Keynote til iCloud: Udgivelsesnoter

Vi opdaterer regelmæssigt Keynote til iCloud. Opdateringerne opsamles løbende, og det betyder, at Keynote indeholder alle de nyeste funktioner, når du starter programmet på iCloud.com. Du kan se funktionerne i de forskellige udgivelser nedenfor.

Marts 2020

Nye temaer

Kom godt i gang ved at vælge et af de flotte, nye temaer.

Deling af mapper med iCloud Drive

Start et samarbejde helt automatisk ved at føje en Keynote-præsentation til en delt mappe på iCloud Drive.

Læs mere

Uncialer

Tilføj en uncial for at få tekst til at skille sig ud med et stort, dekorativt startbogstav.

Læs mere

Og meget mere:

• Nem adgang til temaer i en nydesignet temavælger.
  • Brug nye tekstlayoutfunktioner til at tilføje kanter, afsnitsbaggrunde og kolonner.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Brug kommandoerne Forbind, Skæring, Subtraher og Udelad til at skabe nye figurer.
  • Ny "tastatur"-tekst med start- og slutanimationer.

Få en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Keynote til iCloud.

Juni 2019

• Anbring billeder, figurer og ligninger integreret i tekstfelter, så de flyttes med teksten. Læs mere
  • Tilføj overgangseffekter med Flimren og Gnist mellem dine lysbilleder.
  • Overgangen Magisk flytning blandes nu problemfrit mellem billeder eller objekter.

Marts 2019

• Foretag præcise ændringer af størrelsen på tabelrækker og -kolonner i formatvinduet.
  • Du kan få vist og gendanne nyligt slettede arkiver i dokumentadministrationen.
  • Rediger grupperede objekter under samarbejde.

September 2018

• Føj hurtigt links til websider, e-mailadresser og lysbilleder.
  • Bring billedgallerier til live med bygeffekter.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Juni 2018

• Tilføj præsentationsnoter til dine lysbilleder.
  • Juster skygger og baggrunde, og anvend afrundede hjørner i kolonne- og søjlediagrammer.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Marts 2018

• Føj et interaktivt billedgalleri til dine præsentationer for at se en samling af billeder.
  • Brug kransediagrammer til at visualisere dine data på en ny og spændende måde.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

September 2017

• Nydesignet dokumentadministration: Åbn præsentationer gemt hvor som helst i iCloud Drive, find nemt delte præsentationer, og opret indlejrede mapper.

Juni 2017

• Gør dine dokumenter mere spændende med en af de mere end 500 professionelt tegnede figurer i biblioteket. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • Understøttelse af avanceret billedudfyldningsgrafik.
  • Indsæt og rediger forbindelsesstreger mellem objekter.
  • Funktionerne Aktie og Valuta angiver nu data fra den foregående markedsdags afslutning. Læs mere

Marts 2017

• Det forenklede design giver dig let adgang til de værktøjer, du har brug for.
  • Understøttelse af redigering af Start- og Slutanimationer på objekter.
  • Afspil opbyggede objekter og et større udvalg af overgange, når du laver præsentationer.
  • Føj farveforløb og billedfyld til grafik.
  • Nye indstillinger for justering og fordeling gør det lettere at placere objekter i din præsentation.
  • Nye aktie- og valutafunktioner giver dig opdaterede data om værdipapirer i tabelform.
  • Publicer interaktive præsentationer på Medium, WordPress og andre websteder.
  • Importer Keynote 1-præsentationer.
  • Se en eksempelvisning af ældre versioner af din præsentation, inden du vælger, hvilken du vil gendanne.
  • Indstil datoer, klokkeslæt og valutaer for dit sprog eller område, når du opretter et dokument.

September 2016

• Understøttelse af samarbejde i realtid i Keynote på Mac, iPad og iPhone (funktion i betaversion).
  • Samarbejd med bestemte personer (funktion i betaversion).
  • I Keynote Live kan du præsentere et lysbilledshow, som seere kan følge fra deres Mac, iPad eller iPhone og fra iCloud.com.
  • Åbn og rediger Keynote ’05-præsentationer.

Læs mere

Se udgivelsesnoterne for Pages og Numbers til iCloud.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.