Om sikkerhedsindholdet i Apple TV 7.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Apple TV 7.1.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler, diskuterer eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Læs mere om Apple-produktsikkerhed på webstedet om Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, bruges der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

AppleTV 7.1

• Apple TV

Fås til: Apple TV (3. generation) og nyere modeller

Effekt: En hacker med en privilegeret netværksposition kan opfange SSL/TLS-forbindelser

Beskrivelse: Secure Transport accepterede kortvarige RSA-nøgler, der som regel kun blev brugt i RSA-cipher-suites med eksportstyrke, på forbindelser, der brugte RSA-cipher-suites med fuld styrke. Dette problem, som også kaldes FREAK, påvirkede kun forbindelser til servere, der understøtter RSA-cipher-suites med eksportstyrke, og blev løst ved at fjerne understøttelse af kortvarige RSA-nøgler.

CVE-id

CVE-2015-1067: Benjamin Beurdouche, Karthikeyan Bhargavan, Antoine Delignat-Lavaud, Alfredo Pironti og Jean Karim Zinzindohoue fra Prosecco hos Inria Paris

• Apple TV

Fås til: Apple TV, 3. generation og nyere modeller

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med forveksling af typer i håndteringen af IOSurfaces serialiserede objekter. Problemet blev løst gennem yderligere typekontrol.

CVE-id

CVE-2015-1061: Ian Beer fra Google Project Zero

• Apple TV

Fås til: Apple TV 3. generation og nyere modeller

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis oprette mapper i godkendte placeringer i arkivsystemet

Beskrivelse: Der var et problem i udviklerlogikken for diskmontering, som resulterede i, at ugyldige diskbilledmapper ikke blev slettet. Problemet er løst ved forbedret fejlhåndtering.

CVE-id

CVE-2015-1062: TaiG Jailbreak Team

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.