Keynote til iCloud: Udgivelsesnoter

Vi opdaterer regelmæssigt Keynote til iCloud. Opdateringerne opsamles løbende, og det betyder, at Keynote indeholder alle de nyeste funktioner, når du starter programmet på iCloud.com. Du kan se funktionerne i de forskellige udgivelser nedenfor.

September 2018

symbol for links

Tilføj links

Føj hurtigt links til websider, e-mailadresser og dias.

symbolet for billedgalleri

Animer billedgallerier

Bring billedgallerier til live med stregtegning.

Symbol for figurer

Nye figurer

Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Juni 2018

• Tilføj præsentationsnoter til dine lysbilleder.
  • Juster skygger og baggrunde, og anvend afrundede hjørner i kolonne-og søjlediagrammer.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Marts 2018

• Føj et interaktivt billedgalleri til dine præsentationer for at se en samling af billeder.
  • Brug cirkeldiagrammer til at visualisere dine data på en ny og spændende måde.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

September 2017

• Redesignet dokumentadministration: Åbn præsentationer gemt hvor som helst i iCloud Drive, find nemt delte præsentationer, og opret indlejrede mapper.

Juni 2017

• Gør dine dokumenter mere spændende med en af de 500 professionelt tegnede figurer i biblioteket. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • Understøttelse af avanceret billedudfyldningsgrafik.
  • Indsæt og rediger forbindelsesstreger mellem objekter.
  • Funktionerne Aktie og Valuta angiver nu data fra markedets lukning på dagen forinden. Læs mere

Marts 2017

• Det forenklede design giver dig let adgang til de værktøjer, du har brug for.
  • Understøttelse af redigering af Start- og Slutanimationer på objekter.
  • Afspil opbyggede objekter og et større udvalg af overgange, når du laver præsentationer.
  • Føj farveforløb og billedfyld til grafik.
  • Nye indstillinger for justering og fordeling gør det lettere at placere objekter i din præsentation.
  • Nye aktie- og valutafunktioner giver dig opdaterede data om værdipapirer i tabelform.
  • Publicer interaktive præsentationer på Medium, WordPress og andre websteder.
  • Importer Keynote 1-præsentationer.
  • Se en eksempelvisning af ældre versioner af din præsentation, inden du vælger, hvilken du vil gendanne.
  • Indstil datoer, klokkeslæt og valutaer for dit sprog eller område, når du opretter et dokument.

September 2016

• Understøttelse af samarbejde i realtid i Keynote på Mac, iPad og iPhone (funktion i betaversion).
  • Samarbejd med bestemte personer (funktion i betaversion).
  • I Keynote Live kan du præsentere et lysbilledshow, som seere kan følge fra deres Mac, iPad eller iPhone og fra iCloud.com.
  • Åbn og rediger Keynote ’05-præsentationer.

Læs mere

Se udgivelsesnoterne for Pages og Numbers til iCloud.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.