Hvis du ikke kan bruge AirPlay eller dublere enhedens skærm

Her kan du læse, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan streame indhold med AirPlay, dublere skærmen på din iOS-enhed eller Mac på dit Apple TV, eller du har et andet problem med brugen af AirPlay.

Sørg for, at dine enheder er tændt og placeret i nærheden

Kontroller, at dine AirPlay-kompatible enheder er tændt. Hvis dit Apple TV er på vågeblus og bruger Ethernet, skal du afbryde vågeblus på dit Apple TV med fjernbetjeningen.

Sørg for at din AirPlay-kompatible enhed er i nærheden af den enhed, du prøver at streame fra. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til en AirPlay-enhed, skal du prøve at rykke tættere på den og prøve igen.

Hvis du vil streame lyd til flere højttalere med AirPlay 2, skal du sørge for, at dine højttalere er kompatible med AirPlay 2.

Søg efter opdateringer

Sørg for, at alle dine enheder er kompatible med AirPlay og opdateret med den nyeste softwareversion. Se, hvordan du søger efter opdateringer på:

Slut dine enheder til det samme Wi-Fi-netværk

• iPhone, iPad og iPod touch: Gå til Indstillinger > Wi-Fi. Sørg også for, at Bluetooth er slået til.
  • Apple TV: Gå til Indstillinger > Netværk. Hvis dit Apple TV bruger Ethernet, skal du kontrollere, at kablet er sat i den router, som du bruger til Wi-Fi.
  • Mac: Klik på  på menulinjen.
  • HomePod: Din HomePod bruger det samme Wi-Fi-netværk som den iOS-enhed, den blev indstillet med. Hvis du vil slutte HomePod til et andet Wi-Fi-netværk, skal du nulstille HomePod og derefter indstille den igen med en iOS-enhed, der er sluttet til det Wi-Fi-netværk, du vil bruge.
  • AirPlay-kompatible højttalere fra andre producenter: Brug producentens websted til at finde ud af, hvordan du slutter dem til dit Wi-Fi-netværk.

Kontroller dine AirPlay-indstillinger

Hvis du ikke kan streame via AirPlay til Apple TV eller HomePod, skal du kontrollere enhedens indstillinger til AirPlay.

Hvis du bruger en Mac eller pc, kan du ikke streame via AirPlay til HomePod, hvis du vælger Kun personer, som deler dette hjem.

Har du stadig brug for hjælp?

Her kan du læse, hvad du skal gøre, hvis du har et andet problem med brugen af AirPlay.

Hvis din musik stopper uventet

Hvis din musik stopper uventet, kan du bruge din enhed eller Siri til at afspille musik igen. I nogle situationer bruger appen Hjem måske din HomePod, Apple TV eller AirPlay-kompatible højttaler som den primære lydkilde til streaming af musik (selvom din HomePod eller Apple TV-enhed ikke afspiller musik i øjeblikket). Hvis du bruger Siri på den enhed eller udfører en anden opgave, kan det få afspilningen til at stoppe overalt. Du kan også bruge en iOS-enhed eller en computer med iTunes som lydkilde for i stedet at streame musik manuelt.

Hvis du ser video, men ikke kan høre lyd

Hvis du ikke hører lyd, når du streamer video fra din iOS-enhed eller Mac til dit Apple TV, skal du sørge for, at der er skruet op for lyden, og iOS-enheden og fjernsynet eller modtageren ikke er på lydløs.

Hvis du streamer video fra en iPhone eller iPad, skal du kontrollere knappen Ring/stille. Hvis enheden er på lydløs, kan du se en orange streg. Skub knappen for at slå ringetilstand til.

Hvis der er forstyrrelser på dit indhold eller forsinkelse på dit netværk

Hvis Wi-Fi-signalet er svagt, eller en enhed i nærheden (f.eks. en mikroovn eller en babyalarm) forstyrrer signalet, kan du prøve følgende:

Forbindelsen til AirPlay kan blive forstyrret, når du låser din enhed, sætter den på vågeblus eller skifter til en anden app.

Hvis du stadig ikke kan bruge AirPlay, efter du har fulgt disse løsningsforslag, kan du kontakte Apple-support.