at få fjernet aktiveringslåsen