Brug Keynote Remote til at styre din Keynote-præsentation

Du kan styre din Keynote-præsentation fra en iPhone, iPad eller iPod touch ved hjælp af Keynote Remote.

Kontroller kravene

Keynote Remote følger med Keynote til iPhone og iPad. Hvis du vil bruge Keynote Remote til at styre præsentationen, skal du bruge følgende:

• En iPhone, iPad eller iPod touch med Keynote 2.1 eller nyere til iPhone eller iPad
  • En Mac med Keynote til Mac 6.1 eller nyere.
  • En fjernbetjeningsenhed forbundet til din Mac eller en anden iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan oprettes der forbindelse mellem Keynote Remote og din Mac

Du kan afspille din præsentation på din Mac og fjernstyre den med din iOS-enhed.

1. Slå Wi-Fi til på din iPhone eller iPad, og slå Wi-Fi til på din Mac.
  2. På din Mac: Åbn Keynote.
  3. Gå til menulinjen, vælg Keynote > Indstillinger, klik på Fjernbetjeninger, og marker derefter afkrydsningsfeltet "Slå til".
  4. På din iPhone eller iPad: Åbn appen Keynote, og tryk derefter på knappen Keynote Remote  på værktøjslinjen. Hvis du ikke får vist knappen Keynote Remote, skal du trykke på Præsentationer eller Tilbageknappen  og derefter trykke på knappen Keynote Remote.
  5. På din iPhone eller iPad: Tryk på Fortsæt.
  6. På din Mac: Klik på Link ved siden af navnet på din iPhone eller iPad.
  7. Kontroller, at den viste firecifrede adgangskode er ens på begge enheder, og klik derefter på Bekræft på din Mac.

Når du har oprettet forbindelse til dine enheder, kan du læse mere om, hvordan du bruger Keynote Remote

Sådan oprettes der forbindelse mellem Keynote Remote og en anden iPhone eller iPad

Du kan afspille din præsentation på én iPhone eller iPad og fjernstyre den med en anden.

1. Slå Wi-Fi til på begge enheder.
  2. Åbn din Keynote-præsentation på enheden, hvor præsentationen ligger.
  3. Tryk på knappen Mere  på værktøjslinjen, tryk på Tillad fjernbetjening, og tryk derefter på Slå fjernbetjeninger til.
  4. På fjernbetjeningsenheden: Åbn appen Keynote.
  5. Tryk på knappen Keynote Remote  på værktøjslinjen. Hvis du ikke får vist knappen Keynote Remote, skal du trykke på Præsentationer eller Tilbageknappen  og derefter trykke på knappen Keynote Remote.
  6. På din iPhone eller iPad: Tryk på Fortsæt.
  7. På præsentationsenheden: Tryk på Link ved siden af fjernbetjeningsenheden.
  8. Kontroller, at den viste firecifrede adgangskode er ens på begge iOS-enheder, og klik derefter på Bekræft.

Når du har oprettet forbindelse til dine enheder, kan du læse mere om, hvordan du bruger Keynote Remote.

Sådan bruger du Keynote Remote

1. Når du har forbundet Keynote Remote til din Mac, iPhone eller iPad, skal du følge disse trin for at styre dit lysbilledshow.
  2. Slå Wi-Fi til på din iPhone eller iPad, og slå Wi-Fi til på din Mac.
  3. Åbn din Keynote-præsentation på enheden, hvor præsentationen ligger.
  4. På enheden med Keynote Remote: Åbn appen Keynote, og tryk derefter på knappen Keynote Remote . Hvis du ikke får vist knappen Keynote Remote, skal du trykke på Præsentationer eller Tilbageknappen Tilbageknappen og derefter trykke på knappen Keynote Remote.
  5. Tryk på Afspil, og vælg derefter en handling:
    • Skift layout: Tryk på knappen Layout , og vælg derefter en indstilling.
    • Gå til næste eller forrige lysbillede: Skub til højre eller venstre.
    • Markér eller peg på dele af et lysbillede under præsentationen: Tryk på knappen Markering , og vælg derefter en indstilling. Tryk på knappen Luk  for at lukke Markering.
  6. Præsentationen afsluttes ved at trykke på knappen Luk eller skubbe nedad med to fingre.

Hvis dine enheder ikke kan opretholde forbindelsen, skal både din Mac og din iPhone eller iPad sluttes til samme Wi-Fi-netværk. Hvis der ikke er et Wi-Fi-netværk, skal du bruge Bluetooth. Du kan slå Bluetooth til på din iOS-enhed ved at åbne appen Indstillinger, trykke på Bluetooth og derefter slå Bluetooth til. Du kan slå Bluetooth til på din Mac ved at åbne Systemindstillinger, klikke på Bluetooth og derefter klikke på Slå Bluetooth til.