Sådan bruges Keynote Remote på iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan styre din Keynote-præsentation fra en kompatibel iOS-enhed med Keynote Remote.

Kontroller kravene

Keynote Remote findes i Keynote til iOS. Hvis du vil bruge Keynote Remote til at styre præsentationen, skal du bruge følgende:

• En iOS-enhed med Keynote til iOS 2.1 eller nyere.
  • En Mac med Keynote til Mac 6.1 eller nyere.
  • En fjernbetjeningsenhed, der er tilsluttet din Mac eller en anden iOS-enhed.

Sådan oprettes der forbindelse mellem Keynote Remote og din Mac

Du kan afspille din præsentation på din Mac og fjernstyre den med din iOS-enhed.

1. Kontroller, at Wi-Fi er slået til på både din Mac og din iOS-enhed.
  2. På din Mac: Åbn Keynote.
  3. Gå til menulinjen, vælg Keynote > Indstillinger, klik på Fjernbetjeninger, og marker derefter afkrydsningsfeltet "Slå til".
  4. På din iOS-enhed: Åbn appen Keynote, og tryk derefter på knappen Keynote Remote på værktøjslinjen. Hvis du ikke får vist knappen Keynote Remote, skal du trykke på Præsentationer eller Tilbageknappen og derefter trykke på knappen Keynote Remote.
  5. Hvis det er første gang, du opretter forbindelse til denne Keynote Remote, skal du trykke på Fortsæt og derefter trykke på Tilføj en enhed. Hvis det ikke er første gang, du opretter forbindelse til denne Keynote Remote, skal du trykke på Enheder og derefter trykke på Tilføj en enhed.
  6. På din Mac: Klik på Link ved siden af navnet på din iOS-enhed.
  7. Kontroller, at den viste firecifrede adgangskode er ens på både din Mac og iOS-enhed, og klik derefter på Bekræft.

Når du har oprettet forbindelse til din iOS-enhed, kan du læse mere om, hvordan du bruger Keynote Remote.

Sådan oprettes der forbindelse mellem Keynote Remote og en anden iOS-enhed

Du kan afspille din præsentation på én iOS-enhed og fjernstyre den med en anden.

1. Kontroller, at Wi-Fi er slået til på begge iOS-enheder.
  2. På præsentationsenheden: Åbn din Keynote-præsentation.
  3. Tryk på knappen Værktøjer på værktøjslinjen, tryk på Tillad fjernbetjening, og tryk derefter på Slå fjernbetjeninger til.
  4. På fjernbetjeningsenheden: Åbn appen Keynote.
  5. Tryk på knappen Keynote Remote på værktøjslinjen. Hvis du ikke får vist knappen Keynote Remote, skal du trykke på Præsentationer eller Tilbageknappen og derefter trykke på knappen Keynote Remote.
  6. Hvis det er første gang, du opretter forbindelse til denne Keynote Remote, skal du trykke på Fortsæt og derefter trykke på Tilføj en enhed. Hvis det ikke er første gang, du opretter forbindelse til denne Keynote Remote, skal du trykke på Enheder og derefter trykke på Tilføj en enhed.
  7. På præsentationsenheden: Tryk på Link ved siden af fjernbetjeningsenheden.
  8. Kontroller, at den viste firecifrede adgangskode er ens på begge iOS-enheder, og klik derefter på Bekræft.

Når du har oprettet forbindelse til dine iOS-enheder, kan du læse mere om, hvordan du bruger Keynote Remote.

Sådan bruges Keynote Remote

Når du har oprettet forbindelse mellem Keynote Remote og din Mac eller iOS-enhed, skal du følge trinnene nedenfor for at styre dit lysbilledshow.

1. Slå Wi-Fi til på din Mac og din iOS-enhed.*
  2. Åbn din Keynote-præsentation på din Mac eller iOS-enhed.
  3. På enheden med Keynote Remote: Åbn appen Keynote, og tryk derefter på Keynote Remote. Hvis du ikke får vist knappen Keynote Remote, skal du trykke på Præsentationer eller Tilbageknappen og derefter trykke på Keynote Remote
  4. Tryk på Afspil, og vælg derefter en handling:
    • Skift layout: Tryk på knappen Layout, og vælg derefter en indstilling.
    • Gå til næste eller forrige lysbillede: Skub til højre eller venstre.
    • Marker eller peg på dele af et lysbillede under præsentationen: Tryk på knappen Markering, og vælg derefter en indstilling. Tryk på for at lukke Markering.
    • Slut præsentationen: Tryk på , eller skub ned med to fingre.

Læs mere

• Før du afspiller lysbilledshowet, er det en god idé at slå Forstyr ikke til på din Mac og iOS-enhed.
  • Brug af Keynote Remote til at fjernbetjene afspilningen i Keynote Live.
  • Brug af Keynote med Apple Watch.
  • Læs mere om, hvordan du bruger AirPlay til at afspille en præsentation fra Keynote på et Apple TV.

* Hvis dine enheder ikke kan opretholde forbindelsen, skal både din Mac og din iOS-enhed sluttes til samme Wi-Fi-netværk. Hvis der ikke er et Wi-Fi-netværk, skal du bruge Bluetooth. Du kan slå Bluetooth til på din iOS-enhed ved at åbne appen Indstillinger, trykke på Bluetooth og derefter slå Bluetooth til. Du kan slå Bluetooth til på din Mac ved at åbne Systemindstillinger, klikke på Bluetooth og derefter klikke på Slå Bluetooth til.