Brug af AirPlay eller Dubler skærm på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan streame indhold til dit Apple TV eller til en anden AirPlay-understøttet enhed eller dublere hele iOS-enhedens skærm.

Det kan du bruge AirPlay til

• Du kan bruge AirPlay til at vise billeder og videoer fra en iOS-enhed på et Apple TV.
  • Du kan bruge AirPlay til at afspille musik fra en iOS-enhed på et Apple TV, AirPort Express eller via AirPlay-understøttede højttalere.
  • Du kan dele din skærm fra en iOS-enhed til et Apple TV.

AirPlay-indhold fra din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Sørg for, at du er tæt på dit Apple TV.
  2. Åbn den app, som du vil afspille indhold fra via AirPlay.
  3. Tryk på AirPlay-symbol eller . I nogle apps, f.eks. Fotos, skal du trykke på og derefter trykke på AirPlay. Du kan også bruge Kontrolcenter til at afspille musik via AirPlay ved blot at skifte lydudgang.
  4. Vælg din AirPlay-enhed. Kan du ikke se dit Apple TV eller den AirPlay-understøttede enhed? Prøv at oprette forbindelse mellem din iOS-enhed og det samme Wi-Fi-netværk som den enhed, som du vil sende AirPlay-indhold til. Har du brug for hjælp?

Vil du afspille indhold med AirPlay fra iTunes på din Mac eller pc?

Sådan dublerer du din iPhone, iPad eller iPod touch

Dubler hele din iOS-enheds skærm på Apple TV:

1. Sørg for, at du er tæt på dit Apple TV.
  2. På iOS-enheden: Skub opad fra bunden af skærmen for at åbne Kontrolcenter.
  3. I Kontrolcenter: Tryk på  Skærmdublering, og vælg derefter dit Apple TV fra listen. Kan du ikke se dit Apple TV eller den AirPlay-understøttede enhed? Prøv at oprette forbindelse mellem din iOS-enhed og det samme Wi-Fi-netværk som den enhed, som du vil sende AirPlay-indhold til.
  4. Hvis du bliver bedt om at indtaste en AirPlay-adgangskode på tv-skærmen, skal du indtaste adgangskoden på iOS-enheden.

Dit tv bruger samme retning og billedformat som iOS-enhedens skærm. Hvis den dublerede iOS-enheds skærm skal fylde hele tv-skærmen, skal du ændre indstillingerne for tv'ets billedformat eller zoom.

Sådan slås AirPlay eller Skærmdublering fra

1. Åbn den app, som bruger AirPlay.
  2. Tryk på AirPlay-symbol eller . Du kan stoppe skærmdublering af din iOS-enhed ved at åbne Kontrolcenter og trykke på Skærmdublering.
  3. Vælg din iOS-enhed på listen.

Få hjælp

Hvis du har brug for hjælp til et af følgende problemer, kan du læse mere her:

• Du kan ikke se din AirPlay-enhed i Kontrolcenter, eller der vises slet ikke nogen AirPlay-indstillinger.
  • Du får vist beskeden "Søger efter Apple TV".
  • Der vises billede, men der er ikke lyd på.
  • Du oplever netværksforsinkelser eller afbrydelser af indholdet.