Hvis din Mac starter med et spørgsmålstegn

En mappe med et blinkende spørgsmålstegn betyder, at din startdisk ikke længere er tilgængelig, eller at den ikke indeholder et fungerende Mac-operativsystem.

Skærm med blinkende spørgsmålstegn

1. Tryk og hold nede på afbryderknappen på din Mac i op til ti sekunder, indtil din Mac slukkes.
  2. Tænd din Mac, og hold med det samme Kommando (⌘)-R nede for at starte fra macOS-gendannelse.
  3. Brug diskkontrolprogrammet til at reparere din startdisk, mens du er i macOS-gendannelse.
  4. Hvis diskkontrolprogrammet ikke fandt nogen fejl eller reparerede alle fejl, skal du udføre en af følgende handlinger:

Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.