Find eller gendan appen FaceTime

Hvis du ikke kan finde appen FaceTime eller har brug for at gendanne den på din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du læse her, hvad du skal gøre.

1. Sørg for, at din enhed understøtter FaceTime. FaceTime er ikke tilgængelig eller vises muligvis ikke på nogle iPhones og iPads, der er købt eller bruges i Saudi-Arabien, Pakistan og De Forenede Arabiske Emirater, herunder Dubai. Med iOS 11.3 eller en nyere version er FaceTime dog tilgængelig på iPhone, iPad og iPod touch i Saudi-Arabien. Og med iOS 12.4 eller en nyere version er FaceTime tilgængelig på iPhone, iPad og iPod touch i Pakistan.

2. Gå til Indstillinger > Skærmtid > Indhold og anonymitet > Tilladte apps, og sørg for, at FaceTime og Kamera er slået til. Hvis du har Skærmtid slået til for dit kamera, kan du ikke bruge FaceTime.

3. Søg efter appen FaceTime i Spotlight, eller brug Siri. Hvis du selv eller en anden person har fjernet appen FaceTime, er det muligvis nødvendigt at gendanne den.

4. Opdater din enhed til den seneste version af iOS eller iPadOS.

Hvis du stadig ikke kan finde appen FaceTime, skal du sikkerhedskopiere din enhed med din computer eller iCloud og derefter gendanne enheden. Når du har gendannet enheden, kan du indstille den ved at vælge dit område og sprog. Gendan derefter dataene med din computer.