Om iPad Smart Folio og Smart Cover

Læs mere om iPad Smart Folio og iPad Smart Cover, og hvilken du bør få til din iPad.

Sådan afbryder du og sætter din iPad på vågeblus

Vågeblusset afbrydes, eller din iPad sættes på vågeblus, når du åbner og lukker dit iPad Smart Folio eller Smart Cover.1

Når du bruger et iPad Smart Folio eller Smart Cover og vil tage din iPad op, skal du altid tage fat i selve iPad'en og ikke i coveret. Magneterne i coveret er ikke designet til at kunne løfte din iPad.

Vælg et cover, der fungerer sammen med din iPad

Visse covers og iPad-modeller fungerer ikke sammen, selv hvis de har samme størrelse. Du kan kontrollere emballagen for at se, om et cover fungerer sammen med din iPad. Du kan også finde din iPad og det cover, den fungerer sammen med, her:

iPad Pro 11" fungerer sammen med iPad Pro 11" Smart Folio.

iPad Pro 12,9" (3. generation) fungerer sammen med iPad Pro 12,9" (3. generation) Smart Folio.

iPad Pro 12,9" (2. generation) og iPad Pro 12,9" fungerer sammen med iPad Pro 12,9" Smart Cover og iPad Pro 12,9" Smart Cover i læder.

iPad Air (3. generation) og iPad Pro 10,5" fungerer sammen med Smart Cover til 10,5" iPad Air og Smart Cover i læder til 10,5" iPad Air.

iPad Pro 9,7" fungerer sammen med iPad Pro 9,7" Smart Cover.

iPad Air, iPad Air 2 og iPad (5. generation og en nyere version) fungerer sammen med iPad Air Smart Cover eller iPad Smart Cover.2

iPad 2, iPad (3. generation) og iPad (4. generation) kan bruges sammen med iPad Smart Cover.2

iPad mini (5. generation) og iPad mini 4 fungerer sammen med iPad mini Smart Cover.3

iPad mini 3, iPad mini 2 og iPad mini fungerer sammen med iPad mini Smart Cover, der er designet til alle disse modeller.3

1. Hvis vågeblusset ikke afbrydes, eller din iPad ikke går på vågeblus, når du åbner og lukker coveret, skal du gå til Indstillinger > Skærm & lysstyrke og slå Lås/lås op til.
  2. iPad Smart Cover til iPad Air, iPad Air 2 og iPad (5. generation og nyere) er forskelligt fra iPad Smart Cover til iPad 2, iPad (3. generation) og iPad (4. generation).
  3. iPad mini Smart Cover til iPad mini (5. generation) og iPad mini 4 er forskelligt fra iPad mini Smart Cover til iPad mini 3, iPad mini 2 og iPad mini.