Hvis Safari lukker eller viser en tom side på din iPhone, iPad eller iPod touch

Følg disse trin, hvis Safari ikke kan indlæse et websted eller en webside eller pludselig lukker.

Opret forbindelse til et andet netværk

Prøv at indlæse et websted, f.eks. www.apple.com via mobildataforbindelsen. Hvis du ikke har en mobildataforbindelse, skal du prøve at oprette forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk og derefter prøve at indlæse webstedet.

Genstart enheden

Ryd webstedsdata

Ydeevnen i Safari kan forbedres ved jævnligt at rydde webstedsdataene. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du prøve disse trin:

1. Åbn Indstillinger > Safari.
  2. Tryk på Ryd historik og webstedsdata.
  3. Tryk på Ryd historik og webstedsdata for at bekræfte.

Få mere hjælp

Hvis problemet fortsætter og kun opstår på et bestemt websted eller en bestemt webside, skal du kontakte udvikleren for at få hjælp.