Hvis du ikke kan bruge AirPlay eller dublere enhedens skærm

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan streame indhold med AirPlay, dublere skærmen på din iOS-enhed eller Mac til dit Apple TV, eller hvis der opstår et andet problem med AirPlay.

Sørg for, at dine enheder er tændt og placeret i nærheden

Kontroller, at dine AirPlay-kompatible enheder er tændt. Hvis dit Apple TV er på vågeblus og bruger Ethernet, skal du afbryde vågeblus på dit Apple TV med fjernbetjeningen.

Sørg for, at din AirPlay-kompatible enhed er i nærheden af den enhed, som du prøver at streame fra. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til en AirPlay-enhed, skal du rykke tættere på den og prøve igen.

Hvis du vil streame lyd til flere højttalere med AirPlay 2, skal du sørge for, at dine højttalere er kompatible med AirPlay 2.

Kontroller, om der er opdateringer

Sørg for, at alle dine enheder er kompatible med AirPlay og opdateret med den nyeste softwareversion. Læs mere om, hvordan du søger efter opdateringer til:

Slut dine enheder til det samme Wi-Fi-netværk

• iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > Wi-Fi. Sørg også for, at Bluetooth er slået til.
  • Apple TV: Gå til Indstillinger > Netværk. Hvis dit Apple TV bruger Ethernet, skal du kontrollere, at kablet er sat i den router, som du bruger til Wi-Fi.
  • Mac: Klik på  på menulinjen.
  • HomePod:* HomePod bruger samme Wi-Fi-netværk som den iOS-enhed, den blev indstillet med. Hvis din iOS-enhed er inden for rækkevidde af HomePod og tilsluttet et anden Wi-Fi-netværk, viser HomePod advarslen "Wi-Fi-netværk" i appen Hjem. Hvis du vil slutte HomePod til samme Wi-Fi-netværk som din iOS-enhed, skal du åbne appen Hjem, trykke på HomePod og holde fingeren der, trykke på Indstillinger og derefter trykke på "Flyt HomePod til [Wi-Fi-netværk]" øverst på skærmen.
  • AirPlay-kompatible højttalere fra andre producenter: Brug producentens websted til at finde ud af, hvordan du slutter dem til dit Wi-Fi-netværk.

Kontroller dine AirPlay-indstillinger

Hvis du ikke kan sende via AirPlay til et Apple TV eller en HomePod,* skal du kontrollere AirPlay-indstillingerne for den pågældende enhed.

Hvis du bruger en Mac eller pc og har valgt Kun personer, som deler dette hjem, kan du ikke sende via AirPlay til HomePod.*

Har du stadig brug for hjælp?

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du oplever andre problemer med at bruge AirPlay.

Hvis din musik stopper uventet

Hvis din musik stopper uventet, kan du bruge din enhed eller Siri til at starte musikken igen. I nogle situationer kan det ske, at appen Hjem bruger din HomePod,* dit Apple TV eller din AirPlay-kompatible højttaler som primær lydkilde til streaming af musik (også selvom din HomePod* eller dit Apple TV ikke aktuelt afspiller musik). Hvis du bruger Siri på den pågældende enhed eller udfører en anden opgave, kan det få afspilningen til at stoppe overalt. Du kan også bruge en iOS-enhed eller computer med iTunes som lydkilde for i stedet at streame musik manuelt.

Hvis du ser video, men ikke kan høre lyd

Hvis du ikke kan høre lyd, når du streamer video fra din iOS-enhed eller Mac til dit Apple TV, skal du sørge for, at der er skruet op for lyden, og at iOS-enheden og tv'et eller modtageren ikke er indstillet til lydløs.

Hvis du streamer video fra en iPhone eller iPad, skal du kontrollere knappen Ring/Lydløs. Hvis enheden er indstillet til lydløs, kan du se en orange streg. Skub knappen over til den anden side for at slå ringetonen til.

Hvis indholdet afbrydes, eller hvis der er forsinkelser på dit netværk

Prøv følgende, hvis Wi-Fi-signalet er svagt, eller hvis der er en enhed i nærheden, der skaber interferens (f.eks. en mikrobølgeovn eller babyalarm):

Forbindelsen til AirPlay kan blive afbrudt, når du låser din enhed, indstiller den til vågeblus eller skifter til en anden app.

Hvis du stadig ikke kan bruge AirPlay efter at have prøvet disse trin, skal du kontakte Apple-support.

*HomePod er ikke tilgængelig i alle lande og områder.