Hvis du ikke kan modtage tekstbeskeder fra en iPhone

Du modtager muligvis ikke sms'er eller beskeder, som sendes til dig fra en iPhone, fordi de stadig sendes som iMessage-beskeder.

Dette kan ske, hvis du har brugt iMessage på din iPhone og derefter har overført SIM-kortet eller telefonnummeret til en telefon fra en anden producent end Apple (f.eks. Android, Windows eller BlackBerry). Hvis du ikke har slået iMessage fra eller deaktiveret tjenesten, inden du skiftede til en telefon fra en anden producent, forsøger andre iOS-enheder stadig at bruge iMessage til at sende beskeder til telefonnummeret.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke modtager sms'er eller beskeder fra en iPhone, eller hvis du ikke kan sende sms'er eller beskeder til en, der tidligere har haft en iPhone.

Hvis du stadig har din iPhone

1. Sæt det SIM-kort, du flyttede til en anden enhed, tilbage i din iPhone.
  2. Det er vigtigt, at telefonen har forbindelse til et mobildatanetværk (f.eks. 3G eller LTE).
  3. Tryk på Indstillinger > Beskeder, og slå iMessage fra.
  4. Tryk på Indstillinger > FaceTime, og slå FaceTime fra.

Hvis du ikke længere har din iPhone eller ikke kan slå iMessage fra

Brug websiden til at fjerne en registrering i iMessage. Læs mere om afregistrering af iMessage.

Læs mere

Følgende trin ophæver ikke telefonnummerets tilknytning til iMessage:

• Send STOP i en sms til 48369.
  • Nulstil netværksindstillingerne.
  • Rediger adgangskoden til dit Apple-id.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.