Køb af en AppleCare-aftale

Hvis din enhed er berettiget, kan du købe en AppleCare+ aftale eller en AppleCare Protection Plan til yderligere dækning.

applecare-products-homepod-apple-tv-4k-macbook-pro-14in-ipad-pro-11in-iphone-14-pro-iphone-14-pro-max-apple-watch

Køb en aftale til denne enhed

Få dækning til den berettigede iPhone, iPad eller Mac, som du bruger i øjeblikket, sammen med eventuelle Bluetooth-parrede enheder – f.eks. dine AirPods eller dit Apple Watch.

Få dækning til denne enhed

Køb en aftale til en anden enhed

Få dækning til en hvilken som helst af dine berettigede enheder.

Vælg et produkt, der skal dækkes

Hvis du ikke kan se, om det er muligt at få dækning med AppleCare+, kan du tjekke, om din enhed er berettiget.

Ikke alle produkter og købsmuligheder er tilgængelige i alle lande eller områder.

Hvad er dækket?

Læs om, hvilke tjenester og hvilken type support der er dækket af en AppleCare-plan

Læs mere

• Hvis du stadig har brug for at købe en AppleCare-aftale, kan du kontakte Apple-support.

• I de fleste lande og områder kan du købe AppleCare+ inden for 60 dage efter købet af din enhed. I Japan kan du købe AppleCare+ inden for 30 dage efter købet af din enhed. På det kinesiske fastland kan du købe AppleCare+ på din enhed inden for 7 dage efter købet af din enhed eller i en Apple Store inden for 60 dage efter købet af din enhed. (I Apple Store skal du medbringe dit købsbevis, og vi inspicerer enheden).

• I nogle lande og områder kan du købe en AppleCare Protection Plan inden for 1 år efter dit køb af en Mac, et Apple TV eller anden enhed, der er berettiget.

Fordelene ved Apples begrænsede garanti og AppleCare-aftalen gælder som supplement til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen.