Hvis din Mac ikke tænder

Hvis din Mac ikke ser ud til at tænde, når du har trykket på afbryderknappen, skal du følge disse trin.

Kontroller strømforsyningen

Sørg for, at dit strømkabel er ubeskadiget og sat sikkert i din Mac og en fungerende stikkontakt.

Hvis din Mac ikke har en indbygget skærm, skal du sørge for, at din eksterne skærm er sluttet til strøm, sluttet til din Mac og tændt.

Tryk og hold afbryderknappen inde

Tryk og hold afbryderknappen på din Mac inde i cirka 10 sekunder. (Alle Mac-computere har en afbryderknap. På bærbare computere med Touch ID skal du trykke på og holde Touch ID nede.)

Tryk på og slip derefter afbryderknappen som normalt.

Fjern tilsluttet tilbehør

Fejlen kan skyldes et problem med ét eller flere tilbehør eller deres kabler. Frakobl alt tilbehør fra din Mac, herunder printere, drev, USB-samlingspunkter og mobilenheder. Gentag derefter trin 2 ovenfor.

Hvis der vises noget på skærmen

Hvis der vises et blinkende spørgsmålstegn, en cirkel med en streg igennem eller noget andet på skærmen, er din Mac tændt, men starter ikke:

Hvis din Mac tænder, men ikke starter helt op

Hvis der ikke vises noget på skærmen

Hvis din Mac ser ud til at være tændt, men skærmen forbliver tom, kan det skyldes et softwareproblem:

Hvis din Mac starter med en tom skærm

Nulstil SMC (kun Intel-baseret Mac)

Hvis du bruger en ældre, Intel-baseret Mac, kan nulstilling af SMC måske hjælpe:

Nulstil SMC

Kontakt os

Hvis problemet fortsætter, eller du har brug for hjælp til nogen af disse instruktioner, kan du kontakte Apple-support.