Hvis dine hovedtelefoner ikke fungerer med din iPhone eller iPad

Få hjælp, når der ikke kommer lyd fra dine hovedtelefoner, lyden er utydelig, eller mikrofonen ikke fungerer.

Opdater og genstart din iPhone eller iPad

Kontroller, at din iPhone eller iPad har den nyeste version af iOS eller iPadOS. Derefter skal du genstarte din iPhone eller genstarte din iPad.

Hvis dine hovedtelefoner stadig ikke virker, skal du følge de relevante trin nedenfor.

Tjek hovedtelefonerne for snavs, skader eller løse forbindelser

1. Undersøg, om der er snavs i porten til hovedtelefonerne på din iPhone eller iPad.

2. Kontroller, om hovedtelefonernes kabel, stik, fjernbetjening og/eller ørepropper er slidt eller beskadiget.

3. Kontroller, om der er snavs i nettet på ørepropperne. Hvis der er det, skal du forsigtigt børste nettet med en lille, blød børste, som er ren og tør.

4. Sæt dine hovedtelefoner korrekt tilbage i enheden. Hvis din iPhone eller iPad har et etui, skal du muligvis fjerne etuiet for at få en stabil forbindelse.

Sådan gør du, hvis du ikke kan høre nogen lyd i hovedtelefonerne, eller hvis det kun er den ene hovedtelefon, der virker.

1. Juster lydstyrken med lydstyrkeknapperne på din iPhone eller iPad, eller brug lydstyrkemærket i Kontrolcenter på iPhone eller i Kontrolcenter på iPad.

2. Prøv nogle andre hovedtelefoner for at finde ud af, om de oprindelige hovedtelefoner skal udskiftes. Hvis de andre virker, skal du kontakte producenten af de oprindelige hovedtelefoner og spørge, om de skal udskiftes. Hvis de andre hovedtelefoner heller ikke virker, kan du kontakte Apple-support.

Sådan gør du, hvis mikrofonen ikke virker

1. Kontroller, at dine hovedtelefoner har indbygget mikrofon.

2. Kontroller, om der er noget, der blokerer mikrofonen, f.eks. snavs, fnug eller plastikemballage.

3. Prøv nogle andre hovedtelefoner for at finde ud af, om de oprindelige hovedtelefoner skal udskiftes. Hvis de andre virker, skal du kontakte producenten af de oprindelige hovedtelefoner og spørge, om de skal udskiftes. Hvis de andre hovedtelefoner heller ikke virker, skal du kontakte Apple-support.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis dine hovedtelefoner stadig ikke fungerer, skal du kontakte Apple-support.