Om Apple-kundenumre, DEP-forhandler-id'er og DEP-kunde-id'er

Læs mere om, hvordan du finder dit nummer eller id, og hvornår du skal bruge det sammen med Apple Business Manager eller med Apple School Manager.

Denne artikel er tiltænkt systemadministratorer. Hvis du har brug for hjælp, kan du se, hvordan du kommer i kontakt med Apple.

Når du føjer dit Apple-kundenummer eller DEP-forhandler-id til Apple Business Manager eller Apple School Manager, kan du anvende dine enheder og frit købe apps og bøger.

Sådan finder du dit Apple-kundenummer eller DEP-forhandler-id

Læs mere om, hvordan du finder dit nummer eller id, uanset om du har købt dine enheder hos Apple eller hos en deltagende autoriseret Apple-forhandler.

Hvis du har købt hos Apple

Når du køber hos Apple, tildeler vi din organisation et Apple-kundenummer. Hvis du ikke kender dit Apple-kundenummer, skal du kontakte din økonomiafdeling eller Apple-salgssupport.

Hvis du køber Apple-enheder i en Apple Store, skal du bede erhvervsteamet om dit Apple-kundenummer.

Sådan gør du, hvis du har handlet hos en autoriseret Apple-forhandler eller mobiloperatør

1. Kontakt din autoriserede Apple-forhandler eller mobiloperatør.
  2. Tjek, at de understøtter funktionen til tilmelding af enheder for Apple Business Manager eller Apple School Manager.
  3. Spørg efter deres DEP-forhandler-id.

Hvis de ikke understøtter disse programmer, skal du bede dem om at kontakte deres distributør eller Apple-kontoteam for at tilmelde dine enheder.

Find dit DEP-kunde-id

Hvis du køber enheder hos en autoriseret Apple-forhandler eller en udbyder, skal du også oplyse dit DEP-kunde-id til forhandleren eller udbyderen. Sådan finder du det:

1. Log ind på Apple Business–Manager eller Apple School Manager
  2. Klik på Indstillinger og derefter på Tilmeldingsoplysninger.
  3. Se efter dit DEP-kunde-id i vinduet Tilmeldingsoplysninger.

Sådan bruger du dit nummer eller id sammen med Apple Business Manager eller Apple School Manager

Når din organisation er blevet godkendt til Apple Business Manager eller Apple School Manager, kan du tilføje enhedsleverandører ved at indtaste dit Apple-kundenummer eller dit forhandler- eller udbyderens DEP-forhandler-ID:*

1. Log ind på Apple Business Manager eller Apple School Manager.
  2. Klik på Indstillinger og derefter på Device Management-indstillingerne.
  3. Klik på Rediger ud for Kundenumre.
  4. Indtast dit nummer eller id.
  5. Klik på Anvend.

Hvis du indtaster et DEP-forhandler-id, skal du også oplyse dit DEP-kunde-id til forhandleren eller operatøren. Du kan finde dit DEP-kunde-id i vinduet Tilmeldingsoplysninger.

* Hvis du repræsenterer en stor organisation, f.eks. et skoledistrikt, har du muligvis mere end ét Apple-kundenummer eller DEP-forhandler-id. Du kan tilføje flere Apple-kundenumre eller DEP-forhandler-id'er, når du tilmelder dig, eller når som helst efter din tilmelding.