Sikkerhedsindholdet i OS X Yosemite v10.10.1

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i OS X Yosemite v10.10.1.

For at beskytte vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og der foreligger relevante programrettelser eller versioner. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

OS X Yosemite v10.10.1

• CFNetwork

Fås til: OS X Yosemite v10.10

Effekt: Webstedsbufferen tømmes muligvis ikke helt, når privat browser afsluttes

Beskrivelse: Der var et anonymitetsproblem, hvor nogle browserdata fortsat kunne ligge i bufferen, selv om privat browser var afsluttet. Problemet er løst ved at ændre bufferfunktionsmåden.

CVE-id

CVE-2014-4460

• Spotlight

Fås til: OS X Yosemite v10.10

Effekt: Der medtages unødvendige oplysninger som en del af den første forbindelse mellem Spotlight eller Safari og Spotlight Suggestions-serverne

Beskrivelse: Den første forbindelse fra Spotlight eller Safari til Spotlight Suggestions-serverne medtog brugerens omtrentlige placering, inden brugeren indtastede en forespørgsel. Problemet er løst ved at fjerne disse oplysninger fra den første forbindelse og kun sende brugerens omtrentlige placering som en del af en forespørgsel.

CVE-id

CVE-2014-4453: Ashkan Soltani

• Systemprofil, Om denne Mac

Fås til: OS X Yosemite v10.10

Effekt: Der blev medtaget unødvendige oplysninger som en del af en forbindelse til Apple med henblik på at finde frem til computermodellen

Beskrivelse: Anmodningen fra Om denne Mac med henblik på at finde frem til computermodellen og sende brugerne videre til det relevante hjælpemateriale indeholdt unødvendige cookies. Problemet er løst ved at fjerne disse cookies fra forbindelsen.

CVE-id

CVE-2014-4458: Landon Fuller fra Plausible Labs

• WebKit

Fås til: OS X Yosemite v10.10

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med "use after free" ved behandling af sideobjekter. Problemet er løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-id

CVE-2014-4459

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.