Slet musik, film og tv-udsendelser fra din enhed

Du kan slette indhold, som du har købt i iTunes Store og downloadet til din iOS-enhed eller Android-enhed.

Slet musik og musikvideoer

Du kan slette sange, album, spillelister og musikvideoer, som du har downloadet til din enhed. Hvis der vises et downloadsymbol downloadsymbol ud for dit indhold, er emnet lagret i netskyen og ikke på din enhed.

Slet emner i appen Apple Music

Du kan slette enkelte emner i appen Musik på dine iOS-enhed eller appen Apple Music på din Android-enhed.

1. Gå til appen Apple Music, og find det emne, du vil slette. Hvis downloadsymbolet vises ud for emnet, er emnet lagret i netskyen og ikke på din enhed. Når emnerne er lagret i netskyen, optager de ikke lagringsplads på enheden.
  2. Tryk og hold på det emne, du vil slette.
  3. Tryk på Fjern i den menu, der vises.
    iPhone, der viser knappen Fjern øverst i den menu, som vises.
  4. Tryk på Fjern download eller Fjern downloads, når du bliver bedt om at bekræfte. Hvis du får vist beskeden "Slet fra bibliotek", har du tilføjet emnet via Apple Music. Tryk på "Slet fra bibliotek" for at fjerne emnet helt fra alle dine enheder og fra iCloud-musikbibliotek.

Sådan slettes emner i iTunes

1. I iTunes på en Mac eller pc: Højreklik eller Control-klik på det emne, du vil slette. Hvis downloadsymbolet vises ud for emnet, er emnet lagret i netskyen og ikke på din enhed. Når emnerne er lagret i netskyen, optager de ikke lagringsplads på enheden.
  2. Vælg Slet fra Bibliotek, og klik derefter på Slet sang.
  3. Klik på Flyt til Trash eller Flyt til papirkurv. Eller, hvis du vil beholde emnet på din computer, men vil fjerne det fra iTunes, skal du klikke på Behold arkiv.

Hvis du vil have vist dupletter i dit iTunes-bibliotek, skal du gå til dit Bibliotek, derefter vælge Arkiv > Bibliotek > Vis dublerede emner.

Sådan sletter du musik i iOS-indstillinger

Du kan slette al musik fra enheden under Indstillinger på din iPhone.

1. Gå til Indstillinger > Generelt > iPhone lagringsplads.
  2. Rul til Musik, og tryk på den.
  3. Gå til Anbefalinger, og skub til venstre under Alle sange.
    iPhone, der viser knappen Slet, som vises, når du stryger til venstre.
  4. Tryk på Slet.

I denne menu kan du også skubbe til venstre på en vilkårlig kunstner, et album eller en sang og derefter trykke på Slet for at fjerne den fra enheden.

Hvis du ikke gør musikken på din iPhone, iPad eller iPod touch tilgængelig offline, indlæses den på den tilgængelige plads i enhedens buffer. Bufferen og den arkiverede musik i bufferen slettes, efterhånden som der er brug for mere plads på enheden.

Hvis du ikke kan slette din musik

Du har muligvis synkroniseret musikken eller musikvideoerne manuelt fra iTunes på din computer med din iPhone, iPad eller iPod touch via USB. Slå synkronisering fra i iTunes for at slette emnet.

Hvis et iTunes-køb ikke skal være synligt i appen Apple Music, men du ikke vil slette det, kan du skjule det. Læs mere om, hvordan du skjuler emner, der er lagret i netskyen.

Slet film og tv-udsendelser

I Apple TV App1 eller i appen Videoer kan du slette film og tv-udsendelser, der er downloadet til enheden. Hvis der vises et downloadsymbol downloadsymbol ud for det købte indhold, er emnet lagret i netskyen og ikke på din enhed.

1. Apple TV App er kun tilgængelig i visse lande og områder. Se, om appen TV er tilgængelig i dit land eller område.

Sådan sletter du emner i appen TV

1. Gå til appen TV, tryk på Bibliotek nederst på skærmen, og tryk derefter på Hentet.2
  2. Find den fil eller episode, der skal slettes.
  3. Hvis du vil slette en film eller alle episoder af en tv-serie, skal du trykke på "Hentet". Hvis du vil slette en enkelt tv-episode, skal du trykke hårdt på episodens titel og holde fingeren nede.
    iPhone, der viser knappen Hentet under beskrivelsen af en tv-udsendelse.
  4. Tryk på Fjern download knappen Fjern download

Hvis du har appen Videoer i stedet for appen TV, kan du slette film ved at trykke på Rediger i øverste højre hjørne af fanen Film og derefter slette tv-episoder ved at skubbe til venstre på episodens titel.

2. Du kan kun downloade videoer, der er i dit bibliotek. Læs mere om Apple TV App.

Sådan sletter du film og tv-udsendelser under Indstillinger

1. På din iPhone: Gå til Indstillinger > Generelt > iPhone lagringsplads.
  2. Tryk på appen TV eller Videoer, og tryk derefter på Gennemse iTunes-videoer. Hvis du ikke får vist Gennemse iTunes-videoer, er der ikke downloadet noget til enheden.
    iPhone, der viser afsnittet Anbefalinger, som inkluderer Gennemse iTunes-videoer.
  3. Find den film, udsendelse eller episode, der skal slettes, og skub derefter til venstre på den, og tryk på Slet.

Du kan muligvis også slette emner i appen TV eller Videoer.

Lær , hvordan du sletter film og tv-udsendelser i iTunes på din Mac eller pc.

Hvis du ikke kan slette dine film eller tv-udsendelser

Du har muligvis synkroniseret hjemmevideoer, film eller tv-udsendelser manuelt fra iTunes på din computer med din iPhone, iPad eller iPod touch via USB. Slå synkronisering fra i iTunes for at slette emnet.

Hvis et iTunes Store-køb i netskyen ikke skal være synligt i Apple TV App eller Videoer, kan du skjule det. Læs mere om, hvordan du skjuler emner, der er lagret i netskyen. Lejede film i iTunes Store slettes automatisk, når lejeperioden udløber.