Hvilken type gavekort har jeg?

Apple tilbyder to forskellige typer gavekort: Apple Store-gavekort og App Store- og iTunes-gavekort. Det kan også være, at du har et andet, ældre kort.

En stak Apple Store-gavekort i forskellige farver (guld, hvid, grå og sølv).

Apple Store-gavekort

Apple Store-gavekort kan bruges i Apple Online Store1 eller i en Apple Store-butik. På bagsiden af kortene findes følgende:

• Et link til et websted, hvor du kan kontrollere saldoen på dit gavekort.
  • En tekst, der angiver, at kortet kun kan bruges i Apple Online Store eller i en Apple Store-butik, eller at du ikke kan indløse kortet i iTunes Store.
  • Et telefonnummer, som du kan bruge, hvis du har brug for hjælp.

Forsiden af et Apple Store-gavekort er ensfarvet (grå, hvid, sølv eller guld).

Forsiden af et App Store- og iTunes-gavekort. Det er blåt med et hvidt Apple-logo og hvid tekst.

App Store- og iTunes-gavekort

App Store- og iTunes-gavekort kan bruges i App Store, iTunes Store eller Apple Books. På bagsiden af kortene findes følgende:

• Et link til et websted, hvor du kan indløse dit gavekort.
  • En tekst, der angiver, at kortet kan bruges til apps, spil, musik, film, tv-udsendelser, bøger og iCloud.
  • Et link til support.apple.com/giftcard, hvor du kan få hjælp.

Læs mere om, hvordan du kan indløse og bruge App Store- og iTunes-gavekort.

Der står App Store eller iTunes på bagsiden af App Store- og iTunes-gavekort.

Ældre gavekort

Du har muligvis et gavekort, der ser anderledes ud end App Store- og iTunes-gavekortet ovenfor. Disse gavekort kan stadig indløses til Apple-id-kredit – bare følg vejledningen på bagsiden af kortet.

Her er nogle eksempler på ældre gavekort:

Forsiden af et Apple Music-gavekort. Det er pink, lilla og blåt med et hvidt Apple Music-logo på.

Apple Music-gavekort

Forsiden af et iTunes Store-gavekort. Det er pink, gult og orange med et hvidt Apple-logo på.

iTunes Store-gavekort

Få mere hjælp

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken type kort du har, skal du kontakte Apple-support ved hjælp af vejledningen på bagsiden af kortet.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan indløse dit App Store- og iTunes-gavekort, dit Apple Music-gavekort eller din indholdskode.

1. I Frankrig, Tyskland, Singapore og Schweiz kan Apple Store-gavekort kun bruges i Apple Store-butikker.