Hvis Safari ikke indlæser websteder eller lukker på din iPhone, iPad eller iPod touch

Følg disse trin, hvis Safari ikke kan indlæse et websted eller en webside eller pludselig lukker.

Opret forbindelse til et andet netværk

Prøv at indlæse et websted, f.eks. www.apple.com/dk via mobildataforbindelsen. Hvis du ikke har mobildata, kan du oprette forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk og derefter indlæse webstedet.

Hvis du bruger en VPN (Virtual Private Network), kan du tjekke dine VPN-indstillinger. Hvis du har en VPN slået til, kan nogle apps eller websteder blokere for indlæsning af indhold.

Genstart enheden

Sluk enheden, og tænd den igen.

Ryd webstedsdata

Ydeevnen i Safari kan forbedres ved jævnligt at rydde webstedsdataene.

1. Åbn Indstillinger > Safari.

2. Tryk på Ryd historik og webstedsdata.

3. Tryk på Ryd historik for at bekræfte.

Slå JavaScript til

Slå JavaScript til, hvis det ikke allerede er aktiveret.

1. Gå til Indstillinger > Safari > Avanceret.

2. Slå JavaScript til.

Få mere hjælp

Hvis problemet fortsætter og kun påvirker et bestemt websted eller en bestemt webside, skal du kontrollere, om du har aktiveret Privat datatrafik. Du kan midlertidigt deaktivere Privat datatrafik i iCloud-indstillinger. Hvis Safari stadig ikke indlæser websteder, og du har prøvet alle disse trin, skal du kontakte webstedsudvikleren for at få mere hjælp.