Sådan streamer du video via AirPlay og dublerer din enheds skærm på Apple TV

Brug AirPlay til at se din enheds indhold direkte på dit Apple TV. Stream en video. Del dine billeder. Eller dubler alt det, der vises på din enheds skærm – det hele med AirPlay.

Streaming af video via AirPlay på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn en app, og find den video, som du gerne vil afspille på dit Apple TV via AirPlay.
  2. Tryk på . I nogle apps fra andre producenter skal du muligvis trykke på et andet symbol først.* I appen Fotos: Tryk på , og tryk dernæst på AirPlay.
  3. Vælg dit Apple TV. Hvis du ikke kan se dit Apple TV, skal du sørge for, at din iOS-enhed har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV. Har du brug for hjælp?

Du stopper streaming ved at trykke på  i den app, du streamer fra, og derefter trykke på din iPhone, iPad eller iPod touch på listen.

Vil du afspille lyd via AirPlay? Læs om, hvordan du bruger AirPlay til at streame musik, podcasts og andet til dit Apple TV, din HomePod eller andre AirPlay-kompatible højttalere.

*Nogle videoapps understøtter ikke AirPlay på iOS. Hvis du ikke kan bruge AirPlay med en videoapp, kan du besøge App Store for at se, om den pågældende app er tilgængelig til Apple TV.

Sådan streamer du video via AirPlay fra din Mac

1. Åbn den app eller det websted, som du vil streame video fra, på din Mac.
  2. Klik på  på betjeningspanelet til afspilning af video.
  3. Vælg dit Apple TV. Hvis du ikke kan se dit Apple TV, skal du sørge for, at din Mac har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV. Har du brug for hjælp?

Du stopper streaming af video ved at klikke på  på betjeningspanelet til afspilning af video og derefter vælge Slå AirPlay fra.

Sådan dublerer du din iPhone, iPad eller iPod touch

Brug Skærmdublering til at se hele din iOS-enheds skærm via dit Apple TV.

1. Åbn Kontrolcenter:
    • På iPhone X eller en nyere model eller iPad med iOS 12 eller en nyere version: Skub ned fra øverste, højre hjørne af skærmen.
    • På iPhone 8 eller en tidligere model eller iOS 11 eller en tidligere version: Skub op fra skærmens nederste kant.
  2. Tryk på  Dubler skærm.
  3. Vælg dit Apple TV på listen. Hvis du ikke kan se dit Apple TV, skal du sørge for, at din iOS-enhed har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV. Har du brug for hjælp?
  4. Hvis du bliver bedt om at indtaste en AirPlay-adgangskode på tv-skærmen, skal du indtaste adgangskoden på iOS-enheden.

Dit tv bruger samme retning og billedformat som iOS-enhedens skærm. Hvis den dublerede iOS-enheds skærm skal fylde hele tv-skærmen, skal du ændre indstillingerne for tv'ets billedformat eller zoom.

Du stopper dubleringen af din iOS-enhed ved at åbne Kontrolcenter, trykke på Skærmdublering og derefter trykke på Stop skærmdublering. Du kan også trykke på knappen Menu på Apple TV Remote.

Dubler eller udvid skærmen på din Mac

Med Apple TV kan du dublere hele skærmen på din Mac på dit tv eller bruge tv'et som en separat skærm.

1. Klik på på menulinjen øverst på skærmen på din Mac. Hvis du ikke kan se , skal du gå til Apple-menuen () > Systemindstillinger > Skærm og derefter markere afkrydsningsfeltet "Vis indstillinger til skærmdublering på menulinjen, når de er tilgængelige".
  2. Vælg dit Apple TV. Hvis du ikke kan se dit Apple TV, skal du sørge for, at din Mac har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV. Har du brug for hjælp?
  3. Hvis der vises en AirPlay-adgangskode på tv-skærmen, skal du indtaste adgangskoden på din Mac.

Klik på  på menulinjen, hvis du vil ændre størrelsen på det skrivebord, der dubleres på tv'et. Vælg derefter Dubler indbygget skærm, så den svarer til størrelsen på skrivebordet, eller Dubler Apple TV, så den svarer til størrelsen på tv'et.

AirPlay giver dig også mulighed for at bruge dit tv som en separat skærm til din Mac. Klik på  på menulinjen, og vælg Brug som separat skærm.

Du stopper skærmdubleringen eller brugen af dit tv som en separat skærm ved at klikke på  på menulinjen og vælge Slå AirPlay fra. Du kan også trykke på knappen Menu på Apple TV Remote.

Læs mere om skærmdublering eller udvidelse af skærmen på din Mac.

Flere muligheder med AirPlay