Firmwareopdatering 1.2 til Thunderbolt-skærme

Firmwareopdatering 1.2 til Thunderbolt-skærme øger pålideligheden, hvis du kobler en enhed til Apple Thunderbolt Display. Opdateringen løser også et sjældnere problem, der kan fremkalde sort skærm.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Denne opdatering er kun beregnet til Apple Thunderbolt Display (27"). Følg disse råd til installation af opdateringen:

• Sørg for, at computeren kører OS X Mavericks v10.9.4 eller en nyere version.
  • Thunderbolt-skærmen skal sættes direkte i computerens Thunderbolt-port eller en port på en anden Thunderbolt-skærm ved hjælp af det indbyggede kabel.
  • Hav højst to Thunderbolt-skærme tilsluttet under opdateringen.
  • Hvis du bruger en MacBook Air eller MacBook Pro til at køre opdateringen, skal du sørge for, at computerens låg er åbent. Hvis funktionen "Skærmen slået ned" bruges, kan opdateringen ikke installeres.
  • Slut computeren til en strømkilde.

Der vises en meddelelse om, hvad du skal gøre, hvis en eller flere af ovenstående forudsætninger ikke er opfyldt.

Når du kører opdateringen, genstartes computeren, og du ser en grå skærm med en statuslinje. Hvis der er flere skærme, tændes kun den skærm, som statuslinjen vises på. Jo flere skærme der skal opdateres, des længere tid tager det at opdatere. Det kan tage flere minutter at installere opdateringen. Hvis den skærm, der opdateres, er den primære skærm, kan skærmen blive sort i op til et minut, før statuslinjen for opdateringen kan ses.

Vigtigt: Hverken computer eller skærm må slukkes under opdateringen, og strømkablerne må ikke trækkes ud.

Følg disse trin til at kontrollere, om opdateringen blev fuldført korrekt:

1. Vælg Om denne Mac på Apple-menuen ().
  2. Klik på Systemrapport.
  3. Klik på Thunderbolt på listen til venstre, og find afsnittet Thunderbolt-skærm. Firmwareversionen skal være 26.2, og Port Micro Firmware-versionen skal være 2.0.7 efter opdateringen.