Brug AirPlay til at streame video eller til at dublere skærmen på din iPhone, iPad eller iPod touch

Brug AirPlay til at streame eller dele indhold fra dine Apple-enheder til dit Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-tv. Stream en video. Del dine billeder. Eller dubler nøjagtigt det, der vises på enhedens skærm.

En animation på iOS, der viser AirPlay-vælgeren. Der er valgt Kontor, og en notifikation bekræfter

Stream video fra din iPhone, iPad eller iPod touchtil et tv

1. Slut din enhed til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-tv.
  2. Find den video, du vil streame.
  3. Tryk på AirPlay . I nogle apps fra skal du muligvis trykke på et andet symbol først.* I appen Fotos: Tryk på Del , og tryk dernæst på AirPlay  .
  4. Vælg dit Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-tv.

Du stopper streaming ved at trykke på AirPlay  i den app, du streamer fra, og derefter trykke på din iPhone, iPad eller iPod touch på listen.

*Nogle videoapps understøtter muligvis ikke AirPlay. Hvis du ikke kan bruge AirPlay med en videoapp, kan du besøge App Store på dit Apple TV for at se om den pågældende app er tilgængelig.

Sådan gør du, hvis video automatisk streames til en AirPlay-enhed

Din enhed kan automatisk streame video til det Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-tv, du oftest bruger. Hvis du åbner en videoapp, og  vises øverst til venstre, er der allerede valgt en AirPlay-enhed.

Hvis du vil bruge AirPlay med en anden enhed, skal du trykke på  og derefter trykke på en anden enhed. Eller tryk på  igen for at stoppe streaming med AirPlay.

En animation på iOS viser Kontrolcenter, hvor der vælges Dubler skærm. Der vises en dialogboks, hvor der vælges Kontor, og hvor der derefter bliver anmodet om en AirPlay-kode.

Sådan dublerer du din iPhone, iPad eller iPod touchtil et tv

1. Tilslut din iPhone, iPad eller iPod touch til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-tv.
  2. Åbn Kontrolcenter:
    • På iPhone X eller en nyere model eller iPad med iPadOS 13 eller en nyere version: Skub ned fra øverste højre hjørne af skærmen.
    • På iPhone 8 eller en tidligere model eller iOS 11 eller en tidligere version: Skub op fra skærmens nederste kant.
  3. Tryk på Dubler skærm  .
  4. Vælg dit Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-tv på listen.
  5. Hvis der vises en AirPlay-adgangskode på tv-skærmen, skal du indtaste adgangskoden på iOS- eller iPadOS-enheden.

Hvis du vil stoppe skærmdubleringen af din iOS- eller iPadOS-enhed, skal du åbne Kontrolcenter, trykke på Dubler skærm og derefter trykke på Stop skærmdublering. Du kan også trykke på knappen Menu på Apple TV Remote.