Find Apple-kundenumre, forhandler-id'er og organisations-id'er

Læs mere om, hvordan du finder dit nummer eller id, og hvornår du skal bruge det sammen med Apple Business Manager eller med Apple School Manager.

Denne artikel er tiltænkt systemadministratorer. Hvis du har brug for hjælp, kan du se, hvordan du kommer i kontakt med Apple.

Når du føjer dit Apple-kundenummer eller forhandler-id til Apple Business Manager eller Apple School Manager, kan du implementere dine enheder og købe apps og bøger i større mængder.

Find dit Apple-kundenummer eller forhandler-id

Læs mere om, hvordan du finder dit nummer eller id, uanset om du har købt dine enheder hos Apple eller hos en deltagende Apple-autoriseret forhandler.

Hvis du har købt hos Apple

Når du køber hos Apple, tildeler vi jeres organisation et Apple-kundenummer. Hvis du ikke kender dit Apple-kundenummer, skal du kontakte din økonomiafdeling eller Apple-salgssupport.

Hvis du køber Apple-enheder i en Apple Store, skal du bede businessteamet om dit Apple-kundenummer.

Hvis du har handlet hos en Apple-autoriseret forhandler eller mobiloperatør

1. Kontakt din Apple-autoriserede forhandler eller mobiloperatør.
  2. Kontroller, at de understøtter funktionen til tilmelding af enheder for Apple Business Manager eller Apple School Manager.
  3. Spørg efter deres forhandler-id.

Hvis de ikke understøtter disse programmer, skal du bede dem om at kontakte deres distributør eller Apple-kontoteam. Hvis de vælger at deltage, arbejder de sammen med deres distributør eller Apple om at påbegynde understøttelse af funktionen til tilmelding af enheder.

Find dit organisations-id

Hvis du køber enheder hos en Apple-autoriseret forhandler eller en mobiloperatør, skal du også oplyse dit organisations-id til forhandleren eller operatøren. Sådan finder du det:

1. Log ind på Apple Business Manager eller Apple School Manager.
  2. Klik på Indstillinger, og klik derefter på Tilmeldingsoplysninger.
  3. Se efter dit organisations-id i vinduet Tilmeldingsoplysninger.

Sådan bruger du dit nummer eller id sammen med Apple Business Manager eller Apple School Manager

Når din organisation er blevet godkendt til Apple Business Manager eller Apple School Manager, kan du tilføje enhedsleverandører ved at indtaste dit Apple-kundenummer eller forhandlerens eller operatørens forhandler-id:*

1. Log på Apple Business Manager eller Apple School Manager.
  2. Klik på Indstillinger, og klik derefter på Device Management-indstillinger.
  3. Klik på Rediger ved siden af Kundenumre.
  4. Indtast dit nummer eller id.
  5. Klik på Anvend.

Hvis du indtaster et forhandler-id, skal du også oplyse dit organisations-id til forhandleren eller operatøren. Du kan finde dit organisations-id i vinduet Tilmeldingsoplysninger.

* Hvis du repræsenterer en stor organisation, f.eks. et skoledistrikt, har du muligvis mere end ét Apple-kundenummer eller forhandler-id. Du kan tilføje flere Apple-kundenumre eller forhandler-id'er under eller efter din tilmelding.