Kontakt Apple for at få hjælp til sikkerheden for din Apple-id-konto

Denne artikel indeholder kontaktoplysninger til Apple-support i dit land eller område. Der kan du få hjælp, hvis du har problemer med adgangskoden til dit Apple-id eller har andre spørgsmål om kontosikkerhed.

USA og Canada

Du kan få hurtigere hjælp, hvis du har oplysningerne om dit Apple-id klar. Læs mere om Apple-id.

Canada

Latinamerika og Caribien

Du kan få hurtigere hjælp, hvis du har oplysningerne om dit Apple-id klar. Læs mere om Apple-id.

Mexico

Europa

Du kan få hurtigere hjælp, hvis du har oplysningerne om dit Apple-id klar. Læs mere om Apple-id.

Belgien

Bulgarien

Kroatien

Cypern

Tjekkiet

Danmark

Estland

Grækenland

Ungarn

Irland

Letland

Litauen

Luxembourg

Malta

Norge

Polen

Portugal

Rumænien

Rusland

Slovakiet

Slovenien

Spanien

Sverige

Schweiz

Tyrkiet

Afrika, Mellemøsten og Indien

Du kan få hurtigere hjælp, hvis du har oplysningerne om dit Apple-id klar. Læs mere om Apple-id.

Indien

Saudi-Arabien

Forenede Arabiske Emirater

Asien og Stillehavsområdet

Du kan få hurtigere hjælp, hvis du har oplysningerne om dit Apple-id klar. Læs mere om Apple-id.

Brunei

Kina

Fiji

Guam

Hongkong

Indonesien

Macau

Malaysia

New Zealand

Pakistan

Papua Ny Guinea

Filippinerne

Singapore

Sydkorea

Thailand

Tonga

Vanuatu

Vietnam

Der kan ske ændringer af telefonnumre og åbningstider.

* Telefontaksterne for lokal- og indenrigsopkald er gældende.
** Gratis teknisk support pr. telefon er ikke muligt via mobiltelefon.
*** 0,05 GBP pr. minut ved opkald fra fastnet i Storbritannien. Der er som regel andre priser ved opkald fra mobiltelefon.
**** Gratistelefonnumre er til fastnettelefoner. Nogle mobiludbydere giver ikke adgang eller opkræver et gebyr. Kontakt din netværksudbyder for at få flere oplysninger.