Visning af indhold via AirPlay på iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan streame indhold på dit Apple TV eller andre enheder med AirPlay, eller du kan dulbere hele iOS-enhedens skærm.

Det kan du bruge AirPlay til

• Du kan bruge AirPlay til at vise fotos og videoer fra en iOS-enhed på et Apple TV (2. generation) eller nyere.
  • Du kan afspille musik via AirPlay fra en iOS-enhed på Apple TV, AirPort Express eller højttalere med AirPlay.

Sådan streamer du indhold via AirPlay på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Opret forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk på iOS-enheden og den enhed, som du vil streame indhold på via AirPlay.
  2. På iOS-enheden: Skub op fra bunden af skærmen for at åbne Kontrolcenter.
  3. I Kontrolcenter: Skub vandret for at finde skærmen Afspiller nu.
    Skærmen Afspiller nu i Kontrolcenter
  4. Sådan vælger du din AirPlay-enhed:
    • På iPad: Gå til listen over tilgængelige AirPlay-enheder, og vælg den enhed, du vil streame indhold på via AirPlay.
    • På iPhone eller iPod touch: Tryk på AirPlay-symbolet for at finde listen over tilgængelige AirPlay-enheder, og vælg derefter den enhed, du vil streame indhold på via AirPlay. Har du brug for hjælp?

Listen over AirPlay-enheder i Kontrolcenter på iOS

Vil du streame iTunes-indhold på din Mac eller pc via AirPlay?

Dublering af iPhone, iPad eller iPod touch

Sådan dublerer du hele din iOS-enheds skærm på Apple TV:

1. Opret forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk på iOS-enheden og den enhed, som du vil streame indhold på via AirPlay.
  2. På iOS-enheden: Skub op fra bunden af skærmen for at åbne Kontrolcenter.
  3. I Kontrolcenter: Tryk på AirPlay til Apple TV-symbolet AirPlay-skærmdublering, og vælg derefter dit Apple TV på listen. Hvis der bedes om adgangskode til AirPlay på tv-skærmen, skal du indtaste koden på iOS-enheden.
    En advarsel i iOS beder om adgangskode til AirPlay.

Dit tv bruger samme retning og billedformat som iOS-enhedens skærm. Hvis den dublerede iOS-enheds skærm skal fylde hele tv-skærmen, skal du ændre indstillingerne for tv'ets billedformat eller zoom.

Sådan slår du AirPlay eller AirPlay-skærmdublering fra

1. Skub opad for at åbne Kontrolcenter
  2. I Kontrolcenter: Skub vandret for at finde skærmen Afspiller nu.
  3. Tryk på AirPlay-symbolet for at åbne en liste over tilgængelige AirPlay-enheder.
  4. Vælg din iOS-enhed på listen.

Muligheder for hjælp

Hvis du har brug for hjælp til et af følgende problemer, kan du læse mere her:

• Du kan ikke se din AirPlay-enhed i Kontrolcenter, eller der vises slet ikke nogen AirPlay-funktioner.
  • Du får vist beskeden "Søger efter Apple TV".
  • Der vises billede, men der er ikke lyd på.
  • Du oplever netværksforsinkelser eller afbrydelser i indholdet.