Om Apple-kundenumre, DEP-forhandler-id'er og DEP-kunde-id'er

Læs mere om, hvordan du finder dit nummer eller id, og hvornår du skal bruge det sammen med Apple Business Manager eller med Apple School Manager.

Sådan finder du dit Apple-kundenummer eller DEP-forhandler-id

Læs mere om, hvordan du finder dit nummer eller id, uanset om du har købt dine enheder hos Apple eller hos en deltagende autoriseret Apple-forhandler.

Hvis du har købt hos Apple

Når du køber hos Apple, tildeler vi din organisation et Apple-kundenummer. Hvis du ikke kender dit Apple-kundenummer, skal du kontakte din økonomiafdeling eller Apple-salgssupport.

Hvis du køber Apple-enheder i en Apple Store, skal du bede erhvervsteamet om dit Apple-kundenummer.

Hvis du har handlet hos en autoriseret Apple-forhandler eller mobiloperatør

Kontakt din autoriserede Apple-forhandler eller mobiloperatør. Tjek, at de understøtter funktionen til tilmelding af enheder for Apple Business Manager eller Apple School Manager, og bed om deres DEP-forhandler-id. Hvis de ikke understøtter disse programmer, skal du bede dem om at kontakte deres distributør eller Apple-kontoteam for at tilmelde dine enheder.

Sådan gør du for at tilmelde dine enheder

Når din organisation tilmelder sig Apple School Manager eller Apple Business Manager, modtager du en e-mail fra Apple, efter din tilmelding er godkendt. Hvis du vil tilføje enhedsleverandører, skal du indtaste dit Apple-kundenummer eller din forhandlers eller operatørs DEP-forhandler-id:*

1. Log ind på Apple School Manager eller Apple Business Manager
  2. Klik på Indstillinger, og klik derefter på Køb af enheder.
  3. Klik på Tilføj ud for Apple-kundenumret eller DEP-forhandler-id'et.
  4. Indtast dit nummer eller id.
  5. Klik på Arkiver.

Du kan også finde dit DEP-kunde-id på denne side. Hvis du indtaster et DEP-forhandler-id, skal du også oplyse dit DEP-kunde-id til forhandleren eller operatøren.

* Hvis du repræsenterer en stor organisation, f.eks. et skoledistrikt, har du muligvis mere end ét Apple-kundenummer eller DEP-forhandler-id. Du kan tilføje flere Apple-kundenumre eller DEP-forhandler-id'er, når du tilmelder dig, eller på et tidspunkt efter din tilmelding.