Sletning af musik, film og tv-udsendelser på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan slette indhold, som du har købt i iTunes Store og downloadet til din iOS-enhed.

Slet musik og musikvideoer

I appen Musik kan du slette sange, album, spillelister og musikvideoer, som du har downloadet til din enhed. Hvis der vises et downloadsymbol pink netskysymbol for download ud for dit indhold, er emnet lagret i netskyen og ikke på din enhed.

Sådan sletter du emner i appen Musik

Du kan slette emnerne enkeltvis i appen Musik.

1. Gå til appen Musik, og find det emne, der skal slettes. Hvis der vises et pink netskysymbol for download ud for emnet, er emnet lagret i netskyen og ikke på din enhed. Når emnerne er lagret i netskyen, optager de ikke lagringsplads på enheden.
  2. Tryk hårdt på det emne, der skal slettes.
  3. Tryk på Fjern eller Slet fra bibliotek pink papirkurv i den viste menu.
  4. Tryk på Fjern overførsel eller Fjern overførsler, når du bliver bedt om at bekræfte. Hvis du får vist beskeden "Slet fra bibliotek", har du tilføjet emnet via Apple Music. Tryk på "Slet fra bibliotek" for at fjerne emnet helt fra alle dine enheder og fra iCloud-musikbibliotek.

Sådan sletter du musik under Indstillinger

Du kan slette alt musik fra enheden under Indstillinger.

1. Gå til Indstillinger > Generelt > iPhone lagringsplads.
  2. Rul til Musik, og tryk på den.
  3. Gå til Anbefalinger, og skub til venstre under Alle sange.
  4. Tryk på Slet.

I denne menu kan du også skubbe til venstre på en vilkårlig kunstner, et album eller en sang og derefter trykke på Slet for at fjerne den fra enheden.

Hvis du ikke gør musikken på din iPhone, iPad eller iPod touch tilgængelig offline, indlæses den på den tilgængelige plads i enhedens buffer. Bufferen og den arkiverede musik i bufferen slettes, efterhånden som der er brug for mere plads på enheden.

Hvis du ikke kan slette din musik

Du har muligvis synkroniseret musikken eller musikvideoerne manuelt fra iTunes på din computer med din iPhone, iPad eller iPod touch via USB. Slå synkronisering fra i iTunes for at slette emnet.

Hvis et iTunes-køb ikke skal være synligt i appen Musik, men du ikke vil slette det, kan du skjule det. Læs mere om, hvordan du skjuler emner, der er lagret i netskyen.

Slet film og tv-udsendelser

I appen Apple TV1 eller i appen Videoer kan du slette film og tv-udsendelser, der er downloadet til enheden. Hvis der vises et downloadsymbol blåt netskysymbol for download ud for det købte indhold, er emnet lagret i netskyen og ikke på din enhed.

1 Appen Apple TV er kun tilgængelig i visse lande og områder. Se,
om appen TV er tilgængelig i dit land eller område.

Sådan sletter du emner i appen TV

1. Gå til appen TV, tryk på Bibliotek nederst på skærmen, og tryk derefter på Hentet.2
  2. Find den fil eller episode, der skal slettes.
  3. Hvis du vil slette en film, skal du trykke på knappen for hent. Hvis du vil slette en tv-episode, skal du trykke hårdt på episodens titel og holde fingeren nede.
  4. Tryk på Fjern overførsel blå papirkurv

Hvis du har appen Videoer i stedet for appen TV, kan du slette film ved at trykke på Rediger i øverste højre hjørne af fanen Film og derefter slette tv-episoder ved at skubbe til venstre på episodens titel.

2 Du kan kun downloade videoer, der er i dit bibliotek. Læs mere om appen Apple TV.

Sådan sletter du film og tv-udsendelser under Indstillinger

1. Gå til Indstillinger > Generelt > iPhone lagringsplads.
  2. Tryk på appen TV eller Videoer, og tryk derefter på Gennemse iTunes-videoer. Hvis du ikke får vist Gennemse iTunes-videoer, er der ikke downloadet noget til enheden.
  3. Find den film, udsendelse eller episode, der skal slettes, og skub derefter til venstre på den, og tryk på Slet.

Du kan muligvis også slette emner i appen TV eller Videoer.

Hvis du ikke kan slette dine film eller tv-udsendelser

Du har muligvis synkroniseret hjemmevideoer, film eller tv-udsendelser manuelt fra iTunes på din computer med din iPhone, iPad eller iPod touch via USB. Slå synkronisering fra i iTunes for at slette emnet.

Hvis et iTunes Store-køb i netskyen ikke skal være synligt i appen Apple TV eller Videoer, kan du skjule det. Læs mere om, hvordan du skjuler emner, der er lagret i netskyen. Lejede film i iTunes Store slettes automatisk, når lejeperioden er udløbet.

Slet andre medier

Læs mere

Læs mere om, hvordan du tjekker lagringspladsen på din iPhone, iPad eller iPod touch, eller hvordan du frigør lagringsplads på din Mac.

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil se et emne igen, efter du har slettet det, kan du gendownloade dine seneste køb.