Godkendelse af manuelt installerede certifikatbeskrivelser i iOS

I iOS 10.3 og nyere: Når du installerer en beskrivelse manuelt, der indeholder certifikatdata, bliver det pågældende certifikat ikke automatisk godkendt til SSL.

Denne artikel er tiltænkt systemadministratorer på skoler, i virksomheder eller andre organisationer.

Du skal slå godkendelse til SSL til manuelt, når du installerer en beskrivelse, der modtages pr. e-mail eller downloades fra et websted.

Hvis du vil slå godkendelse til SSL til for det pågældende certifikat, skal du gå til Indstillinger > Generelt > Om > Indst. til certifikatgodkendelse. Slå godkendelse af certifikatet til under "Slå Fuld godkendelse af rodcertifikater til".

Apple anbefaler implementering af certifikater via Apple Configurator eller Mobile Device Management (MDM). Certifikatdata godkendes automatisk til SSL, når de installeres med Configurator, MDM eller som del af en MDM-tilmeldingsbeskrivelse.