Find serienummeret på dit Apple TV

Du kan få brug for serienummeret, når du registrerer dit Apple TV eller anmoder om support.

Se skærmen Om for at finde serienummeret

Serienummeret for dit Apple TV findes under Indstillinger > Generelt > Om. Du kan også finde serienummeret på din Siri Remote eller Apple TV Remote* ved at vælge Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Fjernbetjening.

Hvis du stadig ikke har fundet det nummer, som du skal bruge, skal du kontrollere, om det findes på enheden eller æsken.

Se undersiden af dit Apple TV for at aflæse det reflekterende serienummer

Serienummeret på undersiden af enheden reflekterer, så du skal bruge lys for at kunne aflæse nummeret.

Find serienummeret med dit Apple-id

På din iPhone, iPad eller iPod touch, der er logget ind med dit Apple-id: Gå til Indstillinger > [Dit navn]. Rul derefter ned, og tryk på dit Apple TV for at få vist serienummeret.

Hvis du ikke har en iPhone, iPad eller iPod touch, som du bruger med dit Apple TV, kan du gå til kontosiden for dit Apple-id på computeren for at finde serienummeret på dit Apple TV.

1. Gå til appleid.apple.com, og log ind med det Apple-id, som du bruger med dit Apple TV.
  2. Rul ned til afsnittet Enheder.
  3. Vælg dit Apple TV.

Se æsken for at finde serienummeret

Hvis du stadig har enhedens originale æske, kan du finde serienummeret ved stregkoden.

Læs mere

Find serienummeret på andre Apple-produkter.

* Apple TV 4K og Apple TV (4. generation) leveres med samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges på begge fjernbetjeninger, så længe dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation) er indstillet til et sprog og et land eller område, der understøtter Siri.