Hvis du hører lav eller utydelig lyd fra dine Apple EarPods

Du bemærker måske, at lyden fra dine Apple EarPods er lav eller utydelig, mens du er i gang med et opkald eller afspiller musik. Følgende trin kan hjælpe.

1. Kontroller lydstyrkeindstillingen på din iPhone, iPad, iPod eller Mac-computer.
  2. Sørg for, at nettet på propperne er fri for snavs og fnug.
  3. Hvis nettet på en af propperne lader til at være blokeret, skal du bruge en lille, ren og tør børste med bløde hår til at rense med. Brug børsten til forsigtigt og nænsomt at børste alle åbninger.

Hvis du stadig hører lav eller utydelig lyd fra dine EarPods, kan du bestille service til din iPhoneiPadiPod eller Mac.

Læs, hvordan du får den optimale basgengivelse, når du bruger en iOS-enhed.

Advarsel

Du kan få permanente høreskader, hvis lydstyrken i hovedtelefonerne er for høj. Med tiden kan du vænne dig til en meget høj lydstyrke, som kan give dig høreskader, selvom du oplever den som normal. Indstil lydstyrken til et sikkert niveau for at forebygge, at dette sker. Hvis du hører en ringen for ørerne, eller du har svært ved at høre almindelig tale tydeligt, skal du skrue ned for lydstyrken eller holde op med at bruge hovedtelefonerne og få undersøgt din hørelse. Jo højere lydstyrken er, desto hurtigere kan det påvirke din hørelse. Eksperter anbefaler følgende råd for at beskytte hørelsen:

• Begræns den tid, du bruger hovedtelefoner med høj lydstyrke.
  • Lad være med at skrue op for lyden for at overdøve støj fra omgivelserne.
  • Skru ned for lyden, hvis du ikke kan høre personer i nærheden, som taler til dig.