Om sikkerhedsindholdet i Apple TV 7.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Apple TV 7.1.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple TV 7.1

• Apple TV

Fås til: Apple TV (3. generation) og nyere modeller

Effekt: En hacker med en privilegeret netværksposition kan opfange SSL/TLS-forbindelser

Beskrivelse: Secure Transport accepterede korte, kortvarige RSA-nøgler, som normalt kun bruges i RSA-chiffer-suiter med eksportstyrke, på forbindelser, der bruger RSA-chiffer-suiter med fuld styrke. Dette problem, der også kaldes FREAK, berørte kun forbindelser til servere, der understøtter RSA-chiffer-suiter med eksportstyrke, og problemet blev løst ved at fjerne understøttelse af kortvarige RSA-nøgler.

CVE-id

CVE-2015-1067: Benjamin Beurdouche, Karthikeyan Bhargavan, Antoine Delignat-Lavaud, Alfredo Pironti og Jean Karim Zinzindohoue fra Prosecco at Inria Paris

• Apple TV

Fås til: Apple TV (3. generation) og nyere modeller

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med typeforvirring i IOSurfaces håndtering af serialiserede objekter. Problemet er løst ved forbedret kontrol af typer.

CVE-id

CVE-2015-1061: Ian Beer fra Google Project Zero

• Apple TV

Fås til: Apple TV (3. generation) og nyere modeller

Effekt: Et skadeligt program kan oprette mapper på godkendte placeringer i arkivsystemet.

Beskrivelse: Der var et problem med aktiveringslogikken for udviklerdisken, som medførte, at ugyldige mapper med diskbilleder ikke blev slettet. Problemet er løst ved forbedret håndtering af fejl.

CVE-id

CVE-2015-1062: TaiG Jailbreak Team

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.