Få hjælp til Find mine venner

Du kan bruge Find mine venner i iCloud til nemt at finde dine venner og din familie på din iPhone, iPad, iPod touch eller på Apple Watch.

Hvis du har brug for hjælp, kan du starte med at prøve disse trin:

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af Find mine venner og den nyeste version af iOS på din iPhone, iPad eller iPod touch og den nyeste version af watchOS på dit Apple Watch.
  2. Se Find mine venner på siden med systemstatus for at få vist kendte problemer.
  3. Tving Find mine venner til at lukke på din iPhone, iPad eller iPod touch. Vent et øjeblik, og åbn derefter appen igen.
  4. Brug disse trin, hvis en app pludselig afsluttes, holder op med at svare eller ikke kan åbnes.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du søge efter problemet nedenfor. Du kan også se menuen Hjælp i appen Find mine venner:

• iPhone eller iPod touch: Tryk på Mig, og tryk på Hjælp.
  • iPad: Tryk på listeknappen, tryk på Mig, tryk på Info, og tryk på Hjælp.

Få hjælp til visning af lokaliteter

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan se en lokalitet, en lokalitet er forkert, eller hvis dine venner ikke kan se din enheds lokalitet.

Hvis du tvang appen til at lukke

Hvis du tvinger Find mine venner til at lukke i iOS 7 eller nyere, kan Find mine venner muligvis ikke registrere en geografisk lokalitet i nærheden (geofencing). Geofenceadvarsler fra Find mine venner bliver ikke leveret til venner, der følger din enhed, og din enhed vises ikke på vennernes enheder. Luk appen på enheden, og åbn den igen.

Du bør kun tvinge appen Find mine venner til at lukke, hvis den ikke svarer. Find mine venner kan sende din aktuelle lokalitet til venner, selvom appen kun kører i baggrunden.

Hvis Ingen tilgængelige lokaliteter vises for venner

Der kan være følgende årsager til, at du ikke kan se en vens lokalitet:

• Din ven skal muligvis rette datoen på sin enhed. Tryk på Indstillinger > Generelt > Dato & tid.
  • Enheden er slukket, eller der er ikke oprettet forbindelse til mobilnetværket eller Wi-Fi.
  • Din ven har slået Skjul min position til i Find mine venner.
  • Din ven har slået Lokalitetstjenester fra under Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester eller under Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester > Find venner.
  • Din ven er ikke logget på Find mine venner på den enhed, du vil finde.
  • Enheden er i et land eller område, hvor denne Apple-tjeneste ikke er tilgængelig. Funktionen er muligvis ikke tilgængelig i alle lande eller områder grundet tekniske begrænsninger eller lokal lovgivning.

Enhedens sidste lokalitet er tilgængelig i to timer. Efter to timer vises Lokalitet ikke tilgængelig.

Hvis en lokalitet er gammel eller unøjagtig

Du kan muligvis ikke se den aktuelle lokalitet for en enhed, hvis den skal opdateres i iCloud. Vent nogle minutter, og prøv igen.

Hvis du er logget på Find mine venner på mere end én enhed, skal du muligvis kontrollere, hvilke af dine enheder dine venner kan se:

• iPhone eller iPod touch: Tryk på Mig, og tryk på den aktive enhed under Del min lokalitet fra. Denne mulighed vises kun, hvis du er logget på Find mine venner på flere enheder.
  • iPad: Tryk på listeknappen, tryk på Mig, tryk på Info, og tryk på den aktive enhed under Del min lokalitet fra. Denne mulighed vises kun, hvis du er logget på Find mine venner på flere enheder.
  • På et Apple Watch med watchOS 4: Tryk på Digital Crown for at få vist symbolet Indstillinger. Vælg Indstillinger > Generelt > Lokalitetstjenester. Kontroller, at Lokalitetstjenester og Del min lokalitet er slået til.

Hvis lokalitetscirklen er for stor

Hvis lokalitetscirklen er for stor, skal du vente nogle minutter og prøve igen. Enheden er muligvis i gang med at beregne en mere nøjagtig lokalitet eller kan ikke levere en mere nøjagtig lokalitet. Dette kan ske, hvis enheden er indendørs uden en Wi-Fi-base i nærheden.

Hvis lokalitetsmærket er unøjagtigt

Hvis du angiver et lokalitetsmærke, f.eks. Hjem eller Arbejde, vises mærket kun, hvis enhedens lokalitet er nøjagtig. Mærket vises muligvis ikke, hvis enhedens lokalitet er for bred til at matche den lokalitet, der blev brugt til at angive mærket.

Få hjælp til at sende og modtage lokalitetsanmodninger

Prøv trinnene nedenfor.

Hvis du ikke har modtaget din vens anmodning

1. Sørg for, at du er logget på Find mine venner med det Apple-id, som din ven prøver at følge. Hvis du vil se dit Apple-id, skal du trykke på Indstillinger > [dit navn]. Hvis du bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du trykke på Indstillinger > iCloud. Hvis din ven har brugt en anden e-mailadresse, skal du se i indbakken efter en anmodning fra din ven. Tryk på Vis anmodning i e-mailen for at acceptere eller afvise anmodningen.
  2. Sørg for, at indstillingen Tillad venneanmodninger er slået til i Find mine venner:
    • iPhone eller iPod touch: Tryk på Mig, og vælg Tillad venneanmodninger under Invitationer.
    • iPad: Tryk på listeknappen, tryk på Mig, tryk på Info, og vælg Tillad venneanmodninger.
  3. Sørg for, at du ikke har overskredet grænsen for tilladte anmodninger om at følge andre. Hvis du har nået grænsen, kan du muligvis ikke acceptere flere venner, før du fjerner én af dem.

Hvis din ven ikke har modtaget din anmodning

• Sørg for, at du sender anmodningen til det Apple-id, som din ven bruger til at logge på Find min ven på sin iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Sørg for, at du ikke har overskredet grænsen for at sende anmodninger om at følge andre. Hvis du har nået grænsen, kan du muligvis ikke sende flere lokalitetsanmodninger til venner, før du fjerner én af dem.

Hvis du accepterer en anmodning fra en ven, som du ikke følger, sendes der automatisk en anmodning om at følge til din ven.