Hvis din Mac starter med et spørgsmålstegn

En mappe med et blinkende spørgsmålstegn betyder, at din startdisk ikke længere er tilgængelig, eller at den ikke indeholder et fungerende Mac-operativsystem.

Skærm med blinkende spørgsmålstegn

Hvis spørgsmålstegnet kun vises et øjeblik, før din Mac starter normalt:

1. Nulstil NVRAM.
  2. Sørg for, at din foretrukne startdisk er valgt i indstillingerne for Startdisk.

Hvis spørgsmålstegnet fortsat vises, skal du følge disse trin:

1. Tryk på afbryderknappen, og hold den nede på din Mac i op til 10 sekunder, indtil din Mac slukkes.
  2. Tænd din Mac, og hold med det samme Kommando (⌘)-R nede for at starte fra macOS-gendannelse.
  3. Brug Diskværktøj til at reparere din startdisk, mens du er i macOS-gendannelse.
  4. Hvis Diskværktøj ikke fandt eller reparerede alle fejl, skal du geninstallere macOS.
  5. Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.