Sådan streamer du video via AirPlay og dublere din enheds skærm på Apple TV

Brug AirPlay til at se din enheds indhold direkte på dit Apple TV. Stream en video. Del dine fotos. Eller dubler alt det, der vises på din enheds skærm – det hele med AirPlay.

Streaming af video via AirPlay på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn den app, du vil bruge sammen med AirPlay.
  2. Tryk på . I nogle apps, f.eks. Fotos, skal du trykke på og derefter trykke på AirPlay.
  3. Vælg dit Apple TV. Hvis du ikke kan se dit Apple TV, skal du sørge for, at din iOS-enhed har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV. Har du brug for hjælp?

Du stopper streaming ved at trykke på  i den app, du streamer fra, og derefter trykke på din iPhone, iPad eller iPod touch på listen.

Sådan streamer du video via AirPlay fra din Mac

1. Åbn den app, du vil streame video fra, på din Mac.
  2. Klik på  på betjeningspanelet til afspilning af video.
  3. Vælg dit Apple TV.Hvis du ikke kan se dit Apple TV, skal du sørge for, at din Mac har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV. Har du brug for hjælp?

Du stopper streaming af video ved at klikke på  på betjeningspanelet til afspilning af video og derefter vælge Slå AirPlay fra.

Sådan dublerer du din iPhone, iPad eller iPod touch

Brug Skærmdublering til at se hele din iOS-enheds skærm via dit Apple TV.

1. Åbn Kontrolcenter på din iOS-enhed, og tryk på  Skærmdublering.
  2. Vælg dit Apple TV på listen. Hvis du ikke kan se dit Apple TV, skal du sørge for, at din iOS-enhed har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV. Har du brug for hjælp?
  3. Hvis der vises en AirPlay-adgangskode på tv-skærmen, skal du indtaste adgangskoden på din iOS-enhed.

Dit tv bruger iOS-enhedens skærmretning og billedformat. Hvis den dublerede iOS-enheds skærm skal fylde hele tv-skærmen, skal du ændre indstillingerne for tv'ets billedformat eller zoom.

Du stopper dubleringen af din iOS-enhed ved at åbne Kontrolcenter, trykke på Skærmdublering og derefter trykke på Stop skærmdublering. Du kan også trykke på knappen Menu på Apple TV Remote.

Dubler eller udvid skærmen på din Mac

Med Apple TV kan du dublere hele skærmen på din Mac på dit tv eller bruge tv'et som en separat skærm.

1. Klik på på menulinjen øverst på skærmen på din Mac.
  2. Vælg dit Apple TV. Hvis du ikke kan se dit Apple TV, skal du sørge for, at din Mac har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV. Har du brug for hjælp?
  3. Hvis der vises en AirPlay-adgangskode på tv-skærmen, skal du indtaste adgangskoden på din Mac.

Klik på  på menulinjen, hvis du vil ændre størrelsen på det skrivebord, der dubleres på tv'et. Vælg derefter Dubler indbygget skærm, så den svarer til størrelsen på skrivebordet, eller Dubler Apple TV, så den svarer til størrelsen på tv'et.

AirPlay giver dig også mulighed for at bruge dit tv som en separat skærm til din Mac. Klik på  på menulinjen, og vælg Brug som separat skærm.

Du stopper skærmdubleringen eller brugen af dit tv som en separat skærm ved at klikke på  på menulinjen og vælge Slå AirPlay fra. Du kan også trykke på knappen Menu på Apple TV Remote.

Læs mere om skærmdublering eller udvidelse af skærmen på din Mac.

Flere muligheder med AirPlay

Udgivelsesdato:Tue May 29 17:33:38 GMT 2018