Om iPad Smart Cover

Her kan du læse om iPad Smart Cover og finde ud af, hvilket Smart Cover du kan få til din iPad.

Afbryd eller sæt din iPad på vågeblus med et Smart Cover

Vågeblusset afbrydes, eller din iPad sættes på vågeblus, når du åbner og lukker dit Smart Cover.1

Når du bruger et Smart Cover og vil tage din iPad op, skal du altid tage fat i selve enheden og ikke i coveret. Magneterne i et Smart Cover er ikke designet til at kunne løfte din iPad.

Vælg et Smart Cover, der fungerer sammen med din iPad

Visse Smart Covers og iPad-modeller fungerer ikke sammen, selv hvis de har samme størrelse. Du kan kontrollere emballagen for at se, om et Smart Cover fungerer sammen med din iPad. Eller du kan finde din iPad og det Smart Cover, den fungerer sammen med, her:

iPad Pro 12,9" (2. generation) og iPad Pro 12,9" fungerer sammen med iPad Pro 12,9" Smart Cover og iPad Pro 12,9" Smart Cover i læder.

iPad Pro 10,5" fungerer sammen med iPad Pro 10,5" Smart Cover og iPad Pro 10,5" Smart Cover i læder.

iPad Pro 9,7" fungerer sammen med iPad Pro 9,7" Smart Cover.

iPad Air, iPad Air 2 og iPad (5. generation og nyere) fungerer sammen med iPad Air Smart Cover eller iPad Smart Cover.2

iPad 2, iPad (3. generation) og iPad (4. generation) fungerer sammen med iPad Smart Cover.2

iPad mini 4 fungerer sammen med iPad mini 4 Smart Cover.

iPad mini 3, iPad mini 2 og iPad mini fungerer sammen med iPad mini Smart Cover, der er designet til alle disse modeller.

1. Hvis vågeblusset ikke afbrydes, eller din iPad ikke går på vågeblus, når du åbner og lukker dit Smart Cover, skal du gå til Indstillinger > Skærm & lysstyrke og slå Lås/lås op til.
  2. iPad Smart Cover til iPad Air, iPad Air 2 og iPad (5. generation og nyere) er forskelligt fra iPad Smart Cover til iPad 2, iPad (3. generation) og iPad (4. generation).