Slet musik i appen Apple Music

Hvis du vil frigøre lagerplads på din enhed, kan du fjerne dine downloads fra Apple Music.

Sådan sletter du musik på din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Gå til Bibliotek, og tryk på Downloadet for at se dine overførsler. På iPad skal du trykke på Downloadet i indholdsoversigten.
  3. Find den sang, det album eller den musikvideo, du vil fjerne.
  4. Tryk og hold fingeren nede på emnet, og tryk derefter på Fjern.
  5. Tryk på Fjern download for kun at fjerne emnet fra denne enhed. Eller tryk på Slet fra bibliotek for at slette emnet på alle dine enheder.

Valgmulighederne Slet fra bibliotek eller Fjern download i appen Apple Music på iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-enhed

Hvis du bruger Familiedeling og ikke vil have andre familiemedlemmer til at se dine køb, kan du skjule dem. Læs mere om, hvordan du skjuler et emne.

Du kan også slette musik i appen Indstillinger. Gå til Indstillinger > Generelt > iPhone-lagringsplads eller iPad-lagringsplads. Rul til Musik, og tryk på det. Skub til venstre på Alle sange eller på det emne, du vil slette, og tryk derefter på Slet.

Sådan sletter du musik på Mac

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Klik på Sange eller Album i indholdsoversigten.
  3. Gå til menulinjen, og vælg Vis > Kun musik, der er hentet.
  4. Hvis du vil slette en sang, skal du klikke på knappen Mere  ud for sangen. Hvis du vil slette et album, skal du holde markøren over albummet og klikke på knappen Mere .
  5. Klik på Fjern download for kun at fjerne emnet fra denne enhed.

Hvis du vil slette emnet på alle dine enheder, skal du klikke på Slet fra bibliotek og bekræfte, når du bliver bedt om det.

Hvis du bruger Familiedeling og ikke vil have andre familiemedlemmer til at se dine køb, kan du skjule dem. Læs mere om, hvordan du skjuler et emne.

Hvis du ikke kan slette din musik

• Slå synkronisering med din computer fra: Hvis du har brugt et USB-kabel til manuelt at synkronisere musik fra din Mac eller pc til din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du deaktivere synkronisering for at fjerne indhold.
  • Tjek, om emnet er downloadet: Hvis symbolet Download er vist ud for en sang, er den overført til din enhed. Hvis du ikke kan se symbolet Download, er sangen ikke overført.

Sådan sletter du apps og andre medier

Afhængigt af dit land eller område er det ikke sikkert, at du kan købe eller downloade visse medietyper. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.