Hvis et Mac-tilbehør skal bruge mere strøm eller bruger for meget strøm

Drev, kameraer, tastaturer, samlingspunkter og andre enheder, der kan tilsluttes en USB-A-, USB-C- eller Thunderbolt 3-port (USB-C), kan bruge en smule strøm fra din Mac.

Symptomer

Symptomer som disse kan betyde, at en enhed, som er tilsluttet USB-A- , USB-C- eller Thunderbolt 3-porten (USB-C) på din Mac, ikke får nok strøm:

• Der vises en meddelelse om, at enheden har brug for mere strøm, at en handling ikke kan fuldføres, eller at USB-enheder er deaktiveret, indtil du frakobler enheden med for højt strømforbrug.
  • En handling, der kræver mere strøm, fungerer ikke. For eksempel kræver det mere strøm at skrive på en disk end at læse fra den.
  • Enheden tændes ikke eller genkendes ikke af din Mac.

Løsninger

• Brug din enhed som en enhed med egen strømtilførsel, eller slut den til en USB- eller Thunderbolt 3-hub (USB-C), der er tilsluttet strøm, hvis det er muligt.
    Enheder med egen strømtilførsel får strøm fra en stikkontakt eller deres eget batteri. Bus-forsynede enheder får strøm fra den enhed, de er tilsluttet, f.eks. din Mac.
  • Reducer den samlede mængde strøm til din Mac ved at reducere antallet af bus-forsynede enheder, der er tilsluttet din Mac, eller ved at bruge flere af disse enheder som enheder med egen strømtilførsel.
  • Hvis din enhed er tilsluttet en anden enhed (f.eks. en skærm eller et Multiport-mellemstik) som del af en enhedskæde, leverer enhed nummer to muligvis ikke nok strøm, eller den videregiver ikke nok strøm fra din Mac. Slut din enhed direkte til din Mac i stedet.
  • Sørg for, at porten på din Mac og det kabel, som du bruger til at slutte den til enheden, begge understøtter den samme USB-specifikation som eller en nyere USB-specifikation end din enhed. En enhed, som skal understøtte USB 3-specifikationen, får muligvis ikke nok strøm, når den tilsluttes en USB 2-port eller med et USB 2-kabel.
  • Prøv et andet kabel i tilfælde af, at det nuværende kabel er beskadiget eller defekt. Hvis du bruger et mellemstik sammen med dit kabel, kan mellemstikket også være beskadiget eller defekt.
  • Hvis din Mac har flere Thunderbolt 3-porte, skal du slutte din enhed til Thunderbolt 3-porten længst væk fra den aktuelle port. Hvis din enhed f.eks. er tilsluttet portene på venstre side af din MacBook Pro, skal du slutte din enhed til Thunderbolt 3-portene på højre side.
  • Hvis din enhed bruger software (såsom drivere eller firmware), der kan opdateres, skal du sørge for, at den bruger den nyeste softwareversion fra producenten. For at få firmwareopdateringer til Apple-tilbehør skal du opdatere din Apple-software.
  • Sørg for, at din Mac er tændt og startet op i Mac-operativsystemet. Nogle Apple-enheder kan kun anmode om ekstra strøm, når din Mac er tændt eller startet op i macOS.

Læs mere om USB-strøm på din Mac

Oplysninger om system indeholder yderligere detaljer om USB-strøm på din Mac. Slut USB-enheden direkte til din Mac, og vælg USB i indholdsoversigten i Oplysninger om system. Oplysninger om system viser følgende oplysninger om hver USB-enhed:

• Tilgængelig strøm: Standardstrømstyrken i den port, som din enhed er tilsluttet.
  • Påkrævet strøm: Den strømstyrke, som din enhed har brug for.
  • Ekstra driftsstrøm: Mac-computere og Apple-skærme fra efter 2006, som er sluttet direkte til Apple-enheder såsom iPhone eller iPad, kan levere ekstra strøm til en eller flere porte. Mac-computeren eller skærmen skal være tændt og ikke på vågeblus for at levere denne ekstra strøm. En Mac-computer, der starter op i Windows-operativsystemet, leverer ikke ekstra strøm.

Vinduet Oplysninger om system

Læs mere om tilgængelig strøm ved hver USB-specifikation, f.eks. USB 2 og USB 3.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.