Hvis et Mac-tilbehør skal bruge mere strøm eller bruger for meget strøm

Drev, kameraer, tastaturer, samlingspunkter og andre enheder, der kan tilsluttes en USB-A-, USB-C- eller Thunderbolt 3-port (USB-C), kan bruge en smule strøm fra din Mac.

Symptomer

Symptomer som disse kan betyde, at en enhed, som er tilsluttet USB-A- , USB-C- eller Thunderbolt-porten (USCB-C) på din Mac, ikke får nok strøm:

• Der vises en meddelelse om, at enheden har brug for mere strøm, at en handling ikke kan fuldføres, eller at USB-enheder er deaktiveret, indtil du frakobler enheden med for højt strømforbrug.
  • En handling, der kræver mere strøm, fungerer ikke. For eksempel kræver det mere strøm at skrive på en disk end at læse fra den.
  • Enheden tændes ikke eller genkendes ikke af din Mac.

Løsninger

• Brug din enhed som en selvforsynende enhed, f.eks. ved at slutte den til en stikkontakt, hvis muligt.
    Enheder med egen strømtilførsel får strøm fra en stikkontakt eller deres eget batteri. Bus-forsynede enheder får strøm fra den enhed, de er tilsluttet, f.eks. din Mac.
  • Reducer den samlede mængde strøm til din Mac ved at reducere antallet af bus-forsynede enheder, der er tilsluttet din Mac, eller ved at bruge flere af disse enheder som selvforsynede enheder.
  • Hvis din enhed er tilsluttet en anden enhed som del af en enhedskæde, leverer enhed nummer to muligvis ikke nok strøm eller videregiver nok strøm fra din Mac. Slut din enhed direkte i din Mac i stedet.
  • Sørg for, at porten på din Mac og det kabel, du bruger til at slutte den til enheden, begge understøtter den samme eller en nyere USB-specifikation som din enhed. En enhed, som skal understøtte USB 3-specifikationen, får muligvis ikke nok strøm, når den tilsluttes en USB 2-port eller med et USB 2-kabel.
  • Prøv et andet kabel i tilfælde af, at det nuværende kabel er beskadiget eller defekt. Hvis du bruger et mellemstik sammen med dit kabel, kan mellemstikket også være beskadiget eller defekt.
  • Hvis din enhed bruger software (såsom drivere eller firmware), der kan opdateres, skal du sørge for, at den bruger den nyeste softwareversion fra producenten. For at få firmwareopdateringer til Apple-tilbehør, skal du opdatere din Apple-software.
  • Sørg for, at din Mac er tændt og startet op i Mac-operativsystemet. Nogle Apple-enheder kan kun anmode om ekstra strøm, når din Mac er tændt eller startet op i macOS.

Læs mere om USB-strøm på din Mac

Oplysninger om system indeholder yderligere detaljer om USB-strøm på din Mac. Slut USB-enheden direkte til din Mac, og vælg USB i indholdsoversigten i Oplysninger om system. Oplysninger om system viser følgende oplysninger om hver USB-enhed:

• Tilgængelig strøm: Standardstrømstyrken i den port, som din enhed er tilsluttet.
  • Påkrævet strøm: Den strømstyrke, som din enhed har brug for.
  • Ekstra driftsstrøm: Mac-computere og Apple-skærme fra efter 2006, som er sluttet direkte til Apple-enheder såsom iPhone eller iPad, kan levere ekstra strøm til en eller flere porte. Mac-computeren eller skærmen skal være tændt og ikke på vågeblus for at levere denne ekstra strøm. En Mac-computer, der starter op i Windows-operativsystemet, leverer ikke ekstra strøm.

Vinduet Oplysninger om system

Læs mere om tilgængelig strøm ved hver USB-specifikation, f.eks. USB 2 og USB 3.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.