Streaming af video via AirPlay på iPhone, iPad eller iPod touch

Brug AirPlay til at dele video, billeder eller hele skærmen på iPhone, iPad eller iPod touch til et Apple TV. Du kan streame indhold via AirPlay direkte fra en app eller bruge Kontrolcenter til at dublere skærmen på din enhed.

Sådan streamer du billeder og video via AirPlay fra din iPhone, iPad eller iPod touch

Sådan gør du, hvis du vil streame billeder eller video via AirPlay fra din iOS-enhed til dit Apple TV:

1. Sørg for, at du er tæt på dit Apple TV.
  2. Åbn den app, som du vil afspille indhold fra via AirPlay.
  3. Tryk på . I nogle apps, f.eks. Fotos, skal du trykke på og derefter trykke på AirPlay.
  4. Vælg din AirPlay-enhed. Kan du ikke se dit Apple TV? Sørg for, at din iOS-enhed har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV. Har du brug for hjælp?

Vil du afspille indhold med AirPlay fra iTunes på din Mac eller pc?

Sådan dublerer du din iPhone, iPad eller iPod touch

Sådan gør du, hvis du vil dublere hele skærmen på din iOS-enhed til dit Apple TV:

1. Sørg for, at du er tæt på dit Apple TV.
  2. På iOS-enheden: Skub opad fra bunden af skærmen for at åbne Kontrolcenter.
  3. I Kontrolcenter: Tryk på  Skærmdublering, og vælg derefter dit Apple TV fra listen. Kan du ikke se dit Apple TV? Sørg for, at din iOS-enhed har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV.
  4. Hvis du bliver bedt om at indtaste en AirPlay-adgangskode på tv-skærmen, skal du indtaste adgangskoden på iOS-enheden.

Dit tv bruger samme retning og billedformat som iOS-enhedens skærm. Hvis den dublerede iOS-enheds skærm skal fylde hele tv-skærmen, skal du ændre indstillingerne for tv'ets billedformat eller zoom.

Sådan slås AirPlay eller Skærmdublering fra

1. Åbn den app, som bruger AirPlay.
  2. Tryk på .  Du kan stoppe skærmdublering af din iOS-enhed ved at åbne Kontrolcenter og trykke på Skærmdublering.
  3. Vælg din iOS-enhed på listen.

Få hjælp

Hvis du har brug for hjælp til et af følgende problemer, kan du læse mere her:

• Du kan ikke se din AirPlay-enhed i Kontrolcenter, eller der vises slet ikke nogen AirPlay-indstillinger.
  • Du får vist beskeden "Søger efter Apple TV".
  • Der vises billede, men der er ikke lyd på.
  • Du oplever netværksforsinkelser eller afbrydelser af indholdet.

Læs mere

Brug af AirPlay til at streame musik, podcasts og meget mere til Apple TV, HomePod eller andre AirPlay-kompatible enheder.