Brug Smart Folio eller Smart Cover med din iPad

Læs om, hvordan du bruger Smart Folio og Smart Cover, og hvilket cover der passer til din iPad.

Vælg et cover, der fungerer sammen med din iPad

Visse covers og iPad-modeller fungerer ikke sammen, selv hvis de har samme størrelse. Du kan kontrollere emballagen for at se, om et cover fungerer sammen med din iPad. Du kan også finde din iPad nedenfor og se, hvilket cover den fungerer sammen med.

Vil du bruge et tastatur med din iPad? Slut din iPad til Smart Keyboard eller Magic Keyboard, og så kan du bruge velkendte taster til at kopiere, indsætte, formatere og meget andet.

iPad Pro 12,9" (3., 4. og 5. generation) fungerer sammen med Smart Folio til iPad Pro 12,9" (5. generation)

iPad Pro 11" (1., 2. og 3. generation) fungerer sammen med Smart Folio til iPad Pro 11" (3. generation).

iPad Air (4. generation) fungerer sammen med Smart Folio til iPad Air (4. generation).

iPad Pro 12,9" (1. og 2. generation) fungerer sammen med Smart Cover til iPad Pro 12,9" og Smart Cover i læder til iPad Pro 12,9".

iPad Pro 10,5", iPad Air (3. generation) og iPad (7. og 8. generation) fungerer sammen med Smart Cover til iPad (8. generation) og Leather Smart Cover til iPad (7. generation) og iPad Air (3. generation).

iPad (5. og 6. generation), iPad Pro 9,7", iPad Air og iPad Air 2 fungerer sammen med Smart Cover til 9,7" iPad.1

iPad 2 og iPad (3. og 4. generation) fungerer sammen med iPad Smart Cover.1

iPad mini 4 og iPad mini (5. generation) fungerer sammen med Smart Cover til iPad mini.2

iPad mini, iPad mini 2 og iPad mini 3 fungerer sammen med Smart Cover til iPad mini til alle disse modeller.2

Afbryd vågeblus på din iPad, og sæt den på vågeblus

Vågeblusset afbrydes, eller din iPad sættes på vågeblus, når du åbner og lukker dit iPad Smart Folio eller Smart Cover.

Hvis vågeblusset ikke afbrydes, eller din iPad ikke sættes på vågeblus, når du åbner og lukker coveret, skal du gå til Indstillinger > Skærm & lysstyrke og slå Lås/lås op til.

Når du bruger et iPad Smart Folio eller Smart Cover og vil tage din iPad op, skal du altid tage fat i selve iPad'en og ikke i coveret. Magneterne i coveret er ikke designet til at kunne løfte din iPad.

1. iPad Smart Cover til iPad Air, iPad Air 2 og iPad (5. generation og nyere) er forskelligt fra iPad Smart Cover til iPad 2, iPad (3. generation) og iPad (4. generation).
  2. iPad mini Smart Cover til iPad mini (5. generation) og iPad mini 4 er forskelligt fra iPad mini Smart Cover til iPad mini 3, iPad mini 2 og iPad mini.