Her kan du læse om, hvordan du gennemtvinger en genstart af din iPod

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din iPod ikke reagerer, når du trykker på knapperne.

Vælg din enhed

Find din model på listen, eller find ud af, hvilken iPod-model du har.

Sådan gennemtvinges en genstart af din iPod touch

Hvis din iPod touch ikke reagerer, kan du gennemtvinge en genstart af din enhed: Tryk på knapperne Vågeblus til/fra og Hjem i mindst 10 sekunder, indtil du ser Apple-logoet.

Har du brug for mere hjælp?

Sådan gennemtvinges en genstart af iPod nano

Følg vejledningen for din model:

iPod nano (7. generation)

Hold knapperne Vågeblus til/fra og Hjem nede, indtil skærmen slukkes. Vent derefter et par sekunder, mens din enhed genstarter. Har du stadig brug for hjælp? Slut din iPod til strøm, og prøv igen.

iPod nano (6. generation)

Hold knapperne Vågeblus til/fra og Lydstyrke ned nede i mindst 8 sekunder, eller indtil Apple-logoet vises. Har du stadig brug for hjælp? Slut din iPod til strøm, og prøv igen.

iPod nano (5. generation eller tidligere)

Skub Hold-kontakten til ulåst position. Hold derefter knappen Menu og knappen i midten (Vælg) nede i 8 sekunder, eller indtil du ser Apple-logoet.

Har du brug for mere hjælp?

Sådan gennemtvinges en genstart af din iPod shuffle

Læs mere om,hvordan du gennemtvinger en genstart af din iPod shuffle, eller find ud af, hvordan du oplader din enhed.Er du ikke sikker på, hvilken model du har

Sådan gennemtvinges en genstart af iPod classic

1. Skub Hold-kontakten til ulåst position.
  2. Hold knappen Menu og knappen i midten (Vælg) nede i 8 sekunder, eller indtil du ser Apple-logoet.

Har du stadig brug for hjælp?

Sådan gennemtvinges en genstart af andre iPod-modeller

Sådan gennemtvinger du en genstart af iPod mini og modeller tidligere end iPod classic, så som iPod (rullehjul), iPod (berøringshjul), iPod (dockstik) med flere:

1. Skub Hold-kontakten til ulåst position.
  2. Følg herefter vejledningen for din model:
    • For iPod mini-modeller, skal du holde knappen Menu og knappen i midten nede i 8 sekunder, eller indtil du ser Apple-logoet eller iPod-logoet. Det kan være nødvendigt at gentage dette trin.
    • Ved andre modeller skal du holde knapperne Afspil/pause og Menu nede i 8 sekunder, eller indtil du ser Apple-logoet eller iPod-logoet. Det kan være nødvendigt at gentage dette trin.

Har du brug for mere hjælp?